Kimi Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Trza będzie zobaczyć A wczoraj oglądałem "E=mc2" Też zajebiaszczy film - podobały mi się nawiązania do "Chłopaki nie płaczą" - słynny sweterek z gruszką
Adrenalina Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Trza będzie zobaczyć A wczoraj oglądałem "E=mc2" Też zajebiaszczy film - podobały mi się nawiązania do "Chłopaki nie płaczą" - słynny sweterek z gruszką wyglądał jakby pies Ci go wszamał a potem zwrócił
kachnazgierz Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 – Odpowiem na wszystkie pytania, tylko niech pan nie strzela! – Pytanie pierwsze: Zawsze sikasz przez zapięty rozporek? – Zzzawsze.
Kimi Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 No i Włodarczykowa Aga Mmmmmniamuśna jest
kachnazgierz Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 – Masz być jak bulterier! – Będę! – Jak wściekły byk! – Będę! – Jak Tommy Lee Jones w „Ściganym”! – Będę! – No, to sp***rzaj!
Kimi Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 - Tarkowski ch..., ale sałatki szkoda. :>[br]Dopisany: 21 Październik 2010, 14:53_________________________________________________- Co pan życie panu nie miłe? - przeciez pan mówił że to żywnośc... - ale nie mówiłem że do jedzenia
kachnazgierz Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 – Co? Siara, zlecił mnie zabić? Ten półdebil?! Ta sklonowana owca?! To gówno w błyszczącym dresie?! On beze mnie nie istnieje! – Chce pan o tym porozmawiać? – Bardzo, ku***a jego mać, chętnie.[br]Dopisany: 21 Październik 2010, 15:00_________________________________________________ po adasia pa
Kimi Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 masz pitbulla ktory wyglada jak jamnik, gibasz sie jak pier**lony rezus, zachwycasz sie panem Kunta Kinte, marnujesz mojemu kumplowi sciezke najlepszego proszku,a na koniec puszczasz nam film o facecie w łódce[br]Dopisany: 21 Październik 2010, 15:02_________________________________________________gdy mam kogoś zabić to mowie do niego tak: jezeli wypadnie reszka, to wgrywasz i daruje ci zycie, ale jezeli wypadnie orzeł to przegrywasz, a ja wygrywam twoją śmierć...I zawsze wypada orzeł. [br]Dopisany: 21 Październik 2010, 15:02_________________________________________________ Kasia
chriss Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 no i o borowanku A pamietacie Wesele "sp***dalaj.. relax mi psujesz.. "; -) :polew: [br]Dopisany: 21 Październik 2010, 15:05_________________________________________________"chcesz wody?? - w wodzie to się ryby pier**lą"
Kimi Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Wesele było kozackie Dobra akcja była, jak przebijali w TT-ce numery w szopie Generalnie film był ostry
Adrenalina Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Wesele było kozackie Dobra akcja była, jak przebijali w TT-ce numery w szopie Generalnie film był ostry i konkursy weselne przednie [br]Dopisany: 21 Październik 2010, 15:11_________________________________________________jak na rowerku jeździli
Kimi Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 A, i z "Job'a" : – Can I ask your adress? – Jaki dres? – Your adress. – Ay.... To nie jest dres. To zamszyk. – Oh no. Adress. A-d-r-e-s-s. – Nie, nie. Znaczy „no”. Zamszyk. Zam-szyk. Zamszyk. – Czego słuchasz bracie? – Udało mi się ściągnąć z Watykanu, prosto z netu, wspaniałą homilię na JP – dwójkach. – Chyba na MP – trójkach – Na MP – trójkach, przepraszam. – Witajcie, bracia. – Witaj, ojcze. O! Nowe buty, ojcze. Zamszowe? – Nie. Za swoje. – Mamusiu, dlaczego te panie tak stoją? – Te panie... Te panie w lesie jagody zbierają. – Tak, mama ma rację. Te panie... Zbierają w lesie jagody, grzyby, nie, ojciec? Głównie grzyby. To jest taki, no jeden z najstarszych zawodów świata to... zbieractwo. [br]Dopisany: 21 Październik 2010, 15:13_________________________________________________No i klasyk z Job-a: (przed drzwiami marketu otwieranymi fotokomórką) Pele: Darek, otwórz! (po chwili) Ojciec rodzinki: Panie Darku, też możemy prosić?
Kimi Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Wesele było kozackie Dobra akcja była, jak przebijali w TT-ce numery w szopie Generalnie film był ostry i konkursy weselne przednie [br]Dopisany: 21 Październik 2010, 15:11_________________________________________________jak na rowerku jeździli I po każdej konkurencji lufa
chriss Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 zmiana tematu :naughty: no to czas na mix cytatów które lubimy :polew: MIX WESELNY - śmieszne cytaty, teledysk - www.videopamiatka.pl
Kimi Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 grozisz mi ? – No a jak! Kieras mówi, że jest zaje... Już na promie drinki, żarcie za darmo i non stop bzykanie, do rana! A na miejscu to samo. Wszystko za friko i non stop bzykanie! – A co, Kieras był tam? – Nie on, jego siostra była.
Adrenalina Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Wesele było kozackie Dobra akcja była, jak przebijali w TT-ce numery w szopie Generalnie film był ostry i konkursy weselne przednie [br]Dopisany: 21 Październik 2010, 15:11_________________________________________________jak na rowerku jeździli I po każdej konkurencji lufa ze szklanki .... i stary bigos
chriss Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 coco jambo i do przodu :polew:
Rekomendowane odpowiedzi