Seba_LDZ Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2012 melduje ze zarezewowane mamy dwa korty do squosha na wtorek 11.12.2012r na godzine 22 godzina gry ok 20 zl chyba i pozniej sauna to juz w cenie jest ---------- Post dopisany at 18:22 ---------- Poprzedni post napisany at 18:21 ---------- no mam nadzieje ze doleci na poniedzialek bo k**wa i tak dlugo leci od wtorku czy poniedzialku to troche przegiecie
MarianekZg Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 melduje ze zarezewowane mamy dwa korty do squosha na wtorek 11.12.2012r na godzine 22 godzina gry ok 20 zl chyba i pozniej sauna to juz w cenie jest ---------- Post dopisany at 18:22 ---------- Poprzedni post napisany at 18:21 ---------- no mam nadzieje ze doleci na poniedzialek bo k**wa i tak dlugo leci od wtorku czy poniedzialku to troche przegiecie Przyjęte i zapisane
Seba_LDZ Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2012 Co zrobić gdy kobieta się dławi? -wysunąć kilka centymetrów :polew::polew:
klysek Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Co zrobić gdy kobieta się dławi?-wysunąć kilka centymetrów :polew::polew: dobrze ze Madzia nie czyta bo znowu by byla zniesmaczona
Seba_LDZ Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2012 :naughty: heheh to co czas na trening trzeba na silke leciec w koncu piatek a ja juz stary jesem wiec po co imprezowac jak mozna pojezdzic na rowerze w miejscu :polew:
MarianekZg Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Co zrobić gdy kobieta się dławi?-wysunąć kilka centymetrów :polew::polew: co zrobić żeby kobieta krzyczała jeszcze długo po stosunku ........ :polew: :wink:
Seba_LDZ Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ooo robisz cipsa ? ---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ----------
klysek Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ooo robisz cipsa ?---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ---------- rozwazam taka opcje
Seba_LDZ Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2012 Heeheh Klysiu a na ktora we wtorek jak cos ?
klysek Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Heeheh Klysiu a na ktora we wtorek jak cos ? a na ktora chcesz dla ciebie moje drzwi sa o kazdej porze dnia i godzinie otwarte
MarianekZg Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Mario gdzie robiłeś program znajomek stanley-a i Adrenaliny i dejf- a w okolicach Płocka namiary na człowieka mam więc jak by co
klysek Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Mario gdzie robiłeś program znajomek stanley-a i Adrenaliny i dejf- a w okolicach Płocka namiary na człowieka mam więc jak by co a koszta u niego mozesz mi zdradzic
MarianekZg Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 uwierz mi szczerze, że na prawdę nie pamiętam - ale to nie jest problem dam ci telefon dryndniesz i zapytasz - przecież to nic nie kosztuje, oprócz obowiązującej taryfy w twoim telefonie ale zapewne ty masz służbowy
klysek Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 uwierz mi szczerze, że na prawdę nie pamiętam - ale to nie jest problem dam ci telefon dryndniesz i zapytasz - przecież to nic nie kosztuje, oprócz obowiązującej taryfy w twoim telefonie ale zapewne ty masz służbowy to ja bym poprosil musze zrobic rozeznanie w terenie ---------- Post dopisany at 22:49 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ---------- lece w kokon narazie pany do milego
Seba_LDZ Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2012 Panowie Karola przyjedzie w niedziele ktos chetny by poznac ? ---------- Post dopisany at 00:16 ---------- Poprzedni post napisany at 00:16 ---------- Wlasnie opijamy film
marcindlug Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Panowie Karola przyjedzie w niedziele ktos chetny by poznac ? :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi