Seba_LDZ Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2013 a jak gadalem wczoraj z kumplem z barcelony i mowil ze maja tam przejebane nie ma roboty studenci zalegaja na ulicach i w polsce jest raj bo kazdy moze miec prace hehehe a ja tak lubie barcelone i pewnie w tm roku tez tam smigne
Gość SpongeBob Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 ej no co przeciez warunki atmosferyczne nie sprzyjaja pracy, gdyby to bylo cos na boku to jeszcze bym przemyslal sprawe ale nie w tym wypadku
klysek Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 a jak gadalem wczoraj z kumplem z barcelony i mowil ze maja tam przejebane nie ma roboty studenci zalegaja na ulicach i w polsce jest raj bo kazdy moze miec prace hehehe a ja tak lubie barcelone i pewnie w tm roku tez tam smigne powaga ,czyli jednym zdaniem mamy w PL zycie jak w Madrycie
Seba_LDZ Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2013 heheh no tak oni zaraz przecie jebna cyckami na ziemie tak jak grecja :/
klysek Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 heheh no tak oni zaraz przecie jebna cyckami na ziemie tak jak grecja :/ ciekawe kiedy na nas przyjdzie kolej ---------- Post dopisany at 08:54 ---------- Poprzedni post napisany at 08:53 ---------- to ja lece do kamieniołomów dobrze ze jest gdzie isc
Gość SpongeBob Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 a ja wlasnie ostatnio czytalem wypowiedz jakiegos tam kolesia ze jedynym krajem ktory powinien wejsc do strefy euro jest Polska i zaden kraj wiecej
Bartas Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 i zamiast 1800 zł dostaniesz 400euro.... wyczes
Bartas Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 i kuzwa zaczal padac snieg a Ty masz 400 euro a chleb kosztuje 1,5
Seba_LDZ Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2013 kiedys wstawialem takie ogloszenie pracy dla grafika dzisiaj znalazlem kolejne w naszej ukochanej stolicy zeby nie bylo ze wymyslam ... ogloszenie z wczoraj Programista PHP i baz danych, grafik, Warszawa - 8561512 - infoPraca.pl ja pier**le rece mi opadaja kiedy widze takie kwiatki i az chce mi sie napisac do takiej firmy ze sa skonczonymi debilami do potegi n :facepalm::facepalm: ---------- Post dopisany at 10:14 ---------- Poprzedni post napisany at 09:43 ---------- Żona do męża: - Kochanie, może uda nam się uzbierać na tego jeepa dla mnie? Taki śliiiiczny, biały... - Cóż - dla ssącego nic trudnego... :polew::polew::polew:
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Witajcie narzekacze;D Puścili nas wcześniej ze szkolenia z zakresu "własna firma" - od 9-17 mam siedzieć codziennie niby;p Zdechnąć idzie, jak wykład głosi koleś, który jest pesymistą i w skrócie - pier***i o niczym, a do tego najwięcej o problemach, jakie to mogą się zdarzyć ze skarbowym, zusem, itp - generalnie chyba jakby miał powiedzieć coś od siebie, to by rzekł, żeby firmy nie zakładać;p:facepalm:
Seba_LDZ Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2013 kuwa moze i ja bym sie tam z Toba przejechal ---------- Post dopisany at 17:58 ---------- Poprzedni post napisany at 16:18 ---------- Bikini Fitness 2013 - Iwona Kowalska, Alicja Tuduj, Marta Ceglarska - YouTube
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 właśnie obejrzałem i rozważam zapisanie się na siłownię...pytanie, na której dziewczyny ćwiczą?;p
marcindlug Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Bikini Fitness 2013 - Iwona Kowalska, Alicja Tuduj, Marta Ceglarska - YouTube jednocześnie mięśnie i krągłości... mój penis jest zdezorientowany
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Bikini Fitness 2013 - Iwona Kowalska, Alicja Tuduj, Marta Ceglarska - YouTube jednocześnie mięśnie i krągłości... mój penis jest zdezorientowany
klysek Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 ale co do pogody jezdzi sie na dobry z duzym plusem
Rekomendowane odpowiedzi