kachnazgierz Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 :polew: no tak miśka można poznać - bo jest misiek a dalej zong
Adrenalina Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Kłyska nie ma a pan w kurtce to kris znaczy się chriss
kachnazgierz Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 kłyska nie ma, to chriss, a kłysek jest na innym z naszym adasiem[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 13:24_________________________________________________no właśnie, bacha była pierwsza
Kimi Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Zostają dwie fajne Panie z czarnymi włosami tyłem do obiektywu, niestety, nie jestem w stanie ich zidentyfikować , ale to pewnie dziewczyny Krisa i Rkwona (strzelam teraz) ..i Pani z tyłu (blondynka w skórzanej czarnej kurtce i niebieskich jeansach) - też nie do zidentyfikowania
kachnazgierz Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 spadaaaaam[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 13:25_________________________________________________ :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 13:25_________________________________________________ Zostają dwie fajne Panie z czarnymi włosami tyłem do obiektywu, niestety, nie jestem w stanie ich zidentyfikować , ale to pewnie dziewczyny Krisa i Rkwona (strzelam teraz) ..i Pani z tyłu (blondynka w skórzanej czarnej kurtce i niebieskich jeansach) - też nie do zidentyfikowania :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 13:26_________________________________________________bawcie się dalej narka
Seba_LDZ Opublikowano 29 Września 2010 Autor Opublikowano 29 Września 2010 eee sa sedany jest kilka akurat wtedy tak wyszlo a ty jak rodzinne auto to musisz avanta lykac
Kimi Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 eee sa sedany jest kilka akurat wtedy tak wyszlo a ty jak rodzinne auto to musisz avanta lykac Nie, wystarczy sedan :> Działki nie mam, psa dużego też nie, przeprowadzać się nie będę - to po grzyba mi Avant? Który i tak ma 390l bagażnika wobec 440 w sedanie?
Adrenalina Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Zostają dwie fajne Panie z czarnymi włosami tyłem do obiektywu, niestety, nie jestem w stanie ich zidentyfikować , ale to pewnie dziewczyny Krisa i Rkwona (strzelam teraz) ..i Pani z tyłu (blondynka w skórzanej czarnej kurtce i niebieskich jeansach) - też nie do zidentyfikowania w białych spodniach Magdalenah w niebieskich włosach starsza Miska w skórze córa Madzi
Seba_LDZ Opublikowano 29 Września 2010 Autor Opublikowano 29 Września 2010 no to widze ze mi troche ta wiadomosc wysylalo
Adrenalina Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 no to widze ze mi troche ta wiadomosc wysylalo masz zapłon ... :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Zostają dwie fajne Panie z czarnymi włosami tyłem do obiektywu, niestety, nie jestem w stanie ich zidentyfikować , ale to pewnie dziewczyny Krisa i Rkwona (strzelam teraz) ..i Pani z tyłu (blondynka w skórzanej czarnej kurtce i niebieskich jeansach) - też nie do zidentyfikowania w białych spodniach Magdalenah w niebieskich włosach starsza Miska w skórze córa Madzi Czyli trafiłem tylko Miśka... What a shame...
Adrenalina Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Zostają dwie fajne Panie z czarnymi włosami tyłem do obiektywu, niestety, nie jestem w stanie ich zidentyfikować , ale to pewnie dziewczyny Krisa i Rkwona (strzelam teraz) ..i Pani z tyłu (blondynka w skórzanej czarnej kurtce i niebieskich jeansach) - też nie do zidentyfikowania w białych spodniach Magdalenah w niebieskich włosach starsza Miska w skórze córa Madzi Czyli trafiłem tylko Miśka... What a shame... true .. [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 13:38_________________________________________________teraz Ty się ładnie ujawnij
Kimi Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 No bo na tym zdjęciu są tylko 4 auta, więc nie przyszło mi do głowy, że jeszcze jest @Magdalenah No i że Miśki mają jeszcze córkę starszą. Za młodo wygląda @kachnazgierz na taką dużą córkę teraz Ty się ładnie ujawnij A skąd ja teraz wezmę jakieś swoje zdjęcie [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 13:40_________________________________________________A nie, zaraz, mam jakieś w telefonie
Adrenalina Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 No bo na tym zdjęciu są tylko 4 auta, więc nie przyszło mi do głowy, że jeszcze jest @Magdalenah No i że Miśki mają jeszcze córkę starszą. Za młodo wygląda @kachnazgierz na taką dużą córkę teraz Ty się ładnie ujawnij A skąd ja teraz wezmę jakieś swoje zdjęcie [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 13:40_________________________________________________A nie, zaraz, mam jakieś w telefonie dawaj dawaj
Seba_LDZ Opublikowano 29 Września 2010 Autor Opublikowano 29 Września 2010 oj dawaj nie wstydz sie to juz my ocenimy
Adrenalina Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Nieee, wyglądam na nim jak debil... nie szkodzi
Kimi Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Dobra, zrobiłem aktualną, zaraz wrzucę, tylko kabelek znajdę w plecaku...
Rekomendowane odpowiedzi