pocas Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Tu jest okazja DJ Lamborghini Murciélago jako Samochód sportowy/coupé w WIELEŃ pasta tempo i wio.
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Pany mnie poniedzialek nie pasuje ale od wtorku juz tak
Seba_LDZ Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2012 no i gitara to umawiamy sie na wtorek Bartas hehehe grubo jada taki dzien swira troche
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Panie Sebastianie jest sprawa kiedy wolisz zeby tankowal dzisiaj pozno czy jutro rano? bo do stolycy jade
MarianekZg Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Panie Sebastianie jest sprawa kiedy wolisz zeby tankowal dzisiaj pozno czy jutro rano? bo do stolycy jade Tomek jak by co to mi też możesz przytankować bo kreseczka bardzunio opadła
Seba_LDZ Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2012 Kurde a klej nadal nie dotarl :/ mam badzieje ze do wtorku juz wsi bedzie :/
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Panie Sebastianie jest sprawa kiedy wolisz zeby tankowal dzisiaj pozno czy jutro rano? bo do stolycy jade Tomek jak by co to mi też możesz przytankować bo kreseczka bardzunio opadła nie ma problemu prosze podac nazwe firmy nip i jedziemy bo wiesz nr blach znam ---------- Post dopisany at 18:59 ---------- Poprzedni post napisany at 18:57 ---------- ale sobie ze mna w wuja polecieli dosyc ze w niedziele zdycham to jeszcze mi kolosa zrobili na ostatnim wykladzie od 15:15 do 16:45 :facepalm:
MarianekZg Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Panie Sebastianie jest sprawa kiedy wolisz zeby tankowal dzisiaj pozno czy jutro rano? bo do stolycy jade Tomek jak by co to mi też możesz przytankować bo kreseczka bardzunio opadła nie ma problemu prosze podac nazwe firmy nip i jedziemy bo wiesz nr blach znam ---------- Post dopisany at 18:59 ---------- Poprzedni post napisany at 18:57 ---------- ale sobie ze mna w wuja polecieli dosyc ze w niedziele zdycham to jeszcze mi kolosa zrobili na ostatnim wykladzie od 15:15 do 16:45 :facepalm: ale ja FV nie chcę - ja chcę żebyś mi furacze zatankował :grin:
Seba_LDZ Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2012 :polew::polew: lece na squosha a wogole to mielismy kiedys razem jechac kurna !!!!!
MarianekZg Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 :polew::polew:lece na squosha a wogole to mielismy kiedys razem jechac kurna !!!!! bo problem był dryndnąć wcześniej na pewno bym poszedł
klysek Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 chce ktoś do lordisu dzisiaj? ;D czlowieku dzisiaj jutro sie pracuje
Seba_LDZ Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2012 ok dobrze przepraszam Mario nie pomyslalem zatem kto sie deklaruje nie w tym co bedzie tylko w nastepnym tygodniu isc na squosha do verte ? godziny pewnie 20-22 w zaleznosci ile osob chetnych bedzie bo korty sa 2 ja 2 osoby zapewniam wiec potrzebne sa 2 lub tez mozemy poleciec na 2 godziny oczywiscie plus sauna !!!! czyli 4 osoby 2 pary na 20 do 21 a kolejne 4 osoby albo wpadaja na 21 albo co ja bym wolal zrobic trening 1 godizne malo ale cos sie zrobi na silce i pozniej godizna squosha i sauna kto sie pisze i zarezerwuje jak cos 2 korty na 2 godizny od 20 do 22 lub od 21 do 23 do ustalenia potrzebuje konkretnych deklaracji ---------- Post dopisany at 01:16 ---------- Poprzedni post napisany at 01:10 ---------- Tomku arbajt arbajt ehhh musimy sie my terminatory ladnie spotkac celem naoliwienia podzespolow ---------- Post dopisany at 01:36 ---------- Poprzedni post napisany at 01:16 ---------- Przez jakie ryby można skakać? Przez płotki!
MarianekZg Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 :hi: Odnośnie squosha to się deklaruję w tej chwili - poproszę tylko info z konkretną datą i godz. :wink: ---------- Post dopisany at 06:05 ---------- Poprzedni post napisany at 06:00 ---------- tak troszkę na rozgrzanie bo zzzzzzzziiiiiimmmmmmnnnnnnnnnoooooooooo :kox:
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 ok dobrze przepraszam Mario nie pomyslalem zatem kto sie deklaruje nie w tym co bedzie tylko w nastepnym tygodniu isc na squosha do verte ? godziny pewnie 20-22 w zaleznosci ile osob chetnych bedzie bo korty sa 2 ja 2 osoby zapewniam wiec potrzebne sa 2 lub tez mozemy poleciec na 2 godziny oczywiscie plus sauna !!!! czyli 4 osoby 2 pary na 20 do 21 a kolejne 4 osoby albo wpadaja na 21 albo co ja bym wolal zrobic trening 1 godizne malo ale cos sie zrobi na silce i pozniej godizna squosha i sauna kto sie pisze i zarezerwuje jak cos 2 korty na 2 godizny od 20 do 22 lub od 21 do 23 do ustalenia potrzebuje konkretnych deklaracji ---------- Post dopisany at 01:16 ---------- Poprzedni post napisany at 01:10 ---------- Tomku arbajt arbajt ehhh musimy sie my terminatory ladnie spotkac celem naoliwienia podzespolow ---------- Post dopisany at 01:36 ---------- Poprzedni post napisany at 01:16 ---------- Przez jakie ryby można skakać? Przez płotki! Sebastianie jestem bardzo za ---------- Post dopisany at 07:46 ---------- Poprzedni post napisany at 07:41 ----------
Rekomendowane odpowiedzi