Seba_LDZ Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2013 nic mi sie nie chce zimno mi i chyba mnie rozklada jakies gowno Kurde nie wiem czy pojde na paletki jutro na ktora mamy ??
klysek Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 nic mi sie nie chce zimno mi i chyba mnie rozklada jakies gowno Kurde nie wiem czy pojde na paletki jutro na ktora mamy ?? na 19.00 ja właśnie też nie wiem czy sie ywrobie bo teraz na to mieszkanie jezdze z Ewcia i robie zakupy a to widelec ato talerzyki itd.
Seba_LDZ Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2013 Misiek jak chcesz to moze moge Cie ustawic z Adamem na paletki :/ ale musze sie dowiedziec czy nie idzie do roboty wtedy ---------- Post dopisany at 09:03 ---------- Poprzedni post napisany at 09:03 ---------- oo nowe mieszkanie widze Gratki Klysiu
Gość SpongeBob Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 nic mi sie nie chce zimno mi i chyba mnie rozklada jakies gowno Kurde nie wiem czy pojde na paletki jutro na ktora mamy ?? na 19.00 ja właśnie też nie wiem czy sie ywrobie bo teraz na to mieszkanie jezdze z Ewcia i robie zakupy a to widelec ato talerzyki itd. o to ja Cie podziwiam bo ja to po godzinie chodzenia po sklepie jestem strzebkiem nerwow i juz sie zbieram do wyjscia
Seba_LDZ Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2013 siemka Aneczko i Szczawiku
klysek Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 nic mi sie nie chce zimno mi i chyba mnie rozklada jakies gowno Kurde nie wiem czy pojde na paletki jutro na ktora mamy ?? na 19.00 ja właśnie też nie wiem czy sie ywrobie bo teraz na to mieszkanie jezdze z Ewcia i robie zakupy a to widelec ato talerzyki itd. o to ja Cie podziwiam bo ja to po godzinie chodzenia po sklepie jestem strzebkiem nerwow i juz sie zbieram do wyjscia ale jak sie kupuje dla siebie tez gadzety zeby byly w chalupie to jakos mnie tak Ewcia nie wk***ia na tych zakupach
Seba_LDZ Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2013 jak cos mam na sprzedanie http://a4-klub.pl/sprzedam-22/wireless-networking-adapter-xbox360-wifi-microsoft-259555/ ---------- Post dopisany at 17:17 ---------- Poprzedni post napisany at 12:12 ----------
Gość SpongeBob Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 felgi odebrane zobaczymy jak na aucie beda wygladac ---------- Post dopisany at 19:21 ---------- Poprzedni post napisany at 19:20 ---------- jakos dupna ale zdjecie z telefonu w kompletnej ciemnosci
szczawik Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 to jakies roty są? ---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ----------
Seba_LDZ Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2013 oo co dekiel nice ---------- Post dopisany 29-01-2013 at 01:00 ---------- Poprzedni post napisany 28-01-2013 at 23:18 ---------- aaa bo zapomne paletki zaklepane na wtorek nastepny 5.02.2013 na 20 2 korty :whistling::whistling: dzisiaj pojechalem rezerwowalem kort 4 tygodnie wczesniej bo kumpel przyjechal z lonfynu mielismy pograc przyjechalismy to mi powiedzieli ze nie ma rezerwacji i nie bylo a rezerwowalem u tej starszej babki to mi powiedzieli ze ona ma skleroze ... sie wkurwilem ...
Rekomendowane odpowiedzi