Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w sumie napisz na PW to zobaczysz :wink4: :wink4:

ale na prv do kogo :chytry: do ciebie

:polew: do Madzi :polew:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tomku moge Ci nawet 3k zrobic zdjec :D i wytapetujesz sobie parking i podjazd na ulucy :D klatke schodowa i mieszkanie :D

Opublikowano

nie mam wytycznych kontaktowych :tongue4: ale nastepnym razem zdobede :naughty:

Opublikowano

Tomku moge Ci nawet 3k zrobic zdjec :D i wytapetujesz sobie parking i podjazd na ulucy :D klatke schodowa i mieszkanie :D

nikt by mu nie podskoczył na dzielni :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

nikt by mu nie podskoczył na dzielni :polew: :polew: :polew:

zrobie okleine na samochod ze zdjec :tongue4: no ale jak nie bedzie Madzi to nie jade a tym samym zdjec nie bedzie :polew:
Opublikowano

Dobra zagadam żeby była :wink4::naughty:[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 21:59_________________________________________________Chcę zobaczyć twoją furę w fotkach :polew: :polew:

Opublikowano

Dobra zagadam żeby była :wink4::naughty:[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 21:59_________________________________________________Chcę zobaczyć twoją furę w fotkach :polew: :polew:

:good::decayed: [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 22:01_________________________________________________no to co idziemy spac :naughty::mysli: bo jeszcze Mario sie na mnie pogniewa :przebiegly:
Opublikowano

heheh a co Ty tak Madzie wywolujesz ?? :D

Opublikowano

heheh a co Ty tak Madzie wywolujesz ?? :D

wiesz no .... :embarrassed:
Opublikowano

od niedzieli Tomek oficjalnie będzie do mnie mówił Teściu a ja do niego Zieciu :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

uuuaaaa madzia to czasem meza nie ma ?? co tak swirujesz jarzebine :D:giveheart:

Opublikowano

Tomek don't worry - będziesz miał glajską teściówkę :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

od niedzieli Tomek oficjalnie będzie do mnie mówił Teściu a ja do niego Zieciu :polew: :polew: :polew: :polew:

ale bedzie nam latwiej sie porozumiec wspolne hobby wyjazdy integracyjne z tesciasmi sliczna zona szfagier super :good: zycie jak w madrycie :naughty:
Opublikowano

aaaaaaaaaaaaaaaa ok pomylilem Magdy :)

Opublikowano

kuwa 5 min mnie nie było a tu jakieś wątki miłosne :blink::decayed:

Opublikowano

uuuaaaa madzia to czasem meza nie ma ?? co tak swirujesz jarzebine :D:giveheart:

SebQ Pacik myśli o naszej Madzi :wink4: :wink4: :wink4: a ona jeszcze nie ma mężulka

Opublikowano

TATO jak bedziesz chcial rezac szyby wal jak w dym :decayed:

Opublikowano

wiecie co...ja po prostu nie ogarniam, ni cholery... Zasiadłem pół godzinki temu do kompa, patrzę na łódzkie - jest 810 stron. Byłem po południu - ok. 798. Zacząłem czyta zaległe, doczytałem do 810, a tu już 812 :polew: Wy naprawdę życie spędzicie przy tych kompach, a lepiej to robić na spotach :decayed:

BTW - zgadnijcie, ile było przez te 14 stron wypowiedzi dłuższych niż 1 zdanie :kox::polew:

Opublikowano

czlowieku juan moralez normalnie :D wenezuelska telenowela :)

no wiem wiem skumalem juz :) a co do Magdy powinna sobie jakas fajan sesje trzasnac :)

bo naprawde ma warunki :)

Opublikowano

ale bedzie nam latwiej sie porozumiec wspolne hobby wyjazdy integracyjne z tesciasmi sliczna zona szfagier super :good: zycie jak w madrycie :naughty:

szwagier chwali cię cały czas - ten Tomek to był fajny :good: :good: :good: :good: