Seba_LDZ Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Opublikowano 7 Marca 2014 ale blachara jakos mie nie jaraja panterki
Seba_LDZ Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Opublikowano 7 Marca 2014 pa na to zeby nie bylo z profilu playboya ---------- Post dopisany at 22:35 ---------- Poprzedni post napisany at 22:29 ---------- OficeR :D heheh faceboook :polew::polew:
OficeR Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Pierdyle dzis nie macham jutro mam nadzieje kobita mi pomoze w walce z zatorem w mosznie
Seba_LDZ Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Opublikowano 7 Marca 2014 no no trzeba dbać żeby Ci szyja nie wyjebało :D yyyy znaczy wybiło taaa wiem niedelikatny jam jest kiedyś mi na bramce w koko powiedzieli ze mam niedelikatne rysy twarzy heheh poplułem pana nie dałem rady aaa i ze łysy w klubie jeden to za dużo hehehe lepiej wszyscy z grzywką i umarłem
OficeR Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Spoko delikatni w rurkach chodza a prawdziwemu facetowi w jajka pija to trzeba bylo pojsc do Magnesu, tam chyba nie patrza na delikatnosc twarzy klienta klubu
Seba_LDZ Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Opublikowano 7 Marca 2014 heheh nigdy nie bylem w magnesie za to do soho whodze na vipa
OficeR Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Ja w lodzi nie chowany to raczej po okolicznych wsiach sie rozbijalem fajne te wiejskie potupaje byly A teraz na dobranoc..... ... kwiatuszek a rano k**wa na uczelnie brnc
Seba_LDZ Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Opublikowano 7 Marca 2014 heheheh taki k**wa troche bambus jakis znaczy pnacze kwiat czy jak to zwal powodzenia jutro
MarianekZg Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 tośta se pogadali z wieczora BTW ---------- Post dopisany at 07:26 ---------- Poprzedni post napisany at 07:17 ----------
Gość SpongeBob Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 witam ekipe :hi:a ja znowu do arbajtu ale kazdy nastepny weekend woda bedzie sie lala
klysek Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 ---------- Post dopisany at 11:32 ---------- Poprzedni post napisany at 11:31 ---------- ale wczoraj dałem w palnik lecz dzisiaj rekonwalescencja w innym wojewodztwie mysle ze dobrze mi zrobi jak coś ajem redy
klysek Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 już nie długo lada chwilka ino moment nie bedziesz zly jak leczniczo sobie zrobie piffffkoooo bo ledwo siedze na dooopie
klysek Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 tylko nie zapomni dzwonic zeby spodnie na dupe wciagnal zebym gdzies pod balszakiem nie zasnal jak menel jakis
MarianekZg Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 :polew: o tej porze to tam pełno "kolegów" by było i nie pozwolili by Ci zasnąć
klysek Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 :polew: o tej porze to tam pełno "kolegów" by było i nie pozwolili by Ci zasnąć nom napewno ide sobie zjem jeszcze jakiegos cieplego chinczyka czy cus i bede na was czekal "pod balszakiem"
Rekomendowane odpowiedzi