Seba_LDZ Opublikowano 27 Września 2010 Autor Opublikowano 27 Września 2010 no stary heheheh w pewnych sytacjach sie nei da a co do omeny to ma wymazany przedzialek :D poprawiony brzuch i proporcje ciala
Kimi Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 no stary heheheh w pewnych sytacjach sie nei da a co do omeny to ma wymazany przedzialek :D poprawiony brzuch i proporcje ciala Nosz kurna, przecież jej nie fotoszopują na żywca w Meteo A na żywo wygląda nooo.... apetycznie
klysek Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 zrob labedzia zrob z niej labadka czarnego
Seba_LDZ Opublikowano 27 Września 2010 Autor Opublikowano 27 Września 2010 no stary heheheh w pewnych sytacjach sie nei da a co do omeny to ma wymazany przedzialek :D poprawiony brzuch i proporcje ciala Nosz kurna, przecież jej nie fotoszopują na żywca w Meteo A na żywo wygląda nooo.... apetycznie Mistrzu gdzie omena napina pogode w bieliznie ?? :slina: zrob labedzia zrob z niej labadka czarnego z niej to moze wyjsc co najwyzej czarna owca
Adrenalina Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 no stary heheheh w pewnych sytacjach sie nei da a co do omeny to ma wymazany przedzialek :D poprawiony brzuch i proporcje ciala Nosz kurna, przecież jej nie fotoszopują na żywca w Meteo A na żywo wygląda nooo.... apetycznie sympatyczna, ale trochę za chuda :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 Mistrzu gdzie omena napina pogode w bieliznie ?? shocked blink slina slina blink shocked A czy ja napisałem, że napina w bieliźnie? W każdych ciuchach wygląda fajnie
Seba_LDZ Opublikowano 27 Września 2010 Autor Opublikowano 27 Września 2010 no bo ona taka nie jest jest liznieta szopem [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 13:36_________________________________________________ Mistrzu gdzie omena napina pogode w bieliznie ?? shocked blink slina slina blink shocked A czy ja napisałem, że napina w bieliźnie? W każdych ciuchach wygląda fajnie heheh no dobrze wyglada zgadzam sie ale tu jest lizgana wiesz trzeba gonic idealy
Kimi Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 no bo ona taka nie jest jest liznieta szopem [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 13:36_________________________________________________ Mistrzu gdzie omena napina pogode w bieliznie ?? shocked blink slina slina blink shocked A czy ja napisałem, że napina w bieliźnie? W każdych ciuchach wygląda fajnie heheh no dobrze wyglada zgadzam sie ale tu jest lizgana wiesz trzeba gonic idealy Oj się czepiasz detali Dobra, to co z tą piłką w niedzielę? Będzie można się załapać jakoś?
Seba_LDZ Opublikowano 27 Września 2010 Autor Opublikowano 27 Września 2010 hahaha tak czy siak jest dobra pupa
bartek1605 Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 napisałem, że zbiórka o 18 pod Tulipanem
Kimi Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 napisałem, że zbiórka o 18 pod Tulipanem Aha, czyli można Ale mam problem, bowiem jestem obecnie "spieszony". Czy jeśli w grę wchodziłby dojazd gdzieś, mogę liczyć, że ktoś mnie zabierze?
kachnazgierz Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 gołąbki, lecę po Adasia do szkoły narka
Kimi Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 gołąbki, lecę po Adasia do szkoły narka
klysek Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 napisałem, że zbiórka o 18 pod Tulipanem Aha, czyli można Ale mam problem, bowiem jestem obecnie "spieszony". Czy jeśli w grę wchodziłby dojazd gdzieś, mogę liczyć, że ktoś mnie zabierze? a z kad pochodzisz zolnierzu ???
Kimi Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 napisałem, że zbiórka o 18 pod Tulipanem Aha, czyli można Ale mam problem, bowiem jestem obecnie "spieszony". Czy jeśli w grę wchodziłby dojazd gdzieś, mogę liczyć, że ktoś mnie zabierze? a z kad pochodzisz zolnierzu ??? Melduję Panie Generale, że z Teofilowa pochodzę :>
Seba_LDZ Opublikowano 27 Września 2010 Autor Opublikowano 27 Września 2010 gołąbki, lecę po Adasia do szkoły narka papaap tełofilooof od ostr
klysek Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 mam chrzesan na ul.Lnianej i babcie na ul.Wici no w sumie troche mi nie po drodzze ale jak bym sie uparl to moge cie scholowac
Kimi Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 mam chrzesan na ul.Lnianej i babcie na ul.Wici no w sumie troche mi nie po drodzze ale jak bym sie uparl to moge cie scholowac O, Lniana ile? Bo ja 7
klysek Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 mam chrzesan na ul.Lnianej i babcie na ul.Wici no w sumie troche mi nie po drodzze ale jak bym sie uparl to moge cie scholowac O, Lniana ile? Bo ja 7 nie mam pojecia ile to jest ale wiem ze Lniana [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 14:08_________________________________________________ jedziemy na impreze [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 14:23_________________________________________________Chlopaki ze slaska tez leca z tego co widze co nie Basia :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi