MarianekZg Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 wy se tam pykacie a ja w pracuni :slina: no to pyk i no to pyk, misiek? żebyś tylko to pykał, bo jak nie to :vava: odnoszę wrażenie że mi grozisz ale uważaj mam znajomych " na łódzkim " :polew:
kachnazgierz Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 :strachliwy: :strachliwy: aż strach się bać :strachliwy: :strachliwy:
Kimi Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 mowa... porządna firma Kopaczowa RULEZ
MarianekZg Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 mowa... porządna firma Kopaczowa RULEZ :mysli: Kopaczowa :mysli:
Kimi Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 mowa... porządna firma Kopaczowa RULEZ :mysli: Kopaczowa :mysli: No, Twoja najwyższa przełozona, czyż nie? Pani minister Ewa Kopacz...
Kimi Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 loool No co? Jedyna minister z jajami w tym rządzie plaskaczy... Za to, co zrobiła w sprawie szczepionek na A/H1N1 nalezy jej się nagroda
MarianekZg Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 :doh1: :doh1: nie zajarzyłem :doh1: :doh1: ale ze mnie lolek :polew: A na tvn "Oszukać Przeznaczenie 3"
Kimi Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 :doh1: :doh1: nie zajarzyłem :doh1: :doh1: ale ze mnie lolek :polew: A na tvn "Oszukać Przeznaczenie 3" a ja napisałem "Twoja przełozona", bo zobaczyłem w nicku "...zgierz" i myslałem, że to Kasia Ale jestem łosiek....
kachnazgierz Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 :polew: [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 22:54_________________________________________________Dobranoc, pada deszczyk - będziecie dobrze spać :lazy:
Seba_LDZ Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 :doh1: :doh1: nie zajarzyłem :doh1: :doh1: ale ze mnie lolek :polew: A na tvn "Oszukać Przeznaczenie 3" no ja ogladam a jutro do lodzi lece
MarianekZg Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 :doh1: :doh1: nie zajarzyłem :doh1: :doh1: ale ze mnie lolek :polew: A na tvn "Oszukać Przeznaczenie 3" no ja ogladam a jutro do lodzi lece służbowo "na statek"
Kimi Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 :doh1: :doh1: nie zajarzyłem :doh1: :doh1: ale ze mnie lolek :polew: A na tvn "Oszukać Przeznaczenie 3" no ja ogladam a jutro do lodzi lece służbowo "na statek" :polew: :polew: - Londyn? Nie ma takiego miasta... Jest Lądek, Lądek Zdrój, tak....
MarianekZg Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 tzn do Łodzi służbowo :?: :?: :?: :?:
Kimi Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 skarbowka wzywa :/ Chcą Ci wręczyć nagrodę dla Najuczciwszego Podatnika?
MarianekZg Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 skarbowka wzywa :/ nie ma nic gorszego chyba :wallbash: chyba że chłodna kobieta i ciepłe piwo :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 heheh cieple piwo lubie akurat takie z mikrofali zima \nie no mam nadzieje ze przezyje
Rekomendowane odpowiedzi