spin444 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 czyli że swoje wysyłasz do gwertego;p Tak chciałem wysłać bo jechać do poznania średnio mi się widzi
kanu Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 qrna co to życie warte, z rana dostalem telefon, że kolega z podstawówki z mojej klasy (nawet z osiedla jednego) zmarł i dziś pogrzeb...
kanu Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 no i już wiem czemu się mu zeszło... problem alkoholowy... przesadził i organizm nie wytrzymał
MarianekZg Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 no i już wiem czemu się mu zeszło... problem alkoholowy... przesadził i organizm nie wytrzymał niby smakuje jak schłodzone a jednak swoją siłę ma
szczawik Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 :hi:kurde mol, jak mozna jechac 160km przeez 5godzin... masakra jakas... wystarczylo zamknac jeden tunel przed weekendem w bergen i korki jak sk***ysyn... po czasie w koncu w domu, smakuje domowych wywarow... wino z ryzu, pieprzu, jalowca, papryki czili, zasypane 5kg cukru... gotowalo sie od czerwca... dzis premiera:kox: ---------- Post dopisany at 00:29 ---------- Poprzedni post napisany at 00:25 ---------- god helg folkens!
MarianekZg Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 :hi:kurde mol, jak mozna jechac 160km przeez 5godzin... masakra jakas... wystarczylo zamknac jeden tunel przed weekendem w bergen i korki jak sk***ysyn... po czasie w koncu w domu, smakuje domowych wywarow... wino z ryzu, pieprzu, jalowca, papryki czili, zasypane 5kg cukru... gotowalo sie od czerwca... dzis premiera:kox:---------- Post dopisany at 00:29 ---------- Poprzedni post napisany at 00:25 ---------- god helg folkens! cholerka byś kiedyś podleciał i dał posmakować a nie smaka robisz
szczawik Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 chcialem powiedziec, ze wino ma moc i po 1l dobrze mi sie spalo:decayed: no musze wpasc w koncu, a wino to zawsze sie jakies znajdzie:wink:
Seba_LDZ Opublikowano 1 Września 2013 Autor Opublikowano 1 Września 2013 Dzis ktos cos jakos bo jak nie to wale piwello
Gość SpongeBob Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Dzis ktos cos jakos bo jak nie to wale piwello ja Audiczki nie mam jutro odbieram a za***ista fura dacia sie sypie a ma raptem 71tys nalatane
Seba_LDZ Opublikowano 1 Września 2013 Autor Opublikowano 1 Września 2013 Hehheh bo to zuuuooom jest ---------- Post dopisany at 16:33 ---------- Poprzedni post napisany at 15:07 ---------- No to po piwie bec a od jutra szkola
Seba_LDZ Opublikowano 1 Września 2013 Autor Opublikowano 1 Września 2013 kto byl na nocnym ?? jak bylo ?? bagaznik na rowery lepszy na relingi i dach czy do haka ??
Gość SpongeBob Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 kto byl na nocnym ?? jak bylo ??bagaznik na rowery lepszy na relingi i dach czy do haka ?? ja gdybym mial brac to wybieram hak
marcindlug Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 ja rowniez bralbym bagaznik na hak
Seba_LDZ Opublikowano 1 Września 2013 Autor Opublikowano 1 Września 2013 no dobrze popraosze o wiecej info mam hak wiec problemu ni ma jakie koszta jakie plusy jakie minusy
Rekomendowane odpowiedzi