kachnazgierz Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 nic nie podglądam tylko czytam zastanówcie się w końcu czy jedziecie na piłkę czy na spota :?: :?: Żeby niektórzy niepotrzebnie nie przyjeżdżali [br]Dopisany: 02 Październik 2010, 13:39_________________________________________________ mama dzieci płaczą rób zastrzyki a nie tu podglądasz :polew: a Ty kochanie nie na A4, tylko do lekcji z synem
Seba_LDZ Opublikowano 2 Października 2010 Autor Opublikowano 2 Października 2010 a ja wczoraj okolo 21ej chyba widzialem czarna a4 na rondzie lotnikow z ramkami tylko nie zdazylem zobaczyc kto siedzial za kolkiem
Bartas Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 duzo takich nie jezdzi :gwizdanie:
Gość osetti Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 dobrej nocki Tomusia Hej osetti czy myśmy się na nk nie spotkały przypadkiem ? [br] Tak dodałam Ci nawet komentarz... ale już nie mam konta. pozdrowienia dla Łodzi z Kłobucka
Seba_LDZ Opublikowano 3 Października 2010 Autor Opublikowano 3 Października 2010 halo halo nie spac jest ktos ?? zyje ktos ??
Adrenalina Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 ja żyję ... i mam się świetnie panieński idę spać :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 3 Października 2010 Autor Opublikowano 3 Października 2010 hahah no to zesmy pogadali :hi:
kachnazgierz Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 hej hej, my żyjemy ale kiepściutko :sick3: wczoraj gościliśmy zięciulka :drunk: :sick3: imprezka zaliczona do udanych nawet baaaardzo udanych
Kimi Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Cześć Ja tylko małe piwko u znajomych, ale łepek też odczuwa skutki
Adrenalina Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Cześć Ja tylko małe piwko u znajomych, ale łepek też odczuwa skutki po małym?
Seba_LDZ Opublikowano 3 Października 2010 Autor Opublikowano 3 Października 2010 na male nie warto zycia marnowac
MarianekZg Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 "po grzdylku ??? na grzdylka szkoda życia - jak już walnąć to GRZDYLA !!! Jakże bliska mi jest pańska filozofia panie Tytusie " :polew:[br]Dopisany: 03 Październik 2010, 13:08_________________________________________________A tak w ogóle to :hi:
MarianekZg Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 " gdzie Jędruś ??? Puka się !!!!! I owszem ale ładniejsze " :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 3 Października 2010 Autor Opublikowano 3 Października 2010 heeh no no siciu siciu siciu on ukradl jej calusa a ona mu zegarek siciu siciu siciu tarkuj tarkuj [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 13:22_________________________________________________albo jakos tak
Adrenalina Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 "przez dziedzińczyk, potem po lewo, po lewo, po lewo ..."
Seba_LDZ Opublikowano 3 Października 2010 Autor Opublikowano 3 Października 2010 hehe widze wszyscy ogladali chcesz mi powiedziec ze mowiles do mojej matki ze jej sakwe przetrzebisz ??
MarianekZg Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 "przez dziedzińczyk, potem po lewo, po lewo, po lewo ..." zacioł się :polew: [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 14:22_________________________________________________ trzy razy w lewo :polew: " masz telefon - jak się zgubisz to zadzwoń" :polew: [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 14:29_________________________________________________"zabrał bym panu telefon i dzwonił bym sobie do fajnych d*p"[br]Dopisany: 03 Październik 2010, 14:30_________________________________________________UWAGA !!!! OGŁOSZENIE !!!!! Potrzebuję ochotnika do latania dzisiaj za piłką w moim zastępstwie :polew: Chętni na PW.
Rekomendowane odpowiedzi