Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Seby nie ma bo robił fotkę :tongue4:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kłyska nie ma

a pan w kurtce to kris :decayed: znaczy się chriss :wink4:

Opublikowano

kłyska nie ma, to chriss, a kłysek jest na innym z naszym adasiem[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 13:24_________________________________________________no właśnie, bacha była pierwsza :tongue4:

Opublikowano

Zostają dwie fajne Panie z czarnymi włosami tyłem do obiektywu, niestety, nie jestem w stanie ich zidentyfikować :no: , ale to pewnie dziewczyny Krisa i Rkwona (strzelam teraz) :cool1:

..i Pani z tyłu (blondynka w skórzanej czarnej kurtce i niebieskich jeansach) - też nie do zidentyfikowania :no:

Opublikowano

spadaaaaam[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 13:25_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 13:25_________________________________________________

Zostają dwie fajne Panie z czarnymi włosami tyłem do obiektywu, niestety, nie jestem w stanie ich zidentyfikować :no: , ale to pewnie dziewczyny Krisa i Rkwona (strzelam teraz) :cool1:

..i Pani z tyłu (blondynka w skórzanej czarnej kurtce i niebieskich jeansach) - też nie do zidentyfikowania :no:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 13:26_________________________________________________bawcie się dalej

narka

Opublikowano

To trafiłem tylko Miśka... :embarrassed:

Opublikowano

eee sa sedany jest kilka akurat wtedy tak wyszlo :P a ty jak rodzinne auto to musisz avanta lykac :naughty:

Opublikowano

eee sa sedany jest kilka akurat wtedy tak wyszlo :P a ty jak rodzinne auto to musisz avanta lykac :naughty:

Nie, wystarczy sedan :>

Działki nie mam, psa dużego też nie, przeprowadzać się nie będę - to po grzyba mi Avant?

Który i tak ma 390l bagażnika wobec 440 w sedanie?

Opublikowano

w białych spodniach Magdalenah

w niebieskich włosach starsza Miska

w skórze córa Madzi :cool1:

Opublikowano

no to widze ze mi troche ta wiadomosc wysylalo :decayed::polew:

Opublikowano

no to widze ze mi troche ta wiadomosc wysylalo :decayed::polew:

masz zapłon ... :gwizdanie:

Opublikowano

Czyli trafiłem tylko Miśka...

What a shame... :embarrassed:

Opublikowano

Czyli trafiłem tylko Miśka...

What a shame... :embarrassed:

true .. :cool1:[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 13:38_________________________________________________teraz Ty się ładnie ujawnij :kox:

Opublikowano

No bo na tym zdjęciu są tylko 4 auta, więc nie przyszło mi do głowy, że jeszcze jest @Magdalenah :no:

No i że Miśki mają jeszcze córkę starszą.

Za młodo wygląda @kachnazgierz na taką dużą córkę :rolleyes:

teraz Ty się ładnie ujawnij

A skąd ja teraz wezmę jakieś swoje zdjęcie :no:[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 13:40_________________________________________________A nie, zaraz, mam jakieś w telefonie

Opublikowano

No bo na tym zdjęciu są tylko 4 auta, więc nie przyszło mi do głowy, że jeszcze jest @Magdalenah :no:

No i że Miśki mają jeszcze córkę starszą.

Za młodo wygląda @kachnazgierz na taką dużą córkę :rolleyes:

teraz Ty się ładnie ujawnij

A skąd ja teraz wezmę jakieś swoje zdjęcie :no:[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 13:40_________________________________________________A nie, zaraz, mam jakieś w telefonie

dawaj dawaj :brawo:

Opublikowano

Nieee, wyglądam na nim jak debil... :disgust:

Opublikowano

oj dawaj nie wstydz sie to juz my ocenimy :D

Opublikowano

Nieee, wyglądam na nim jak debil... :disgust:

nie szkodzi :decayed:

Opublikowano

Dobra, zrobiłem aktualną, zaraz wrzucę, tylko kabelek znajdę w plecaku...