Seba_LDZ Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 jak spita ja dopijam 3 a mam jeszcze 2
Kimi Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 jak spita ja dopijam 3 a mam jeszcze 2 Uuuu... To ja jestem cienki Ale też już się zakręciłem, jak wypiję jeszcze tego jednego, to będę tańczył na stole
Kimi Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 chyba wiem co oglądasz Ale kto? [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 23:25_________________________________________________I co? [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 23:31_________________________________________________I ja się pytam - gdzie byli rodzice?
Kimi Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 hmm chyba sie zgubilem Coś Ci umknęło, chciałeś napisać?
Kimi Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 No ja też nie wiem, ocobiega z tym, że Adzia wie, że ktoś coś oglądał...
Adrenalina Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 no dobra... Kimi napisał że jak wypije jeszcze jedno to zacznie tańczyć na stole a na polsacie leci film, w którym akurat w tym samym momencie główny bohater walnął pół pifffka i szalał na stole tyle ...
Seba_LDZ Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 :mysli: w sumie racja bo nawet nie wiem odnosnie czego lub do kogo to bylo ona jednak cos :drunk: :drunk: mowie Ci to taka dieta cud
Kimi Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 no dobra... Kimi napisał że jak wypije jeszcze jedno to zacznie tańczyć na stole a na polsacie leci film, w którym akurat w tym samym momencie główny bohater walnął pół pifffka i szalał na stole tyle ... :polew: Ale zbieg okoliczności... Naprawdę, nie oglądam w tej chwili TV Gadam tu z Wami, słucham muzyki i zastanawiam się, co zrobic dalej z tak pięknie rozpoczętą nocą...
Adrenalina Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 :mysli: w sumie racja bo nawet nie wiem odnosnie czego lub do kogo to bylo ona jednak cos :drunk: :drunk: mowie Ci to taka dieta cud
Kimi Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 chyba ona co ?? On = ten tyłeczek A że to "ta ona" - to normalne
Adrenalina Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Boszszszsz... Jaki on piękny.... ;( Kimi, co Ci go buchnęli że tak sie rozczulasz tutaj ?
Kimi Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Boszszszsz... Jaki on piękny.... ;( Kimi, co Ci go buchnęli że tak sie rozczulasz tutaj ? Nie, nie, ale wiesz, po alkoholu człowiek staje się taki wylewny....
Seba_LDZ Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 tylko nie :polew: ja tez kocham moja "landrynke" ktos mi tak kiedys nazwal moja ninie
Kimi Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 tylko nie :polew: ja tez kocham moja "landrynke" ktos mi tak kiedys nazwal moja ninie No ja własnie jeszcze imienia nie wymyśliłem dla niej... ADRianna może?
Seba_LDZ Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 hehehe to ja powinienem miesc AVBanne
Rekomendowane odpowiedzi