klysek Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 kuzwa kupilem trzy rzeczy na krzyz i puscilem prawie 30 pln ten kraj jest k**wa chory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 jak sie wpierdala krewetki z kawiorem to co sie k**wa dziwisz Paniczu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 jak sie wpierdala krewetki z kawiorem to co sie k**wa dziwisz Paniczu :D jakie krewetki zwykłe 30 dag wedliny,makaron,chleb,50 dag mielonego,sos do spaghetti,ogorek,3 jogurty i czekoladka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 jak sie wpierdala krewetki z kawiorem to co sie k**wa dziwisz Paniczu :D jakie krewetki zwykłe 30 dag wedliny,makaron,chleb,50 dag mielonego,sos do spaghetti,ogorek,3 jogurty i czekoladka to trzeba bylo kanapke ze szmalcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 jak się kupuje czekolady Lindt'a, to się nie dziw później, że trzy dyszki rachunku;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 jak sie wpierdala krewetki z kawiorem to co sie k**wa dziwisz Paniczu :D jakie krewetki zwykłe 30 dag wedliny,makaron,chleb,50 dag mielonego,sos do spaghetti,ogorek,3 jogurty i czekoladka to trzeba bylo kanapke ze szmalcem +ogór kiszony ---------- Post dopisany at 15:05 ---------- Poprzedni post napisany at 15:04 ---------- jak się kupuje czekolady Lindt'a, to się nie dziw później, że trzy dyszki rachunku;p w zyciu nie jedłem i nie mam zamiaru jestem wierny jednej marce czekolad Magnetic z Biedronki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 kuzwa kupilem trzy rzeczy na krzyz i puscilem prawie 30 pln ten kraj jest k**wa chory tak....ceny są chore ...w porównaniu do najniższej krajowej ---------- Post dopisany at 15:10 ---------- Poprzedni post napisany at 15:09 ---------- :hi:bry ---------- Post dopisany at 15:11 ---------- Poprzedni post napisany at 15:10 ---------- SiemankoSprzedam swoje felgi 18" ręcznie polerowane z oponami 225/40/18 Zainteresowanych zapraszam na PW . Fajno póki co nie mam do czego ich przyczepić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 moze brelok ?? hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 jak ktoś by potrzebował odkurzacza pioracego Komfort - panele dywany podłogi drewniane wykładziny drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Drunk Street Fighter Challenges Kung Fu Master - Side Kick KO Crazy! - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Drunk Street Fighter Challenges Kung Fu Master - Side Kick KO Crazy! - YouTube Seba! moze i jest to spektakularne ale kurcze... nikt kto trenuje cos nie bedzie sie bil z przeciwnikiem ktory jest wlasciwie bezbronny. to nie jest kul :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 hyh no nie jest kul ale trzeba byc bez mozgu zeby wychodzic w stanie nietrzezwosci hyh do walki z reszta nie ma co tu komentowac bzdura na maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 typowo gejowski film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 tymczasem w mojej lazience ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 tymczasem w mojej lazience ... specjalnie masz przed kiblem lustro:blink:lubisz sie przegladac jak srasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 maluje usta i poliki jak sram dlatego mam na przeciwko lustro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 maluje usta i poliki jak sram dlatego mam na przeciwko lustro aha no to w sumie fajne lustro duze lubie takie tylko nie wiem po co ta cycata szkapa sie w nie wpierdziela jak robisz zdjecie zeby sie kolega pochwialic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 :decayed::decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 tymczasem jestem u sasiadki na herbatce i papierosku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 tymczasem w mojej lazience ... troche sie zmieniles od czasu jak sie widzielismy ostatnio... podobasz mi sie! nie spierdol tego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi