endrike Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 cały tydzień mam popołudniówki ale weekend wolny..he he he miłego dzionka
bartek1605 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 jak nie wpiszesz odpowiedniego kanału to nie przestawisz nic, a inspekcje pokrętłami przestawisz dopiero w wersji poliftowej http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=4640.0
Seba_LDZ Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 jak nie wpiszesz odpowiedniego kanału to nie przestawisz nic, a inspekcje pokrętłami przestawisz dopiero w wersji poliftowej heh a skad mam wiedziec czy nie wpisalem odpowiedniego kanalu wiesz czlowiek co nie potrafi jest zdolny inaczej i chwila moment i bedzie zrobione a co do inspekcji to moze bo ja wiem ze u mnie w b6 to da rade zrobic
bartek1605 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 jak nabiorę ochoty to pobawię się swoim wynalazkiem :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 jak nabiorę ochoty to pobawię się swoim wynalazkiem :gwizdanie: a co to takiego ten wynalazek ?
Seba_LDZ Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 heheh no to czekamy na photo story
Seba_LDZ Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 to kiedy ie mamy czegos spodziewac ??
klysek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 A moze wiecie i widzeliscie kiedys kloedzy A4 tylko ze jak jest tylnia klapa to ta 4 przy literwee a jest odwrocona w druga strone co to moze byc???? bo na poczatku myslalem ze moze ktos ja odwrotnie nalepil ale widze sporo takich A4 i mam rozkimne
Seba_LDZ Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 chyba nie skumalem takie cus ?? to gorne to nie mam pojecia moze chodzilo o zrobienie choinki ?? :gwizdanie: a drugie w lusterku wyglada poprawnie tylko po kiego to przyklejac z tylu kto to w lusterku zobaczy a moze to jakis gang ??
klysek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 No nie wiem ale moze byc tak ze nimi jezdza jacys talibowie :decayed: :decayed: tzreba na nich uwazac :tongue4: [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 14:30_________________________________________________no walsnie chodzi mi o takie cus to gorne
Seba_LDZ Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 powiem szczerze ze nie widzialem nigdy moze nie zwracalem uwagi na to ja nie mam oznaczen u siebie
endrike Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 tak jak piszecie pany, to na pewno drużyna A. Trzeba uwarzyć ...he he
Seba_LDZ Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 teraz tylko trzeba rozkminic co znaczy to "A"
bartek1605 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 to czas na foto-story, VAG pokazał mi
Rekomendowane odpowiedzi