pocas Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Pisząc "do jutra" postawiłeś sobie kurczaka o godzinie 23:56 i zjadłeś go o 0:05. Jakby nie było. Jedzenia na dwa dni ; ]]]
Seba_LDZ Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2012 Pocas ja go jeszcze nie zjadlem o 23:56 wstawilem go do wooka teraz jeszcze poltorej godzinki pyrkolenia i gdzies kolo 2ej bedzie jak malyna ---------- Post dopisany at 00:37 ---------- Poprzedni post napisany at 00:36 ---------- no to co robote czas zaczac
Seba_LDZ Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2012 :facepalm::facepalm::facepalm: nie wiem czy mam net czy nie pol stron mi dziala pol nie forum sie zaladowalo poczty odebrac nie moge jakas patologia nawet nie wiem czy dobrze widze ze widze ze ktos cos napisal ja jebie
szczawik Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 :facepalm::facepalm::facepalm:nie wiem czy mam net czy nie pol stron mi dziala pol nie forum sie zaladowalo poczty odebrac nie moge jakas patologia nawet nie wiem czy dobrze widze ze widze ze ktos cos napisal ja jebie moze Ci jedzenie po nocy zaszkodzilo:decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2012 heheh nie nei nie jadlem w koncu skonczylem robic cos kolo 2ej musialem sie zdrzemnac do 5 zjem na dzisiejszy obiadek jest jakis problem z uslugodawca TOYA net zasypalo ich zadne strony poza polskimi nie dzialaja ---------- Post dopisany at 08:11 ---------- Poprzedni post napisany at 08:10 ---------- a moze to swiat sie juz konczy 10 dni przed terminem :shock3::shock3::shock3::shock3: ---------- Post dopisany at 08:12 ---------- Poprzedni post napisany at 08:11 ---------- polatalem sobie gulfem na lidlu jest za***iście mega slizko mega fun DJ dzisiaj Q testuj
Seba_LDZ Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2012 kolezanka z niedzieli :decayed:
klysek Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 [ATTACH=CONFIG]396[/ATTACH]kolezanka z niedzieli :decayed:
klysek Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 myslalem ze sie juz zakochlem ale sobie i mi przeszło
Rekomendowane odpowiedzi