klysek Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 no nie ma problemu. My sie kiedys widzielismy na zlocie jak byl na tesco na pojezierskiej zbieralismy sie przy hali:) no mozliwe takim srebrnym avantem byles jak dobrze kojarze
Seba_LDZ Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2012 hehhe Pany zacnie dzis bylo Misiek pro rakietka outfit naprawde zacnie postep mega za***iście sie juz gra takze nowy rok na grubasa lecimy korty juz klepniete ustalmy ze po tym polecimy na nowa gdynie ja oczywiscie sie juz pisze dogramy tylko termin Klysiu 15 rozladowal dzisiaj palety takze tez jest czego gratulowac :D ja to bym Was jeszcze na silownie namowil jakos jakby karty byly te fity czy inne hyhyhyh w kazdym razie zacnie bylo i opowiesci w saunie o czipie oktavii heheh co jej maske do goty podnosilo heheheh to skrecili czipa heheheheh tez zacne :D spoko panowie byli :D pykne cos i robie I LOVE PALETKI chyba ze macie inne pomysly folia jest mam czarna roz i srebro :D
klysek Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 hehhe Pany zacnie dzis bylo Misiek pro rakietka outfit naprawde zacnie postep mega za***iście sie juz gra takze nowy rok na grubasa lecimy korty juz klepniete ustalmy ze po tym polecimy na nowa gdynie ja oczywiscie sie juz pisze dogramy tylko termin Klysiu 15 rozladowal dzisiaj palety takze tez jest czego gratulowac :D ja to bym Was jeszcze na silownie namowil jakos jakby karty byly te fity czy inne hyhyhyh w kazdym razie zacnie bylo i opowiesci w saunie o czipie oktavii heheh co jej maske do goty podnosilo heheheh to skrecili czipa heheheheh tez zacne :D spoko panowie byli :D pykne cos i robie I LOVE PALETKI chyba ze macie inne pomysly folia jest mam czarna roz i srebro :D Becia tez nie zle wymiata jak dla mnie albo jej sie tak udawalo jak i mi czasem juz zamowilem tez sobie paletke z tygodnia na tydzien bedzie lepiej tak sobie tlumacze ale z toba jeszcze nie gralem ---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 22:46 ---------- klysek tak jak piszesz:) na spoty zagladaj do nas
MarianekZg Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 kłysiu sytuacja, która miała miejsce dziś na Włókniarzy z modelem A3 (notabene również 1.9 TDI) powinna dać ci do myślenia i przekonać cię abyś się nie wochoł :wink: sk***iel dobrze w palnik dawal nie moglem go dojsc za nic tlumacze to sobie tym ze ma lzejsze auto bo faktycznie miał lżejsze ale twoje dłubnięte by go objechało
Seba_LDZ Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2012 :decayed: Becia mowi ze to nie tak ze jej sie udawalo tylko ona napierdala jak szalona hehheheheheh to od niej :D
MarianekZg Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 :decayed:Becia mowi ze to nie tak ze jej sie udawalo tylko ona napierdala jak szalona hehheheheheh to od niej :D dobrze jej szło
Seba_LDZ Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2012 na zyczenie Madzi :D prezentuje Wam łódkę na którą zwrócila uwage Madzie ... zaiste miała rację ... zacna :decayed:
MarianekZg Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 pykne cos i robie I LOVE PALETKI chyba ze macie inne pomysly folia jest mam czarna roz i srebro :D Wolę grać paletką niż się opychać bagietką :polew:
Gość SpongeBob Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Klysiu jakie opoznienie zanotowales dzisiaj ?
Seba_LDZ Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2012 Becia proponuje Wolę paletki od tłustej bagietki :D ---------- Post dopisany at 23:00 ---------- Poprzedni post napisany at 23:00 ---------- 25 minet
klysek Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 :decayed:Becia mowi ze to nie tak ze jej sie udawalo tylko ona napierdala jak szalona hehheheheheh to od niej :D to by wiele tlumaczylo niech zostanie moja instruktorka
klysek Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 "wole pukac w paletke niz robic kolezance z pomorza min....."
MarianekZg Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 na zyczenie Madzi :D prezentuje Wam łódkę na którą zwrócila uwage Madzie ... zaiste miała rację ... zacna [ATTACH=CONFIG]411[/ATTACH] :decayed: Nice Ass :grin: ---------- Post dopisany at 23:09 ---------- Poprzedni post napisany at 23:08 ---------- "wole pukac w paletke niz robic kolezance z pomorza min....." ---------- Post dopisany at 23:10 ---------- Poprzedni post napisany at 23:09 ---------- Seba kiedy nauczysz się wklejać fotki
Seba_LDZ Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2012 "wole pukac w paletke niz robic kolezance z pomorza min....." :decayed::decayed::decayed: Mario nooooooooooooooooo nie umiem nooooooooooooooooo a teraz ??? ??? ---------- Post dopisany at 23:14 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ---------- ooooooooooooooooo dupsko na pol ekranu ale zacne co ??
MarianekZg Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 i tak masz wklejać zawsze Sebosławie
klysek Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Van Damme - Ona Tanczy dla mnie - YouTube!
MarianekZg Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Jakiś taki jestem padnięty Idę zalegnąć, zaleźć - k**wa położyć się idę - Nara Propozycje pt. "Paletka" poproszę na PW
Rekomendowane odpowiedzi