Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Ten, co wygląda, jak włącznik ogrzewania pzredniej szyby?
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 dokładnie ten;D[br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 16:28_________________________________________________Nudno jakoś, może jednak spot?
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 dokładnie ten;D Tak też mi sie wydawało, że się właśnie po jego wciśnięciu coś zaczęło dziać ... :>
Seba_LDZ Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 dokładnie ten;D[br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 16:28_________________________________________________Nudno jakoś, może jednak spot? ja chyba dzisija odpadne bo sieniedlugo zbieram na stolice :/
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 dokładnie ten;D[br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 16:28_________________________________________________Nudno jakoś, może jednak spot? dokładnie ten;D[br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 16:28_________________________________________________Nudno jakoś, może jednak spot? ja chyba dzisija odpadne bo sieniedlugo zbieram na stolice :/ Ja też dzisiaj nie bardzo
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 witam juz po zajeciach i naraszcie w domu co mysliscie o tej firmie http://navigacje.prv.pl/ mieliscie jakas stycznosc lub znacie jakies opinie bo musze niestety zmienic jezyk niemiecki
chriss Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 witam juz po zajeciach i naraszcie w domu co mysliscie o tej firmie http://navigacje.prv.pl/ mieliscie jakas stycznosc lub znacie jakies opinie bo musze niestety zmienic jezyk niemiecki z firma nie miałem styczności ale popytaj chłopaków w dziale nawigacji na pewno pomogą bo był taki temat poruszany
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 pytalem ale cisza jak makiem zasial, zobaczymy odbiore auto to bede kombinowal
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 jeszcze jedno pytanie chipowaliscie auta gdzies w Łodzi? jaki koszt takiej zabawy i gdzie polecacie
bartek1605 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 zapytaj pod tym tel., a jak nie to dział wirusowania
MarianekZg Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 co tu taka cisza :?: :?: :?: :?: :mysli: śpita :mysli: :mysli: [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 21:41_________________________________________________tomek881025 z tej strony Mariusz - tylko nie mów ze B7 biała bo ci zaraz zginie :naughty: :naughty: [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 21:45_________________________________________________ewentualnie Misiek
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 a to bialy kolor taki chodliwy jest? jest srebrna
MarianekZg Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 a to bialy kolor taki chodliwy jest? jest srebrna nie nie po prostu mój nowy obiekt pożądania :wink4: jak widzisz zapewne w stopce :naughty:[br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 21:48_________________________________________________ale zapewne przyjdzie czas i na mnie :wink4:
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Mariusz nie strasz bo 1 września już mi rabneli jeden a tym jeszcze nie jezdzilem i juz straszysz:) tak w ogole Tomek
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Czyli u mnie jest bezpieczny, bo moim obiektem pożądania jest S4 B5 ABG :gwizdanie: , a kolor powiedzmy jest kwestią drugorzędną A wiecie, dlaczego? Bo to auto będzie zawsze klasykiem, tak jak teraz np. Audi Coupe, albo Golf I GTi
MarianekZg Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Kimi co się stało że Robercik (F1) tak źle skończył - byli znajomi więc nie patrzyłem
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Kimi co się stało że Robercik (F1) tak źle skończył - byli znajomi więc nie patrzyłem "strategia" pitstopów Renault w d*pę jeża kopana.... Chyba byli na tym samym szkoleniu, co inżynierowie i mechanicy BMW Sauber F1....
Rekomendowane odpowiedzi