klysek Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 zawsze ma zaciesz ciekawe czy Vera nas zabierze z kims sie tam zabierzemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 A co juz sprzedales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 A co juz sprzedales? no co ty jeden pan tylko zadzwonil popierdzialil przez telefon i juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 tylko ? to nic nie umiesz klienta zachęcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 jak to cycki ?? a czemu ja nic nie widzialem ?? buuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 a bo ja wiem czemu? boś nie złożył kandydatury ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 jak to cycki ?? a czemu ja nic nie widzialem ?? buuuu Bo nie jestes rozowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 zawsze ma zaciesz ciekawe czy Vera nas zabierze z kims sie tam zabierzemy Może z Grażyną;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 z DJ Grażyną :decayed: taki byś miał fajny skład w aucie ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 jakos sobie poradzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Ty to ma cicho siedź Gąbka was zabierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Ty to ma cicho siedź Gąbka was zabierze no i ciebie i juz mamy jedno autko w komplecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 ja się już ustosunkowałam niejako do tego "projektu" na spociku za ciasno tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 ja się już ustosunkowałam niejako do tego "projektu" na spociku za ciasno tam to pojedziemy moim i wtedy nie bedzie za ciasno j tam bede szefem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 ja się już ustosunkowałam niejako do tego "projektu" na spociku za ciasno tam to pojedziemy moim i wtedy nie bedzie za ciasno j tam bede szefem I kierowcą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 :grin::grin: my byśmy chciały się z DJ polansować cabrio :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 :grin::grin: my byśmy chciały się z DJ polansować cabrio :decayed: to przepraszam wiecej pytan nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 :polew: żartowałam , DJ odmawia nam swojego towarzystwa, nie zapisał się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 :polew: żartowałam , DJ odmawia nam swojego towarzystwa, nie zapisał się czyli czeka was PKP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Nie tylko z Łodzi odchodzą furmanki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi