Magdalenah Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 :dancing:dzień dobry.....idzie wiosna ---------- Post dopisany at 11:14 ---------- Poprzedni post napisany at 11:12 ---------- Tomcio sek w tym ze nie bylismy w trzech noooo takze tego ... deep holes trzech ynteligentów i jedna niezbyt jarząca ..... ---------- Post dopisany at 11:15 ---------- Poprzedni post napisany at 11:14 ---------- no no ja juz siedze od 6ej to za siedzenie ci płacą ? ja wysiaduje i wysiaduje i marnie to finansowo wygląda
Seba_LDZ Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Opublikowano 26 Marca 2013 hehehe Madziu nie jedna nie jedna :D hehe no siedze i pracuje oczywiscie wlasnie skonczylem na @ odpisywac od czwartku
Seba_LDZ Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Opublikowano 26 Marca 2013 no ja i pracuje oczywiscie wlasnie sprzedalem historie z grazynka :D
Gość SpongeBob Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 a kto byl zainteresowany tak wielce powazna sprawa
Seba_LDZ Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Opublikowano 26 Marca 2013 Kasia Pani architekt z ktora mam biuro
Gość SpongeBob Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Kasia Pani architekt z ktora mam biuro a wytlumaczyles dokladnie ze szczegolami co i jak
Bartas Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 oni jednak c**jowo graja, kurfa.... 2 piłkarzy ma Sanmarino a te leszcze nic w 18 minucie :/
kachnazgierz Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 no ja i pracuje oczywiscie wlasnie sprzedalem historie z grazynka :D jeżeli chodzi o Grażynę, to dzisiaj podpytywałam miśka czy rzeczywiście znał jakąś, bo skąd by kłyskowi to przyszło do głowy :eusathink: jakaś podejrzana sprawa z tą Grażyną
Seba_LDZ Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Opublikowano 26 Marca 2013 No powiedzmy niektore rzeczy musza zostac w stasindzie czy tam stasinie Hahahahah klysiu to nawt nie myslal o Misku ro byl zlepek jego pijackiego mozgu zaraz po tym hak die zachlysnal tlenem i odzyskal przytomnosc
Gość SpongeBob Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 no ja i pracuje oczywiscie wlasnie sprzedalem historie z grazynka :D jeżeli chodzi o Grażynę, to dzisiaj podpytywałam miśka czy rzeczywiście znał jakąś, bo skąd by kłyskowi to przyszło do głowy :eusathink: jakaś podejrzana sprawa z tą Grażyną oj Kasia to trzeba autora Klysia sie zapytac
Mardzieg Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Poszukuje uczynnego specjalisty z vagiem do B8? Znajdzie się ktoś pomocny? Dzięki z góry. Wysyłane z mojego iPad przy użyciu Tapatalk HD
Seba_LDZ Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Opublikowano 26 Marca 2013 Wpadaj regularnie na spoty to pewnie kiedys ktos reke poda z vagiem
Mardzieg Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Hmmm....a jakoś przyspieszyć tego tematu się nie da?...bez tej regularnosci Wysyłane z mojego iPad przy użyciu Tapatalk HD
Seba_LDZ Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Opublikowano 26 Marca 2013 Oczywiscie ze da jak podjedziesz np na starowa gore to pewnie Ci podepna vaga albo do idczaka w sumie to masa miejsc jest gdzie podpinaja
Mardzieg Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Ale ja mówiłem o specjalistami a nie o ASO Wysyłane z mojego iPad przy użyciu Tapatalk HD
Seba_LDZ Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Opublikowano 26 Marca 2013 W starowej gorze jest nie aso mysyk i sie znaja ---------- Post dopisany at 23:35 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ---------- Znalazlem zdjecie z BT hmmmm dosx cieakwe z piatku jutro wstawie bo tu nie mam jak chyba
Rekomendowane odpowiedzi