Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Seba_LDZ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

jak sie wpierdala krewetki z kawiorem to co sie k**wa dziwisz :D Paniczu :D :D :D

:grin: jakie krewetki zwykłe 30 dag wedliny,makaron,chleb,50 dag mielonego,sos do spaghetti,ogorek,3 jogurty i czekoladka :decayed:

jak sie wpierdala krewetki z kawiorem to co sie k**wa dziwisz :D Paniczu :D :D :D

:grin: jakie krewetki zwykłe 30 dag wedliny,makaron,chleb,50 dag mielonego,sos do spaghetti,ogorek,3 jogurty i czekoladka :decayed:

to trzeba bylo kanapke ze szmalcem :decayed:

to trzeba bylo kanapke ze szmalcem :decayed:

:grin:+ogór kiszony

---------- Post dopisany at 15:05 ---------- Poprzedni post napisany at 15:04 ----------

jak się kupuje czekolady Lindt'a, to się nie dziw później, że trzy dyszki rachunku;p

w zyciu nie jedłem i nie mam zamiaru jestem wierny jednej marce czekolad Magnetic z Biedronki :decayed::wink:

kuzwa kupilem trzy rzeczy na krzyz i puscilem prawie 30 pln :facepalm: ten kraj jest k**wa chory :facepalm:

tak....ceny są chore ...w porównaniu do najniższej krajowej :facepalm:

---------- Post dopisany at 15:10 ---------- Poprzedni post napisany at 15:09 ----------

:hi:bry

---------- Post dopisany at 15:11 ---------- Poprzedni post napisany at 15:10 ----------

Siemanko

Sprzedam swoje felgi 18" ręcznie polerowane z oponami 225/40/18

Zainteresowanych zapraszam na PW .

Fajno :D póki co nie mam do czego ich przyczepić :kwasny:

Seba! moze i jest to spektakularne ale kurcze... nikt kto trenuje cos nie bedzie sie bil z przeciwnikiem ktory jest wlasciwie bezbronny. to nie jest kul :/

hyh no nie jest kul ale trzeba byc bez mozgu zeby wychodzic w stanie nietrzezwosci :D hyh do walki z reszta nie ma co tu komentowac ;)

bzdura na maxa

maluje usta i poliki jak sram dlatego mam na przeciwko lustro :D

aha :decayed: no to w sumie fajne lustro duze lubie takie :decayed: tylko nie wiem po co ta cycata szkapa sie w nie wpierdziela :facepalm: jak robisz zdjecie zeby sie kolega pochwialic :grin: