Gość SpongeBob Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 wiem ze MIsiek robil moze bedzie jutro to go podpytam
klysek Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 jestem tu nowy i chciałem sie dowiedziec czy bedzie dzisiaj spot bo chciałem zaprezentować swój w uj wyrezany pojazd
Gość SpongeBob Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 jestem tu nowy i chciałem sie dowiedziec czy bedzie dzisiaj spot bo chciałem zaprezentować swój w uj wyrezany pojazd a cos chlopczyku wyrazl w swojej furmance, bo nie wiem czy jest sens sie z domu ruszac
klysek Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 jestem tu nowy i chciałem sie dowiedziec czy bedzie dzisiaj spot bo chciałem zaprezentować swój w uj wyrezany pojazd a cos chlopczyku wyrazl w swojej furmance, bo nie wiem czy jest sens sie z domu ruszac duzo by opowiadac
endrike Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 jestem tu nowy i chciałem sie dowiedziec czy bedzie dzisiaj spot bo chciałem zaprezentować swój w uj wyrezany pojazd a cos chlopczyku wyrazl w swojej furmance, bo nie wiem czy jest sens sie z domu ruszac duzo by opowiadac :hi:ostatnio jakaś bida z tymi spotami, byłem kilka tygodni w stecz i były 4 fury razem z moją
klysek Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 jestem tu nowy i chciałem sie dowiedziec czy bedzie dzisiaj spot bo chciałem zaprezentować swój w uj wyrezany pojazd a cos chlopczyku wyrazl w swojej furmance, bo nie wiem czy jest sens sie z domu ruszac duzo by opowiadac :hi:ostatnio jakaś bida z tymi spotami, byłem kilka tygodni w stecz i były 4 fury razem z moją zly tydzien trafiłeś dzisiaj bedzie ponad 100 aut
Seba_LDZ Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Opublikowano 3 Listopada 2013 A ja sie kuzwa zorietowalem ze od ponad tyg bez przegladu latam :/
klysek Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 to jak jeszcze na spota przylecisz raz nic ci nie bedzie
Gość SpongeBob Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 A ja sie kuzwa zorietowalem ze od ponad tyg bez przegladu latam :/ a ja dzisiaj mam ostatni dzien przeglad
klysek Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 to tez nic nie szkodzi na spota dasz rade przyjechac
Gość SpongeBob Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 dobrze ze deszcz nie pada ---------- Post dopisany at 15:59 ---------- Poprzedni post napisany at 15:58 ---------- to tez nic nie szkodzi na spota dasz rade przyjechac jak cos to bym dacke odpalil ale tam gleboka rezerwa a dzis nie moge tankowac
klysek Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 dobrze ze deszcz nie pada ---------- Post dopisany at 15:59 ---------- Poprzedni post napisany at 15:58 ---------- to tez nic nie szkodzi na spota dasz rade przyjechac jak cos to bym dacke odpalil ale tam gleboka rezerwa a dzis nie moge tankowac rozruszaj Audi
Gość SpongeBob Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 audi to tak w ten weekend rozruszalem ze wjebal 3/4 baku paliwa
klysek Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 audi to tak w ten weekend rozruszalem ze wjebal 3/4 baku paliwa to strasznie ci duzo pali
Gość SpongeBob Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 ej Pany pod real w taka pogode? znaczy wiem ze te skrzynki na wozki
klysek Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 ej Pany pod real w taka pogode? znaczy wiem ze te skrzynki na wozki własnie o tym z Seba gadam ---------- Post dopisany at 16:59 ---------- Poprzedni post napisany at 16:58 ---------- port ?
Gość SpongeBob Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 ej Pany pod real w taka pogode? znaczy wiem ze te skrzynki na wozki własnie o tym z Seba gadam ---------- Post dopisany at 16:59 ---------- Poprzedni post napisany at 16:58 ---------- port ? znaczy jak mam byc szczery to nie pada ---------- Post dopisany at 17:02 ---------- Poprzedni post napisany at 17:01 ---------- a wlasciwie to kto sie wybiera moze od tego zacznijmy
Seba_LDZ Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Opublikowano 3 Listopada 2013 nie no pada dosc mocno dopiero wrocilem z 40 min z uniejowa i leje cala trase tutaj tez tak czy owak potrzebuje transportu :whisling:
Rekomendowane odpowiedzi