klysek Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Siemanko Panie Tomku jutro nie bede mial kierowcy ;( trzezwy wieczor :gwizdanie:
zlota1977 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Siemanko Panie Tomku jutro nie bede mial kierowcy ;( trzezwy wieczor :gwizdanie: ja Cie zawioze
klysek Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Siemanko Panie Tomku jutro nie bede mial kierowcy ;( trzezwy wieczor :gwizdanie: ja Cie zawioze no to pijemy
klysek Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 do Krakowa :gwizdanie: pewnie bedzie mi wszytsko jedno moze byc do Krakowa walne sobie zimnego lecha na wawelu
Seba_LDZ Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 o lol ja jutro tez na trzezwo mam dosyc bo dzisiejszym
adam_ptb Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 do Krakowa :gwizdanie: pewnie bedzie mi wszytsko jedno moze byc do Krakowa walne sobie zimnego lecha na wawelu to jak do Krakowa to ja sie pisze, akurat jeste głodny to sobie zaserwuje kaczke po smoleńsku;]
klysek Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 do Krakowa :gwizdanie: pewnie bedzie mi wszytsko jedno moze byc do Krakowa walne sobie zimnego lecha na wawelu to jak do Krakowa to ja sie pisze, akurat jeste głodny to sobie zaserwuje kaczke po smoleńsku;] zimny lech kaczka po smolensku i do przodu
zlota1977 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 ja mam Audi a nie Autobus ilość miejsc ograniczona :gwizdanie: jak tam z tą ulicą, jak mam jechać??
klysek Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 bedziesz leciec od katowic ???[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 20:10_________________________________________________wal do Al.Włókniarzy i z wółkniarzy skrec w drewnowska i caly czas prosto nie da sie tego nie zauwazyc
MarianekZg Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 coś mi się wydaje że jutro będę pił tylko ja :confused4:
klysek Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 coś mi się wydaje że jutro będę pił tylko ja :confused4: no ktos musi jak inni nie moga za tzrech musisz wypic
kachnazgierz Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 ja się z Wami tak nie bawię :ranting1: :ranting1: :ranting1: najpierw się napalacie na grilla i nie wiadomo na co( ) a teraz to każdego trzeba prosić żeby chociaż zaszczycił swoją obecnością nie podoba to mi się i wypisuję się z tego klubu :rant:
zlota1977 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 coś mi się wydaje że jutro będę pił tylko ja :confused4: Michała przecież Ci wiozę
klysek Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 ja się z Wami tak nie bawię :ranting1: :ranting1: :ranting1: najpierw się napalacie na grilla i nie wiadomo na co( ) a teraz to każdego trzeba prosić żeby chociaż zaszczycił swoją obecnością nie podoba to mi się i wypisuję się z tego klubu :rant: ale kto nie chce przyjechac to zaraz go :bicz3: a pic niekotorzy nie moga bo nie ma kto ich przywiezc i odwiezc ;( np.ja ;( ;( ;(
Seba_LDZ Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 ale kogo trzeba prosic zeby byl ?? nie widzialem zeby ktokolwiek napisal ze go ie bedzie
MarianekZg Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 coś mi się wydaje że jutro będę pił tylko ja :confused4: Michała przecież Ci wiozę To Michał nie wie gdzie jest Manufaktura :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: czy nie chce się przyznać że wie :naughty:[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 20:26_________________________________________________ ale kogo trzeba prosic zeby byl ?? nie widzialem zeby ktokolwiek napisal ze go ie bedzie Seba najpierw się pisze ze się nie pije :wink4: a potem ze "niestety nie mogłem dojechać" :polew:
klysek Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 ale kogo trzeba prosic zeby byl ?? nie widzialem zeby ktokolwiek napisal ze go ie bedzie Kasia pewnie jest po dopalaczach i nie wiem co gada :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Dam radę, będę pił z Michałem - szkoda że nie umoczycie "dziubków" - śliwowica :slina: :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi