Gość SpongeBob Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 ile ustawienie zbieznosci kosztuje ? ja placilem 60zl
Seba_LDZ Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2013 u mnie we fyrmie kiedy sie zdzwaniamy ??
Bartas Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Seba... a kiedy my nie dzwonimy do siebie
Gość SpongeBob Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 ooo gdzie jezeli do mnie to bylo to na przybysza w stacji obslugi pojazdow
Bruno_74 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Bartas za twarzowe nie wiem czy w 200 się zmieścisz. Poza tym nie wiem czy takie zakażenia jak Twoje w ogóle jeszcze naprawiają
Seba_LDZ Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2013 jakies 40 min temu dzwonil do mnie Tomek nasz nadworny Geodeta aka Gabka z informacja ze dzisiaj w nocu zeeebaly mu auto spod bloku ... a do wiedzial sie o tym jak kilkanascie minut po 4ej w nocy przyszla do niego policja z informacja ze skradziono mu samochod i ze go znalezli w dziupli :shock3: szczescie w nieszczesciu auto jest juz u idczaka bez zamka kolumny kierowniczej znaczy sie tej oslony i stacyjki ehhhhh Tomku megaaa fart byl meeegaaaaa a policja kurde jak nie w polsce :decayed::decayed: najwazniejsze ze auto jest
Bartas Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Bartas za twarzowe nie wiem czy w 200 się zmieścisz. Poza tym nie wiem czy takie zakażenia jak Twoje w ogóle jeszcze naprawiają ?
Bruno_74 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 YYYYY pytałeś o zbieżność. Ja pierwdole Tomasz fart jak cholera chociaż z drugiej strony współczuję żę koszta masz dodatkowe.Ale taj jak powiedział Seba szczęście w nieszczęściu. Jeżeli znaleźli auto w dziupli pewnie kogoś przymknęli i będzie mniej tego na świecie chodziło o bosche fart fart fart. No i chyba pierwszy raz w życiu powiem ''Gratulucje dla Policji za reakcję'' Chociaż znając życie to był przypadek. Tomasz a Ty do Częstochowy na kolanach
Bartas Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 ja nadal uważam, że pech nie chce zejść z tego auta
Seba_LDZ Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2013 z ubezpieczenia cos tam pewnie zrobia w koncu po cos jest ubezpieczone
DeeJay_Kill Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Całe szczęście, że jest AC... Brawo dla Policji - możliwe, że po prostu ktoś gościa podkablował. Jak widać - najlepiej sobie założyć jakiś swój patent (odcięcie), bo fabryczne immo spokojnie do ogarnięcia;/
Bruno_74 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 No dokładnie jakaś dodatkowa przeszkoda jak najbardziej. no i wypasione AC . Acha Panowie kombinował już ktoś jak ''połączyć'' przerwany przewód doprowadzający płyn do spryskiwaczy. Pękło mi cholerstwo między maską a wyjściem z błotnika i za cholerę nie wiem jak to ogarnąć?
kanu Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 jakies 40 min temu dzwonil do mnie Tomek nasz nadworny Geodeta aka Gabka z informacja ze dzisiaj w nocu zeeebaly mu auto spod bloku ... a do wiedzial sie o tym jak kilkanascie minut po 4ej w nocy przyszla do niego policja z informacja ze skradziono mu samochod i ze go znalezli w dziupli :shock3: szczescie w nieszczesciu auto jest juz u idczaka bez zamka kolumny kierowniczej znaczy sie tej oslony i stacyjki ehhhhh Tomku megaaa fart byl meeegaaaaa a policja kurde jak nie w polsce :decayed::decayed: najwazniejsze ze auto jest mega fart policja musiała po prostu rozpracowywać tą grupę już i obserwowali i na gorącym uczynku złapali ekipę... szkoda zniszczeń i pytanie czy nie będzie kolejnej próby później, skoro już raz namierzone autko było...
klysek Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 no Tomuś akcja z Gąbkowozem mega na farcie pocisnieta
Bartas Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 pewnie poszedł spokojnie spać dalej
Seba_LDZ Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2013 No dokładnie jakaś dodatkowa przeszkoda jak najbardziej. no i wypasione AC . Acha Panowie kombinował już ktoś jak ''połączyć'' przerwany przewód doprowadzający płyn do spryskiwaczy. Pękło mi cholerstwo między maską a wyjściem z błotnika i za cholerę nie wiem jak to ogarnąć? mialem to samo polaczylem to na lacznik do poloneza jest takie ustrojstwo jak lacznik wezykow do poldka w jakims takim polmozybcie kupisz pasuje idealnie lacznik plus tasma izolacyjna finito a Tomek polecial na robote wroci to pewnie opowie dokladnie no a odciecie kurde stwierdzam ze DJ trzeba pomyslec nad innym ciekawszym miejscem
frugodh Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 nie wiem co się dzieje ostatnio ciągle słyszę o ginących 4kach
Rekomendowane odpowiedzi