DeeJay_Kill Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Ok, Seba, ja zawijam powoli. Dobrej nocy.
Seba_LDZ Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 no no ja tez wzajemno pozdro pozdro
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Dzień Dobry Państwu Seba, "weż dwie" - :laghing2:
Seba_LDZ Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 :hi:[br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 10:04_________________________________________________no no skecz krociutki ale jaki
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 :polew: :polew: :polew: Baton, o żesz ty...
Seba_LDZ Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 jest to mozliwe ale Kimi nie widzial jak widac
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 jest to mozliwe ale Kimi nie widzial jak widac No nie widziałem wcześniej, faktycznie
Bartas Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 to teraz wklejmy mu wszystko ze strony 600
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Witajcie jestem tutaj nowicjuszem tak samo jak z samochodem kupiłem dopiero w piątek a jeszcze nie miałem okazji jeździć. Jak będzie tylko jakiś spocik postaram się zjawić i bliżej poznać. Pozdrawiam Tomek
Seba_LDZ Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 :hi: witamy kolege [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 11:23_________________________________________________tak sie tylko zastanawiam czy w B7 napewno byla wersja 1.9 110 konna ?
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Kolego wiem ze mam 1,9tdi silnik ale czy on ma 110 to nie jestem w stanie powiedzieć bo w samochodzie siedzialem 10min a auto sciagal mi kolega z niemiec wiec szczegolow nie znam, co jedynie wyposazenie jest mi znane to co widzialem bo dokladnie tez nie znam
Seba_LDZ Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 hehehe no pieknie 115 tam chyba jest to kiedy bedzie na kolach gotowe do jazdy ?? no to bedzie druga b7 [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 11:32_________________________________________________wogole to Seba milo mi
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 mysle ze na chodzie to gdzies kolo 15 bo jestem na etapie tlumaczenia dokumentow a niestety tablice tymczasowe sa do dzisiaj, no i nie moge ubezpieczyc wiec musze czekac.
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 mysle ze na chodzie to gdzies kolo 15 bo jestem na etapie tlumaczenia dokumentow a niestety tablice tymczasowe sa do dzisiaj, no i nie moge ubezpieczyc wiec musze czekac. Witam serdecznie Przechodziłem ten proces 3 tygodnie temu, więc znam ten ból Wiesz, co i jak załatwić, czy potrzebujesz pomocy?
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Kolega to wszystko zalatwia ja dostaje dokumenty i do wydzialu komunikacji, nie mam czasu za bardzo na to bo caly tydzien pracuje a co drugi weekend do warszawy do szkoly wiec ciezko.
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 A ja zainstalowałem Windows 7 32-bit na VirtualBox'ie i teraz próbuję zainstalowac na tym ETKE Ciekawe, czy pójdzie Ale lapek mieli procesorem, aż paruje z niego..... :gwizdanie:
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Mam nadzieje ze a4 nie są tak chodliwe wśród złodziei jak toyoty avensis bo ostatnio ktoś sobie pożyczył mój samochód i już nie oddał, wtedy tez chciałem a4 kupić no ale nie było ciekawej wiec zostałem z toyota ale po półtora roku już jest a4 a wiecie czy w Łodzi wgrywa ktoś polskie oprogramowanie bo niemieckie mi się nie podoba mam rns-e
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Kolega to wszystko zalatwia ja dostaje dokumenty i do wydzialu komunikacji, nie mam czasu za bardzo na to bo caly tydzien pracuje a co drugi weekend do warszawy do szkoly wiec ciezko. O, no to tak u mnie było też A wydział komunikacji - polecam piątek, bo najmniej ludków jest wtedy. Koszty znasz?
Seba_LDZ Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 na 73 bitach pojdzie tylko bedziesz musial malego pacha dograc [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 11:44_________________________________________________koszta sa rozne w zaleznosci od rocznika
Rekomendowane odpowiedzi