Seba_LDZ Opublikowano 25 Września 2010 Autor Opublikowano 25 Września 2010 ooo a gdzie ten meczyk ?? nie pucuj tak bo dziure zrobisz
bartek1605 Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 http://www.zdistrict.com/2008/09/14/2008-kicherer-audi-rs-street/ RS6 to nie popierdułka
Tobi_one Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 ooo a gdzie ten meczyk ?? nie pucuj tak bo dziure zrobisz oglądam przez program sopcast a spis meczy jest na stronce soccer-live.pl do przerwy Real 0:0 niezbyt ciekawy mecz, a raczej wynik jutro może załape się na sesje zdjęciową więc trzeba było umyć maleńką :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 ooo a gdzie ten meczyk ?? nie pucuj tak bo dziure zrobisz no właśnie gdzie ten meczyk - lecę po kanałach i nie widzę :wallbash:
Seba_LDZ Opublikowano 25 Września 2010 Autor Opublikowano 25 Września 2010 oo prosze jaka sesje zdjeciowa ? i podzielisz sie rezultatem mamy nadzieje
Tobi_one Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 ooo a gdzie ten meczyk ?? nie pucuj tak bo dziure zrobisz no właśnie gdzie ten meczyk - lecę po kanałach i nie widzę :wallbash: jest przerwa to jak chcecie oblookać drugą połowę czy w ogóle jakieś mecze to zapraszam na soccer-live.pl sciągacie z tej stronki program sopcast i wybieracie z listy dni tygodnia dany meczyk i tam macie kolumne sopcast i klikacie z jakiej stacji chcecie oglądać meczyk i heja banana taki krótki instruktaż ;]
Seba_LDZ Opublikowano 25 Września 2010 Autor Opublikowano 25 Września 2010 no dobra lepiej mow co z sesja
MarianekZg Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 ooo a gdzie ten meczyk ?? nie pucuj tak bo dziure zrobisz oglądam przez program sopcast a spis meczy jest na stronce soccer-live.pl do przerwy Real 0:0 niezbyt ciekawy mecz, a raczej wynik jutro może załape się na sesje zdjęciową więc trzeba było umyć maleńką :gwizdanie: Tobi maleńką trza zawsze pucować a jutro Seby nie będzie więc fotki tylko takie narmalne np. z Sony DSC-H10 - uwierz mi szału nie ma :no: chyba że czegoś nie wiem :mysli:
Tobi_one Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 oo prosze jaka sesje zdjeciowa ? i podzielisz sie rezultatem mamy nadzieje a z pewnym klubem vag być może ale nie wiem czy w ogóle dam rade przybyć na nią jak będzie czym to podziele się hehe
Seba_LDZ Opublikowano 25 Września 2010 Autor Opublikowano 25 Września 2010 a gdzie sesja co jak po co wezn ladnie sie podziel to zrobimy swoja
MarianekZg Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 oo prosze jaka sesje zdjeciowa ? i podzielisz sie rezultatem mamy nadzieje a z pewnym klubem vag być może ale nie wiem czy w ogóle dam rade przybyć na nią jak będzie czym to podziele się hehe Tobi jest okazja to działajmy :naughty: :naughty:
Tobi_one Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 jak podbije na sesje tą co mam zamiar to podziele się zdjęciami niech Wam będzie bez komentarza póki co
MarianekZg Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Rozumiem że na sesji będą same B8
Seba_LDZ Opublikowano 25 Września 2010 Autor Opublikowano 25 Września 2010 Mariusz powiem Ci ze pasta naprawde dala rade musze sobie ja kupic tez bo mam sporo mniejszych zadrapan i myslalem ze nie da rady ich usunac a tu widze ze to cuda robi a to taki bonus
Tobi_one Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 oo prosze jaka sesje zdjeciowa ? i podzielisz sie rezultatem mamy nadzieje a z pewnym klubem vag być może ale nie wiem czy w ogóle dam rade przybyć na nią jak będzie czym to podziele się hehe niestety nie, raczej passaty i golfy [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 21:00_________________________________________________ Mariusz powiem Ci ze pasta naprawde dala rade musze sobie ja kupic tez bo mam sporo mniejszych zadrapan i myslalem ze nie da rady ich usunac a tu widze ze to cuda robi a to taki bonus rkwon to Twoje autko :? czemu nie pomalowałeś dokładek w kolor nadwozia :? i jak dla mnie to ta czarna maska tak nie do końca, ale kwestia gustu oczywiście Uploaded with ImageShack.us jak sądzicie ta dokładka od Cupry podejdzie do A4 B8 :?: chodzi mi zwłaszcza mniej więcej o ten łup i mniej więcej czy da się ją dołożyć w taki sposób zeby to wyrezać jakos w miare fajnie, a nie jakoś lipnie troche :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Seba dla mnie gites majonez :good: ale faktycznie bez machy :kox: ale to rzecz gustu - nie wiem czy nie zrobię czegoś takiego w realu :mysli: - naprawdę !!!!![br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 21:11_________________________________________________Seba ale dach miał być też w macie - czy ja już nie dowidzę :drunk: w sumie coś już był więc może tak być :kox:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 21:18_________________________________________________ oo prosze jaka sesje zdjeciowa ? i podzielisz sie rezultatem mamy nadzieje a z pewnym klubem vag być może ale nie wiem czy w ogóle dam rade przybyć na nią jak będzie czym to podziele się hehe niestety nie, raczej passaty i golfy [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 21:00_________________________________________________ Mariusz powiem Ci ze pasta naprawde dala rade musze sobie ja kupic tez bo mam sporo mniejszych zadrapan i myslalem ze nie da rady ich usunac a tu widze ze to cuda robi a to taki bonus rkwon to Twoje autko :? czemu nie pomalowałeś dokładek w kolor nadwozia :? i jak dla mnie to ta czarna maska tak nie do końca, ale kwestia gustu oczywiście Uploaded with ImageShack.us jak sądzicie ta dokładka od Cupry podejdzie do A4 B8 :?: chodzi mi zwłaszcza mniej więcej o ten łup i mniej więcej czy da się ją dołożyć w taki sposób zeby to wyrezać jakos w miare fajnie, a nie jakoś lipnie troche :gwizdanie: Kurcze albo mi się wydaje, albo gdzieś na forum widziałem rezanie w właśnie od Cupry i nie wyglądało to źle :good:
kachnazgierz Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 ja się nie zgadzam nie chcę takiego auta
Seba_LDZ Opublikowano 25 Września 2010 Autor Opublikowano 25 Września 2010 hahahah no wlasnie ja tez cos widzialem w temacie o tym co Mariusz mowi tylko gdzie ...
MarianekZg Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 To jest nasze autko ale .... - sorki misiu :gwizdanie: :gwizdanie: Zakochasz się jak zobaczysz w "realu"
Rekomendowane odpowiedzi