Tobi_one Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 To jest nasze autko ale .... - sorki misiu :gwizdanie: :gwizdanie: Zakochasz się jak zobaczysz w "realu" mówicie o autku rkwon :?:
Seba_LDZ Opublikowano 25 Września 2010 Autor Opublikowano 25 Września 2010 nie nei to autko Mariusza i Kasi [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 21:51_________________________________________________moje jest niebieskie
MarianekZg Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Tobi to autko moje i @kachnazgierz zaczynam pracować na przekonaniem mej małżonki aby na wiosnę tak wyglądało albo wcześniej jak się uda
Tobi_one Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Tobi to autko moje i @kachnazgierz zaczynam pracować na przekonaniem mej małżonki aby na wiosnę tak wyglądało albo wcześniej jak się uda aaaaaa sorrry już % działają hehe :gwizdanie: no tak tak jak powiedziałem, mi tak średnio się widzi ta maska na czarno, ale to zależy już od Twojej/ Waszej wizji :gwizdanie: pomalowałbym dokładki w kolor, z plusów to jesio felga jeśli taka jest rzeczywiście to oks
Tobi_one Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 no to ja bym przy niej pomalował tylko dokładki te u dołu no i felga czarna ok ide w kime, jutro będzie się działo pozdro jak to piszecie PSTRYK
Seba_LDZ Opublikowano 25 Września 2010 Autor Opublikowano 25 Września 2010 PSTRYK pisze tylko soba ktora idzie ostatnia spac i gasi swiatlo na forum wiec nie gas jeszcze bo ja nie spie a nie chce sobie zebow wypi#$#@$#@ po whiskey o jakas belke na stronie :polew: :polew: :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 25 Września 2010 Autor Opublikowano 25 Września 2010 Mariusz moze jakis bęc ?? bo ja mam co
kachnazgierz Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 nie nei to autko Mariusza i Kasi [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 21:51_________________________________________________moje jest niebieskie nie niebieskie, tylko ... jak to było? błękitny lazur ? [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 22:16_________________________________________________ exactly misiek, pisz no po polsku po nie kumam tych twoich zagramanicznych mądrości
Seba_LDZ Opublikowano 25 Września 2010 Autor Opublikowano 25 Września 2010 no i grzdyl polecial lazurowy metalic
MarianekZg Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 exactly znaczy dokładnie kochanie [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 22:21_________________________________________________no i u mnie też :wink4:
Seba_LDZ Opublikowano 25 Września 2010 Autor Opublikowano 25 Września 2010 heehe ja osobiscie czarne felgi czarny dach taaaaaaaaaaaaaaaak :good: mi sie jeszcze czarna maska podoba no ale to kwestia gustu zerknij jak cos zapodawaj temat zrobimy pomozecie ?? pomozemy
chriss Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 może tez sie przyłącze :beer1: zawsze w grupie raźniej jeżeli moge sie wtrącić osobiscie czarny dach i felgi w kolorze grafitowym mi podoba
MarianekZg Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Jak dla mnie i to chyba tylko poprzednie fele - czyli BBS i lusterka w kolor nadwozia :mysli: te fele które ma w tej chwili to takie jak są - bez zmiany koloru Tak delikatnie zaproponuję - może po kruku tzn. PYK wink4 chriss ku tobie również PYK :good:
chriss Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 no to jeżeli moge sie wtrącić osobiscie czarny dach i felgi w kolorze grafitowym czarne fele jak dla mnie są takie bezpłciowe chyba ze z jakims dodatkami chrom czy czerwień
MarianekZg Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 każda podpowiedź jest cenna na wagę złota - Seba fele w kolorze grafit :naughty: To co znowu ja zaproponuję - PYK [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 22:41_________________________________________________Pany idę zrobić sobie jakiegoś kurczaka z rożna :naughty: tzn. zupkę "dobze dobze" - żonka w pracy to nic nie poda dobrego :no:
MarianekZg Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 dobrze że nie ma ich między nami bo chyba nie pozwoliły by nam tak siedzieć
chriss Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 hehehe no :polew: Mariusz ale myślisz nad takim modem auta w realu chyba nie będziesz malował tylko oklejał folią pyk
Rekomendowane odpowiedzi