Kimi Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 yyyyy.... za Pana od *** Aha, a te trzy gwiazdki symbolizują.... te trzy symbolizują setki gwiazdek które nazbierałeś podczas swojej obecności na forum Dobrze, że nie "miliony monet" Wiesz, ten kawałek Mroza: "...spłoniesz, nim odpalę lont"
Adrenalina Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 yyyyy.... za Pana od *** Aha, a te trzy gwiazdki symbolizują.... te trzy symbolizują setki gwiazdek które nazbierałeś podczas swojej obecności na forum Dobrze, że nie "miliony monet" Wiesz, ten kawałek Mroza: "...spłoniesz, nim odpalę lont" "pozostaje tylko moment, chwila zanim ściągniesz to... "
Kimi Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 yyyyy.... za Pana od *** Aha, a te trzy gwiazdki symbolizują.... te trzy symbolizują setki gwiazdek które nazbierałeś podczas swojej obecności na forum Dobrze, że nie "miliony monet" Wiesz, ten kawałek Mroza: "...spłoniesz, nim odpalę lont" "pozostaje tylko moment, chwila zanim ściągniesz to... " "...Unosisz się i opadasz na dół, muszę Cię mieć nim znikniesz bez śladu..."
Adrenalina Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 yyyyy.... za Pana od *** Aha, a te trzy gwiazdki symbolizują.... te trzy symbolizują setki gwiazdek które nazbierałeś podczas swojej obecności na forum Dobrze, że nie "miliony monet" Wiesz, ten kawałek Mroza: "...spłoniesz, nim odpalę lont" "pozostaje tylko moment, chwila zanim ściągniesz to... " "...Unosisz się i opadasz na dół, muszę Cię mieć nim znikniesz bez śladu..."
Kimi Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Także ten... no.... :gwizdanie: [br]Dopisany: 27 Październik 2010, 15:30_________________________________________________ :decayed: :decayed: Jeeeeeee!!! 1000 strona !!!! Wsyskiego najlepsego ! [br]Dopisany: 27 Październik 2010, 15:31_________________________________________________ :decayed: :decayed:
Adrenalina Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 jak w pysk strzelił pasuje do tego forum
Kimi Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 jak w pysk strzelił pasuje do tego forum No z logo Audi nie znalazłem, więc następne, co mi się nasunęło, to fiki-miki
Adrenalina Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 jak w pysk strzelił pasuje do tego forum No z logo Audi nie znalazłem, więc następne, co mi się nasunęło, to fiki-miki dlaczego mnie to nie dziwi.. :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 jak w pysk strzelił pasuje do tego forum No z logo Audi nie znalazłem, więc następne, co mi się nasunęło, to fiki-miki dlaczego mnie to nie dziwi.. :gwizdanie: No właśnie... Wyciągasz jakieś pochopne wnioski, bez żadnych podstaw, jaaa niee wieeeem... Jak można kogoś tak oceniać?
Adrenalina Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 jak w pysk strzelił pasuje do tego forum No z logo Audi nie znalazłem, więc następne, co mi się nasunęło, to fiki-miki dlaczego mnie to nie dziwi.. :gwizdanie: No właśnie... Wyciągasz jakieś pochopne wnioski, bez żadnych podstaw, jaaa niee wieeeem... Jak można kogoś tak oceniać? wydaje mi sie, że wcale Ci to nie przeszkadza
Kimi Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 jak w pysk strzelił pasuje do tego forum No z logo Audi nie znalazłem, więc następne, co mi się nasunęło, to fiki-miki dlaczego mnie to nie dziwi.. :gwizdanie: No właśnie... Wyciągasz jakieś pochopne wnioski, bez żadnych podstaw, jaaa niee wieeeem... Jak można kogoś tak oceniać? wydaje mi sie, że wcale Ci to nie przeszkadza No wiesz, nie chciałbym mieć opinii kogoś, kto myśli wyłącznie... główką...
Adrenalina Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 jak w pysk strzelił pasuje do tego forum No z logo Audi nie znalazłem, więc następne, co mi się nasunęło, to fiki-miki dlaczego mnie to nie dziwi.. :gwizdanie: No właśnie... Wyciągasz jakieś pochopne wnioski, bez żadnych podstaw, jaaa niee wieeeem... Jak można kogoś tak oceniać? wydaje mi sie, że wcale Ci to nie przeszkadza No wiesz, nie chciałbym mieć opinii kogoś, kto myśli wyłącznie... główką... no to teraz musisz się mocno postarać żeby 'wyczyścić' opinię o sobie :polew:
Kimi Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 no to teraz musisz się mocno postarać żeby 'wyczyścić' opinię o sobie Nie da się TO jest silniejsze ode mnie
Adrenalina Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 no to teraz musisz się mocno postarać żeby 'wyczyścić' opinię o sobie Nie da się TO jest silniejsze ode mnie tak też myślałam
Kimi Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 no to teraz musisz się mocno postarać żeby 'wyczyścić' opinię o sobie Nie da się TO jest silniejsze ode mnie tak też myślałam Także ten... :gwizdanie: To może o muzyce teraz pogadamy, coby nie było, że wiesz...
kachnazgierz Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 :hi: seba jakie leki dostałeś? pisz no tutaj pani oddziałowej z tym spirytusem to bym się zgodziła lub zamieniła na śliwowicę z pieprzem :kox:
Adrenalina Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 to jaką muzykę lu no to teraz musisz się mocno postarać żeby 'wyczyścić' opinię o sobie Nie da się TO jest silniejsze ode mnie tak też myślałam Także ten... :gwizdanie: To może o muzyce teraz pogadamy, coby nie było, że wiesz...
chriss Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 spamiarze no to nam tysiączek trzasnął :radocha: Kimi widze że poważnie naszej Basi podpadłeś wymieniaj zawias i z kwiatani na ślónsk dawaj. Pozdro Basiu i Kasiu
Adrenalina Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 :hi: seba jakie leki dostałeś? pisz no tutaj pani oddziałowej z tym spirytusem to bym się zgodziła lub zamieniła na śliwowicę z pieprzem :kox: Seba pewnie śpi ...
Rekomendowane odpowiedzi