Seba_LDZ Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2013 Panie Konrad poprosimy linka do strony z pracami ---------- Post dopisany at 21:15 ---------- Poprzedni post napisany at 21:14 ---------- juz mam
klysek Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 mi te foty nie banglaja juz jest - ale ja kuzwa ladny jestem jaka ja fote znalzłem z wyjazdu do BT ---------- Post dopisany at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany at 21:25 ---------- mów do d*py to cie osra
Seba_LDZ Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Opublikowano 1 Lipca 2013 Nooo agdzie Ci fory niedzialaja bo ja nie widze Wstawial cos Konrad ? ---------- Post dopisany 01-07-2013 at 06:33 ---------- Poprzedni post napisany 30-06-2013 at 21:36 ---------- ---------- Post dopisany at 07:48 ---------- Poprzedni post napisany at 06:33 ---------- :decayed:
klysek Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 wszytsko fajnie i ladnie tylko na uj wstawiles tego obsranego czarodzieja
Seba_LDZ Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Opublikowano 1 Lipca 2013 heheheheeheh nie wiem bo mi sie kliknal pedal jeden
klysek Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 te psy sa fajne chodza sobie,nie szczekaja, sa przyjazne dla ludzi maja ogolnie na wszytsko wyjebane,szukaja sobie dragow
KOval81 Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 Siema Mordy Panie i Panowie - potrzebuję sprawdzić auto, a nie mam jak za bardzo wyrwać się na wycieczkę do Łodzi. czy jest ktoś, kto dałby radę podjechać i na żywo obczaić samochód z aukcji: Oferta - Audi A6 - Lakier metalizowany Indyvidual Tapicerka skóra - alkantara w kolorze czarnym oraz podsufitką Indyvidual w kolorze czarnym . Wyk VIN - WAUZZZ4F79N047328 Ogólnie historię auta znam i wiem, co było bite i robione - potrzebuję kogoś, kto potwierdzi stan techniczny samochodu, czy poda ewentualne uszkodzenia. Będąc na miejscu mogę podjechać do Bursiaka, czy Idczak-Krotoski i w razie wycieczki na pewno tak zrobię - niestety nie mam jak zobaczyć auta na żywo (szczególnie specyficznego koloru) a w środku tygodnia miałem zaplanowany wyjazd do Niemiec za czymś ciekawym. Nie omieszkam podziękować dobrą buteleczką za fachową poradę Z góry dziękuję KOval
klysek Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 Seba jedziemy na wycieczke KOval81 chetnie bym pomogl tylko moja wiedza motoryzacyjna tam gdzie sie zaczyna to i tam sie konczy chyba ze chodzi o to zeby sprawdzic czy nie ma jakis polamanych plastikow,rys itd. takich dupereli to nie ma problema moge jechac i ogladac
Seba_LDZ Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Opublikowano 1 Lipca 2013 w sumie nie daleko mam szkopul w tym ze znam sie na autach jak na hodowli boczniaków
Gość SpongeBob Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 Siema Mordy Panie i Panowie - potrzebuję sprawdzić auto, a nie mam jak za bardzo wyrwać się na wycieczkę do Łodzi. czy jest ktoś, kto dałby radę podjechać i na żywo obczaić samochód z aukcji: Oferta - Audi A6 - Lakier metalizowany Indyvidual Tapicerka skóra - alkantara w kolorze czarnym oraz podsufitką Indyvidual w kolorze czarnym . Wyk VIN - WAUZZZ4F79N047328 Ogólnie historię auta znam i wiem, co było bite i robione - potrzebuję kogoś, kto potwierdzi stan techniczny samochodu, czy poda ewentualne uszkodzenia. Będąc na miejscu mogę podjechać do Bursiaka, czy Idczak-Krotoski i w razie wycieczki na pewno tak zrobię - niestety nie mam jak zobaczyć auta na żywo (szczególnie specyficznego koloru) a w środku tygodnia miałem zaplanowany wyjazd do Niemiec za czymś ciekawym. Nie omieszkam podziękować dobrą buteleczką za fachową poradę Z góry dziękuję KOval ja moge podjechac nawet za chwile bo jest to obok mojego domu tylko ze jak Klysiu moge sobie poogladac z zewnatrz, chyba ze pojedizmey ja Klysiu i Seba wtedy auto sprawdzimy dokladnie
Gość SpongeBob Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 ogarne do roboty co mam ogarnac i podjade poogladam sobie a co
KOval81 Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 Hehehehe - dzięki wielkie Panowie za szybką reakcję. U Idczaka muszę czekać 3 dni na wizytę, Bursiak zrobi na drugi od umówienia, ale problem jak pisałem w tym, że nie mam jak się wyrwać, a gdyby ta łódzka okazała się nie bardzo to mam na środę zaplanowane wstępnie Niemcy. Będę bardzo wdzięczny, gdybyście podjechali sprawdzić chociażby jak wygląda i czy ta śliwka, czy co to za kolor nie starszy za bardzo - ogólnie, jak to wizualnie wygląda. W sumie sprzedający nie ukrywa nic, ale lepiej mieć pewności chociaż o te 10% więcej Jak będzie dobrze zrobiona ( miała zmieniane/malowane - zderzak, grill, kratki, halogeny i chyba chłodniczkę klimy - tak wyszło od stanley'a ) to odpuścił bym Niemcy i pojechał na Łódź. ---------- Post dopisany at 09:52 ---------- Poprzedni post napisany at 09:51 ---------- Zdjęcia oczywiście mile widziane, bo co fotograf, to ten kolor wygląda diametralnie różnie - na jednych czarny, na drugich mega fiolet
klysek Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 ogarne do roboty co mam ogarnac i podjade poogladam sobie a co no to spoko Tomcio tylko dokładnie obejrzyj
Seba_LDZ Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Opublikowano 1 Lipca 2013 ja moge podleciec ale dzisiaj nie dam rady klime mi beda odgrzybiac w biurze i musze ich przypilnowac ---------- Post dopisany at 09:53 ---------- Poprzedni post napisany at 09:53 ---------- zeby mi do kwiatkow nie nasikali
Rekomendowane odpowiedzi