Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok, Seba, ja zawijam powoli. Dobrej nocy.

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no no ja tez wzajemno pozdro pozdro :)

Opublikowano

Dzień Dobry Państwu :hi:

Seba, "weż dwie" - :laghing2:

Opublikowano

:hi: :hi:[br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 10:04_________________________________________________no no skecz krociutki ale jaki :D

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Baton, o żesz ty...
Opublikowano

jest to mozliwe ale Kimi nie widzial jak widac :P

Opublikowano

jest to mozliwe ale Kimi nie widzial jak widac :P

No nie widziałem wcześniej, faktycznie :decayed:

Opublikowano

Witajcie jestem tutaj nowicjuszem tak samo jak z samochodem kupiłem dopiero w piątek a jeszcze nie miałem okazji jeździć. Jak będzie tylko jakiś spocik postaram się zjawić i bliżej poznać. Pozdrawiam Tomek

Opublikowano
:hi: :hi: :hi: witamy kolege :) [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 11:23_________________________________________________tak sie tylko zastanawiam czy w B7 napewno byla wersja 1.9 110 konna ?
Opublikowano

Kolego wiem ze mam 1,9tdi silnik ale czy on ma 110 to nie jestem w stanie powiedzieć bo w samochodzie siedzialem 10min a auto sciagal mi kolega z niemiec wiec szczegolow nie znam, co jedynie wyposazenie jest mi znane to co widzialem bo dokladnie tez nie znam

Opublikowano

hehehe no pieknie ;) 115 tam chyba jest ;)

to kiedy bedzie na kolach gotowe do jazdy ?? ;) no to bedzie druga b7 ;) [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 11:32_________________________________________________wogole to Seba milo mi :)

Opublikowano

mysle ze na chodzie to gdzies kolo 15 bo jestem na etapie tlumaczenia dokumentow a niestety tablice tymczasowe sa do dzisiaj, no i nie moge ubezpieczyc wiec musze czekac.

Opublikowano

mysle ze na chodzie to gdzies kolo 15 bo jestem na etapie tlumaczenia dokumentow a niestety tablice tymczasowe sa do dzisiaj, no i nie moge ubezpieczyc wiec musze czekac.

Witam serdecznie :hi:

Przechodziłem ten proces 3 tygodnie temu, więc znam ten ból :naughty:

Wiesz, co i jak załatwić, czy potrzebujesz pomocy?

Opublikowano

Kolega to wszystko zalatwia ja dostaje dokumenty i do wydzialu komunikacji, nie mam czasu za bardzo na to bo caly tydzien pracuje a co drugi weekend do warszawy do szkoly wiec ciezko.

Opublikowano

A ja zainstalowałem Windows 7 32-bit na VirtualBox'ie i teraz próbuję zainstalowac na tym ETKE :D

Ciekawe, czy pójdzie :naughty:

Ale lapek mieli procesorem, aż paruje z niego..... :gwizdanie:

Opublikowano

Mam nadzieje ze a4 nie są tak chodliwe wśród złodziei jak toyoty avensis bo ostatnio ktoś sobie pożyczył mój samochód i już nie oddał, wtedy tez chciałem a4 kupić no ale nie było ciekawej wiec zostałem z toyota ale po półtora roku już jest a4 :) a wiecie czy w Łodzi wgrywa ktoś polskie oprogramowanie bo niemieckie mi się nie podoba mam rns-e

Opublikowano

Kolega to wszystko zalatwia ja dostaje dokumenty i do wydzialu komunikacji, nie mam czasu za bardzo na to bo caly tydzien pracuje a co drugi weekend do warszawy do szkoly wiec ciezko.

O, no to tak u mnie było też :D

A wydział komunikacji - polecam piątek, bo najmniej ludków jest wtedy.

Koszty znasz?

Opublikowano

na 73 bitach pojdzie tylko bedziesz musial malego pacha dograc ;)[br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 11:44_________________________________________________koszta sa rozne w zaleznosci od rocznika :)