Magdalenah Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 prosze cie...ile to RNSE kosztuje... nie świruj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 prosze cie...ile to RNSE kosztuje... nie świruj ja daje przykałd o RNS bo mogli bysmy tu stworzyc cala liste co ma E60 a co ma B6 ale i tak myśle ze Beemka by wygrała jak bysmy brali tak sam przedzial cenowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Magda dla lamp właśnie kupilam bo mi sie podobają a Klysiu moze Misiek Ci swoją sprzeda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Magda dla lamp właśnie kupilam bo mi sie podobają a Klysiu moze Misiek Ci swoją sprzeda oooo widzisz ja juz mu mowilem ze jak sie zgramy i w tym samym czasie on bedzie sprzedawal a ja szukal to ze od niego wezme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Magda dla lamp właśnie kupilam bo mi sie podobają a Klysiu moze Misiek Ci swoją sprzeda żeby sprzedać trzeba mieć $$$ żeby kupić inną "Mysza" już ma chyba u mnie dożywocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Eee tam jest kupiec trzeba pchac, a ja szukam 3 l. A6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 no dobrze Klysiu to popatrzmy na porównanie kosztów utrzymania, bo zakup to dopiero początek w B6 można wyrezać wszystko ---------- Post dopisany at 15:02 ---------- Poprzedni post napisany at 15:02 ---------- no tak nie ma co jej porównywać do B7 Zlota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Mowisz o A6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 tja...mi tez się marzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Noooo ostatnio złotą namierzylam nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 no dobrze Klysiu to popatrzmy na porównanie kosztów utrzymania, bo zakup to dopiero początek w B6 można wyrezać wszystko---------- Post dopisany at 15:02 ---------- Poprzedni post napisany at 15:02 ---------- no tak nie ma co jej porównywać do B7 Zlota no na sam poczatek w B6 trzeba wrzucic pare PLN na rozrzad tu ten problem odchodzi ,zawieszenie w E60 porownywalen koszta mowie tu o czesciach eksploatacyjcnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ale ze co BMW tansze w eksplatacji niz Audi, to ja tez beeme kupie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Kłysiu, jak chcesz to Cie przewioze 535D ale jak się przesiądziesz z przedniego napędu to się zabijesz, polecam xD a najlepiej Q:P co do tej navi to musisz trafić wersję z professionalem bo bussines to hujnia straszna- wyświetlacz jak w rns a navi strzałkowa i nawet PL menu Ci nikt nie zrobi. Co do silnika to raczej 3.0 dobry wybór, bardzo ładnie pracuje, ale wciągnie ze 3l więcej ropy niż np 3.0 w Audi. Wyciszenie kabiny w BMW bije na łeb Audi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Kłysiu, jak chcesz to Cie przewioze 535D ale jak się przesiądziesz z przedniego napędu to się zabijesz, polecam xD a najlepiej Q:P co do tej navi to musisz trafić wersję z professionalem bo bussines to hujnia straszna- wyświetlacz jak w rns a navi strzałkowa i nawet PL menu Ci nikt nie zrobi. Co do silnika to raczej 3.0 dobry wybór, bardzo ładnie pracuje, ale wciągnie ze 3l więcej ropy niż np 3.0 w Audi. Wyciszenie kabiny w BMW bije na łeb Audi. no i badz madry i wybierz lepsze zlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 to jest problem:P mi tak średnio się jeździ tą E60, może dlatego że jeżdżę na co dzień Q i tak nie do końca pewnie się czuje w BMW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 a ja qr** jezzdze dacia i c**j ma nalatane 90 tysiecy i chyba zawieszenie cale przednie do wymiany dobrze ze jest jeszcze 10tys km na gwarancji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 wymienią Ci całą Dacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 klysek nie zapomnij na zlot sie zapisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Juz jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 klysek nie zapomnij na zlot sie zapisać spokojna twoja lokowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi