klysek Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 ty ale jaja byłem przekonany od samego rana ze dzisiaj niedziela chciałem sie na spota dzisiaj wybierac
Seba_LDZ Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Opublikowano 17 Listopada 2012 :kox::kox: hehehe praca Ci nie sluzy heheheh
klysek Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 no jakos mi sie pojebaly dni czyli dzisiaj mozna dalej ogien na tloki zapodawac
Seba_LDZ Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Opublikowano 17 Listopada 2012 o toz to oczywiscie ze mozn
klysek Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 no to Sebson od czego zaczynamy moze na poczatek zjemy po pierogu
Seba_LDZ Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Opublikowano 17 Listopada 2012 hehhehehe kazdy swoim :decayed: czy idziemy na jakies wspolne :decayed:
klysek Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 nie no mysle ze wspolnie gdzies na lowy pierogow pozniej sledzik wodeczka i dalej samo jakos pojdzie
Seba_LDZ Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Opublikowano 17 Listopada 2012 heheheh taaa tylko trzeba lyzke do pierogow wziasc
chriss Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 Jak wszyscy to ja tez sie pochwale że zdałem za pierewszym razem kat A+B w 93r. w dodatku trzynastego, oczywiście maluszkiem Ciągnik,czerwony ciągnik. Zawsze chciałem mieć takie coś Właśnie po to, by wozić ją Czterysta, pojemność dwa czterysta .... :polew: Traktor racing volvo terror - YouTube
klysek Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 ---------- Post dopisany at 11:09 ---------- Poprzedni post napisany at 10:55 ---------- dzisiaj gdzie sie pocimy na dworku aura nie sprzyja spacerom
Seba_LDZ Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Opublikowano 18 Listopada 2012 sima alem siem naebau DJ czy Ty wczoraj nie jechales kolo 1ej przy rondzie lotnikow w strone ksawerowa ?? przechodzilem przez przejscie kolezka na prawym pasie sie zatrzymal wiec mowie ide a na lewym taka a6 jak Twoja z rejestracja EPA zero hamowania nic dobrze ze zrobilem krok w tyl bo by mnie kuzwa zabil na miejscu mam nadzieje ze nie byles to Ty
klysek Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 sima alem siem naebau DJ czy Ty wczoraj nie jechales kolo 1ej przy rondzie lotnikow w strone ksawerowa ?? przechodzilem przez przejscie kolezka na prawym pasie sie zatrzymal wiec mowie ide a na lewym taka a6 jak Twoja z rejestracja EPA zero hamowania nic dobrze ze zrobilem krok w tyl bo by mnie kuzwa zabil na miejscu mam nadzieje ze nie byles to Ty ty alkoholiku
DeeJay_Kill Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Jestem kryty, wracałem ok 22.30;D sima alem siem naebau DJ czy Ty wczoraj nie jechales kolo 1ej przy rondzie lotnikow w strone ksawerowa ?? przechodzilem przez przejscie kolezka na prawym pasie sie zatrzymal wiec mowie ide a na lewym taka a6 jak Twoja z rejestracja EPA zero hamowania nic dobrze ze zrobilem krok w tyl bo by mnie kuzwa zabil na miejscu mam nadzieje ze nie byles to Ty
Seba_LDZ Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Opublikowano 18 Listopada 2012 albo sie nie przyznasz :D heh malo braklo i jeszcze bylem nagrzany ---------- Post dopisany at 12:43 ---------- Poprzedni post napisany at 12:32 ---------- http://www.topgear.com.pl/red-bull-f1-360-stopni-dookola-bolidu,bull,filmy,1106
Rekomendowane odpowiedzi