MarianekZg Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 bartek1605 odnoszę wrażenie, że myszy zjadły ci klawiaturę
MarianekZg Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 buch & pyk :punish:każdy fajek to zło - nawet e-fajek ---------- Post dopisany at 22:41 ---------- Poprzedni post napisany at 22:41 ---------- tylko PYK
MarianekZg Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 no to niech ci bedzie PYK czyli wnioskuję, że dziś już nie lecisz do "kamieniołomów"
klysek Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 no to niech ci bedzie PYK czyli wnioskuję, że dziś już nie lecisz do "kamieniołomów" dzis juz sie obyl bez roboty ale zaraz idem w kimono bo jutro na 6.oo ale pocieszam sie tym ze do 9 max i lece do domciu
MarianekZg Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 no to niech ci bedzie PYK czyli wnioskuję, że dziś już nie lecisz do "kamieniołomów" dzis juz sie obyl bez roboty ale zaraz idem w kimono bo jutro na 6.oo ale pocieszam sie tym ze do 9 max i lece do domciu czyli co, można pracować 3 godziny dziennie i 3tysie/miesiąc - można :decayed: ---------- Post dopisany at 22:59 ---------- Poprzedni post napisany at 22:50 ---------- Pantonik nie podlecisz czasem w Niedzielę na grilla pod Reala denerwuje mnie troszkę to MMI
klysek Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 no to niech ci bedzie PYK czyli wnioskuję, że dziś już nie lecisz do "kamieniołomów" dzis juz sie obyl bez roboty ale zaraz idem w kimono bo jutro na 6.oo ale pocieszam sie tym ze do 9 max i lece do domciu czyli co, można pracować 3 godziny dziennie i 3tysie/miesiąc - można :decayed: toz to moja 3 miesieczna pensja ---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 23:01 ---------- narka pany zawijam w kokon
DeeJay_Kill Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Pyknę jeszcze z kimś browarka - na razie pyk'nąłem rodzimej produkcji, czyli koncentratu. Żadna wódka się z tym nie równa, a moc 2x większa ponad;D ---------- Post dopisany at 23:30 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ---------- wiecie co...tak sobie pomyślałem, że warto by usłyszeć nagrany dźwięk saksa i poczyniłem pewne próby z keyboardem - na razie podoba mi się;]
MarianekZg Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Pyknę jeszcze z kimś browarka - na razie pyk'nąłem rodzimej produkcji, czyli koncentratu. Żadna wódka się z tym nie równa, a moc 2x większa ponad;D---------- Post dopisany at 23:30 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ---------- wiecie co...tak sobie pomyślałem, że warto by usłyszeć nagrany dźwięk saksa i poczyniłem pewne próby z keyboardem - na razie podoba mi się;] jak masz możliwość załatwić takiego specyfiku to :naughty: znasz mój numer Andrzeju :decayed:
DeeJay_Kill Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 widzisz, Andrzeju - nie wiem, kiedy rusza kolejna produkcja - podobno jak "wino przestanie pracować" - wtedy rozpoczyna się pieczołowity proces destylacji trzykrotnej:D
MarianekZg Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 widzisz, Andrzeju - nie wiem, kiedy rusza kolejna produkcja - podobno jak "wino przestanie pracować" - wtedy rozpoczyna się pieczołowity proces destylacji trzykrotnej:D oby ruszyli z produkcją przed 21.12.2012 :decayed: bo bym się napił czegoś swojskiego chociaż w sumie już dziabię "księżycówkę" :grin: ---------- Post dopisany 15-12-2012 at 00:16 ---------- Poprzedni post napisany 14-12-2012 at 23:51 ---------- :decayed:
szczawik Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 i c**j jak ma się jebać to po całości... właśnie wróciłem do domu... odwołali mi pierwszy prom do jutra do 8.00 a o 8.00 odpływa mi z kristiansand... k**wa jego mać... kasa poszła się ebać... szukam czegoś na jutro w południe albo na niedzielę...
Gość SpongeBob Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 no to Wasze zdwrowie dalej Panowie i Panie
Seba_LDZ Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2012 ale sie naebauem i spie na poduodzeeeeeeeeeeeee uoooooooooooooo
MarianekZg Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 i c**j jak ma się jebać to po całości... właśnie wróciłem do domu... odwołali mi pierwszy prom do jutra do 8.00 a o 8.00 odpływa mi z kristiansand... k**wa jego mać... kasa poszła się ebać... szukam czegoś na jutro w południe albo na niedzielę... :kwasny: :thumbdown: ---------- Post dopisany at 08:29 ---------- Poprzedni post napisany at 08:28 ---------- ale sie naebauem i spie na poduodzeeeeeeeeeeeee uoooooooooooooo :grin: :polew: :decayed: :grin: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi