klysek Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 wiecie co...ja po prostu nie ogarniam, ni cholery... Zasiadłem pół godzinki temu do kompa, patrzę na łódzkie - jest 810 stron. Byłem po południu - ok. 798. Zacząłem czyta zaległe, doczytałem do 810, a tu już 812 Wy naprawdę życie spędzicie przy tych kompach, a lepiej to robić na spotach BTW - zgadnijcie, ile było przez te 14 stron wypowiedzi dłuższych niż 1 zdanie ale zauwaz ze juz niektorzy z nas sa rodzina przez to pisanie od niedzieli Tomek oficjalnie będzie do mnie mówił Teściu a ja do niego Zieciu :polew: :polew: ale bedzie nam latwiej sie porozumiec wspolne hobby wyjazdy integracyjne z tesciasmi sliczna zona szfagier super zycie jak w madrycie szwagier chwali cię cały czas - ten Tomek to był fajny :good: :good: no to kontakt z tesciami super ze szfagrem tez tylko z Madzia slaby ;( musze podgonic temat w niedziele ;p
MarianekZg Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 TATO jak bedziesz chcial rezac szyby wal jak w dym SYNU będę pamiętał :good:
klysek Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 TATO jak bedziesz chcial rezac szyby wal jak w dym SYNU będę pamiętał :good:
MarianekZg Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Tomek Madzia pyta czy będzie Ewcia w niedziele bo nie wie jak się ubrać :naughty: :?: :?: :?: :polew: :polew:
DeeJay_Kill Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 jak tak czytam Wasze wątki, to chyba się ogarnę i ogolę na niedzielę Która to Magda?
klysek Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Tomek Madzia pyta czy będzie Ewcia w niedziele bo nie wie jak się ubrać :naughty: :?: :?: :?: :polew: :polew: Ewcia idzie w odstawke nie bedzie do czego ona nam bedzie potrzebna ???? :gwizdanie: tylko bedzie blokowala rozmowe [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 22:21_________________________________________________ jak tak czytam Wasze wątki, to chyba się ogarnę i ogolę na niedzielę Która to Magda? oj lepiej spadowywuj Madzie ma juz inne plany i bedzie zajeta
MarianekZg Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Tomek Madzia pyta czy będzie Ewcia w niedziele bo nie wie jak się ubrać :naughty: :?: :?: :?: :polew: :polew: Ewcia idzie w odstawke nie bedzie do czego ona nam bedzie potrzebna :gwizdanie: tylko bedzie blokowala rozmowe [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 22:21_________________________________________________ jak tak czytam Wasze wątki, to chyba się ogarnę i ogolę na niedzielę Która to Magda? oj lepiej spadowywuj Madzie ma juz inne plany i bedzie zajeta walcz SYNU walcz :polew:
DeeJay_Kill Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Uwaga, zadam pytanie branżowe: Ma ktoś może głośnik przedni prawy bądź lewy do A4? Głośnik firmy Nokia, mocowany do boczku na 3 śruby.
klysek Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Tomek Madzia pyta czy będzie Ewcia w niedziele bo nie wie jak się ubrać :naughty: :?: :?: :?: :polew: :polew: Ewcia idzie w odstawke nie bedzie do czego ona nam bedzie potrzebna :gwizdanie: tylko bedzie blokowala rozmowe [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 22:21_________________________________________________ jak tak czytam Wasze wątki, to chyba się ogarnę i ogolę na niedzielę Która to Magda? oj lepiej spadowywuj Madzie ma juz inne plany i bedzie zajeta walcz SYNU walcz :polew: nic sie nie martw TATO nic i nikt nie stanie na przeszkodzie
DeeJay_Kill Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Tomek Madzia pyta czy będzie Ewcia w niedziele bo nie wie jak się ubrać :naughty: :?: :?: :?: :polew: :polew: Ewcia idzie w odstawke nie bedzie do czego ona nam bedzie potrzebna ???? :gwizdanie: tylko bedzie blokowala rozmowe [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 22:21_________________________________________________ jak tak czytam Wasze wątki, to chyba się ogarnę i ogolę na niedzielę Która to Magda? oj lepiej spadowywuj Madzie ma juz inne plany i bedzie zajeta Wiesz, Tomku... Ja mam Avanta - rodzinny, wygodniejszy
klysek Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Tomek Madzia pyta czy będzie Ewcia w niedziele bo nie wie jak się ubrać :naughty: :?: :?: :?: :polew: :polew: Ewcia idzie w odstawke nie bedzie do czego ona nam bedzie potrzebna ???? :gwizdanie: tylko bedzie blokowala rozmowe [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 22:21_________________________________________________ jak tak czytam Wasze wątki, to chyba się ogarnę i ogolę na niedzielę Która to Magda? oj lepiej spadowywuj Madzie ma juz inne plany i bedzie zajeta Wiesz, Tomku... Ja mam Avanta - rodzinny, wygodniejszy A ja mam scieme szybek i jest bardziej dyskretnie
