klysek Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 mamy pierwszego chetnego z Rawy
kachnazgierz Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Miśki się zegnają :hi: do jutra
kachnazgierz Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 ok to co godzina 15 start pod manu przy liroju do 16 troszke czekamy i lecimy na rudzka i tam juz balety ostatecznie to nawet moge tam auto zostawic heheh a jak nie to napewno ktos mnie sciagnie mam tam gora 3 km do domu [br]Dopisany: 04 Październik 2010, 22:19_________________________________________________ja grila nie mam ale jak cos jestem sklonny kupic w markecie za 15 zl co na grila to juz mysle kazdy chyba we wlasnym bo nie wiadomo ile bedize ludzi i co jak kupic seba, masz tak blisko, że do domu się doczołgasz
Seba_LDZ Opublikowano 4 Października 2010 Autor Opublikowano 4 Października 2010 ok to co godzina 15 start pod manu przy liroju do 16 troszke czekamy i lecimy na rudzka i tam juz balety ostatecznie to nawet moge tam auto zostawic heheh a jak nie to napewno ktos mnie sciagnie mam tam gora 3 km do domu [br]Dopisany: 04 Październik 2010, 22:19_________________________________________________ja grila nie mam ale jak cos jestem sklonny kupic w markecie za 15 zl co na grila to juz mysle kazdy chyba we wlasnym bo nie wiadomo ile bedize ludzi i co jak kupic seba, masz tak blisko, że do domu się doczołgasz hehe no az tak to moze nie chociaz do niedzieli bym dociagnal http://marcin.ilto.pl/ptb_1/ tu jest galeria kolegi z wyprawy na paintaball z obiektywem fisheye ktory bede mial kolo stycznia wtedy porobimy zdjecia furek oj porobimy kazdy konkurs nasz mowie Wam
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Ja mam stamtąd jakieś 5km, ale w razie czego - ja odprowadzam Sebę, Seba potem mnie, a następnie samego siebie;D
klysek Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 dobra pany ja tez zawijam nar :hi:a do juterka :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 4 Października 2010 Autor Opublikowano 4 Października 2010 Ja mam stamtąd jakieś 5km, ale w razie czego - ja odprowadzam Sebę, Seba potem mnie, a następnie samego siebie;D no i widze ze sie dogadamy mi pasuje
Kimi Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Ja też zawijam w pierzyny Dobranoc Paniom i Panom
Seba_LDZ Opublikowano 4 Października 2010 Autor Opublikowano 4 Października 2010 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kuwa przec jest dopiero 22:40 otowrzyleem nowa butelke whiskey nie spac plzzzzzzzzzzzzzzzzz [br]Dopisany: 04 Październik 2010, 22:42_________________________________________________ide kurczaka przekrecic i doprawic [br]Dopisany: 04 Październik 2010, 22:43_________________________________________________heheh Mario juz jedna strona dochodzi :polew: :polew:
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 A nie możesz tradycyjnie, po polsku?
Bartas Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 o ludzie... chwile wlaczylem gre a tu nie moge odnalezc ostatniego posta problem z manu w sobote jest taki ze sa nocne zakupy i bedzie w huuuuu aut
Seba_LDZ Opublikowano 4 Października 2010 Autor Opublikowano 4 Października 2010 ale to nie manu liroj tam jest z boczku taka zatoczka [br]Dopisany: 04 Październik 2010, 23:16_________________________________________________pozatym my bedziem tam ok 15-16 a nie od 22 czy od ktorej tam sa zakupy
Seba_LDZ Opublikowano 4 Października 2010 Autor Opublikowano 4 Października 2010 mi pasuje to co jest ustalone pi razy oko grila i kierowce tez sobie zalatwie nawet moze zalatwie bartka tego co robil zdjecia ze mna
bartek1605 Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 to może porozwozi wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi