Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wystraszyli się pogody :thumbdown:

ja

misiek z familią

handlarz z kompanem

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:thumbdown: mialem nosa zeby nie sie nie spieszyc mialem wpasc tylko tyle ze bylbym o 18.30 dopiero i stwierdzilem ze moglbym juz nikogo nie zastac :kwasny:[br]Dopisany: 27 Maj 2010, 22:23_________________________________________________a w niedziele o ktorej??????
Opublikowano

tak jak zawsze, mnie ta godzina odpowiada najbardziej

Opublikowano

kurna ja nie wiem czy w niedziele dam rade bo musze jecho po matule do strykowa i wieczorem wyjezdzam sobie bo mam wolne :decayed:

Opublikowano

nie pomyliły ci się pory roku :song:[br]Dopisany: 27 Maj 2010, 22:33_________________________________________________a zorganizowanie czasu masz do niedzieli :cool1:

Opublikowano

ale to wszystko musze ogarnac w niedzaiele :confused4: nie ale lece tylko na dzialke na tydzien chyba pocisne :decayed: pora roku bardzo dobra jak na taki wypad :> to jak ja :decayed: tez caly tydzien relaksu :tongue4:

Opublikowano

ema Pany

B4rt4s jako ze jestes tu szefem przynajmniej masz najlepszy avatar ;):polew::kox:

co robimy z tymi wlepami bo wszystko mam dogadane w drukarni czekaja na ilosc i projekt a tego jakby nadal nie mamy do konca ustalonego ;)

Opublikowano

no ja mysle ze kazdy chetny niech pisze do Ciebie pw zeby tu nie zasmiecac. powiedzmy do niedzieli dac czas i koniec. moze byc ? Zaloz potem watek z kto ile i go modyfikuj. pzdr

Opublikowano

no dobra spoko a co z wzorem zostaja ta łdz banda ??

Opublikowano
:good: oczywisice :kox:
Opublikowano

no bo jak pozniej ma ktos nozyczkami odcinac ldz banda to odetnie tez adres strony :/

Opublikowano

to juz bedzie jego zmartwienie :cool1:

Opublikowano

korektorem się dopisze :tongue4:

Opublikowano

heheh niby racja uprzedze tylko ze jesli nie odbiore ich sam a oczywiscie sie postaram trzeba bedzie doliczyc jakis koszt przesylki listu pewnie poleconego czy cosik ale to sie dowiem jeszcze ;)

Opublikowano

oooooooooooooooo :decayed: listy polecone moja specjalnosc :polew:

Opublikowano

Tomi porozmawia po swojemu i wysyłka będzie gratis :decayed:

Opublikowano
:hi: dobranoc pany spadam do legowiska bo za 6,5 godziny tzreba do roboty isc ;( no jacha
Opublikowano
:kwasny: a mogłem iść z pyrokami na wóde