MarianekZg Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Tomek Madzia pyta czy będzie Ewcia w niedziele bo nie wie jak się ubrać :naughty: :?: :?: :?: :polew: :polew: Ewcia idzie w odstawke nie bedzie do czego ona nam bedzie potrzebna ???? :gwizdanie: tylko bedzie blokowala rozmowe [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 22:21_________________________________________________ jak tak czytam Wasze wątki, to chyba się ogarnę i ogolę na niedzielę Która to Magda? oj lepiej spadowywuj Madzie ma juz inne plany i bedzie zajeta Wiesz, Tomku... Ja mam Avanta - rodzinny, wygodniejszy DeeJay teściu jest od tego :polew: :polew:
klysek Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Tomek Madzia pyta czy będzie Ewcia w niedziele bo nie wie jak się ubrać :naughty: :?: :?: :?: :polew: :polew: Ewcia idzie w odstawke nie bedzie do czego ona nam bedzie potrzebna ???? :gwizdanie: tylko bedzie blokowala rozmowe [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 22:21_________________________________________________ jak tak czytam Wasze wątki, to chyba się ogarnę i ogolę na niedzielę Która to Magda? oj lepiej spadowywuj Madzie ma juz inne plany i bedzie zajeta Wiesz, Tomku... Ja mam Avanta - rodzinny, wygodniejszy DeeJay teściu jest od tego :polew: :polew: ach.... TATO ty jak juz powiesz to nie ma mocnych widzisz Bartek przegrales rywalizacje mozesz isc spac :polew:
MarianekZg Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 dobra mili panowie ja już w kokonie - jutro do juterka Zięciuniu - tylko grzecznie mi dziś w nocy :polew:
klysek Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 dobra mili panowie ja już w kokonie - jutro do juterka Zięciuniu - tylko grzecznie mi dziś w nocy :polew: ide spac rowniez bo do roboty o 8 spadam zycz Madzi milej nocki i do jutra chlopaki i dziewczeta
DeeJay_Kill Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Tomek Madzia pyta czy będzie Ewcia w niedziele bo nie wie jak się ubrać :naughty: :?: :?: :?: :polew: :polew: Ewcia idzie w odstawke nie bedzie do czego ona nam bedzie potrzebna ???? :gwizdanie: tylko bedzie blokowala rozmowe [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 22:21_________________________________________________ jak tak czytam Wasze wątki, to chyba się ogarnę i ogolę na niedzielę Która to Magda? oj lepiej spadowywuj Madzie ma juz inne plany i bedzie zajeta Wiesz, Tomku... Ja mam Avanta - rodzinny, wygodniejszy A ja mam scieme szybek i jest bardziej dyskretnie no co Ty... W aucie to się gówniarze zabawiają, a ja myślę przyszłościowo;p
klysek Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Tomek Madzia pyta czy będzie Ewcia w niedziele bo nie wie jak się ubrać :naughty: :?: :?: :?: :polew: :polew: Ewcia idzie w odstawke nie bedzie do czego ona nam bedzie potrzebna ???? :gwizdanie: tylko bedzie blokowala rozmowe [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 22:21_________________________________________________ jak tak czytam Wasze wątki, to chyba się ogarnę i ogolę na niedzielę Która to Magda? oj lepiej spadowywuj Madzie ma juz inne plany i bedzie zajeta Wiesz, Tomku... Ja mam Avanta - rodzinny, wygodniejszy A ja mam scieme szybek i jest bardziej dyskretnie no co Ty... W aucie to się gówniarze zabawiają, a ja myślę przyszłościowo;p ale tu nikt nie mysli no zabawianiu no co ty :doh1:
bartek1605 Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 to będzie starcie kogucików :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 29 Września 2010 Autor Opublikowano 29 Września 2010 o matko hehehe to jeszcze ja musze wystartowac do Madzi tylko ja mam B6 Mario
klysek Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 to będzie starcie kogucików :gwizdanie: bedziemy sie kuc dziubkami o matko hehehe to jeszcze ja musze wystartowac do Madzi tylko ja mam B6 Mario to nie bedzie pasowacbo tesc i ziec B6 nie bedzie czego podziwiac w ksztalatch karoseri i wnetrza wiec chyba odpadasz [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 22:43_________________________________________________juz koniec gadania o dziewuchach :gwizdanie: ale mam randke w niedziele i koniec kropka teraz pogadamy o jutrzejszej pogodzie i o tym ze na koniec pazdziernika ma padac sniegi i trzeba pomyslec o zmianie bamboszy
Rekomendowane odpowiedzi