Bartas Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 patrzyles co na tych plytach jest ?? jak cos Ci sie przyda to zostaw sobie, nie przegrywaj
Seba_LDZ Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Opublikowano 1 Lipca 2010 heheh na przyjemnosc trzeba zasluzyc
Bartas Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 dostalem oferte na 6500 tysia ale chyba nie wiedza na co sie porwali bo opis dostalem w wordzie
rem1k Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 ufff... wróciłem... nie chce mi się czytać tego waszego spamerstwa, więc nawet nie wracam do tych poprzednich stron - i tak tam nic mądrego pewnie nie ma. jestem w każdym razie w łodzi - piszę dla zainteresowanych :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 ufff... wróciłem... nie chce mi się czytać tego waszego spamerstwa, więc nawet nie wracam do tych poprzednich stron - i tak tam nic mądrego pewnie nie ma. jestem w każdym razie w łodzi - piszę dla zainteresowanych :gwizdanie: :good: dryndnę ok. 12.00
MarianekZg Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 ale ostatni w tym tygodniu - przecież piątek !!!! a już od wieczora :drunk: :drunk:
klysek Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 kurczaki zaspalem do pracy wczoraj troche za duzo bylo :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Opublikowano 2 Lipca 2010 heheh piatek piateczek piatunio :D
klysek Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 jaką mam ochote na jakieś procenty to juz nie jest zwykla degustacja to juz alkoholizm sie zaczyna robic
Rekomendowane odpowiedzi