kachnazgierz Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Cześć Tomek miło, że mamy jednego człowieka więcej w łódzkiej bandzie Kasia - żona Miśka (mariuszzgierz) :>
Seba_LDZ Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 Już w 'stolycy' ? no dolecialem nic nie pamietam ale jestem na miejscu
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Cześć Tomek miło, że mamy jednego człowieka więcej w łódzkiej bandzie Kasia - żona Miśka :> " "- Bardzo mi przykro inżynier Mamoń jestem. - Bardzo mi przykro Sidorowski." " [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 22:34_________________________________________________ Już w 'stolycy' ? no dolecialem nic nie pamietam ale jestem na miejscu To na śpiocha jechałeś czy taki nawalony? :>
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Witaj Kasia jeszcze nie do końca ale już niedługo:)
kachnazgierz Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Już w 'stolycy' ? no dolecialem nic nie pamietam ale jestem na miejscu Seba, to co ? poleciał po trasie 1 łiskacz czy 2 ??? :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 hmm w sumie to nie wiem duzo nie wypilem cwiartke i 2 piwka :/ taki dzien taki humor taki nastroj takie zycie ...
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Witaj Kasia jeszcze nie do końca ale już niedługo:) Spookoo, ja też tak zaczynałem Jak pojechałem na pierwszego spota, to nikogo nie znałem i stałem z boku jak taka c*paa... Nie wiedziałem, co ze sobą zrobić, to jarałem jednego szluga za drugim Aż w końcu Pani Miśkowa się do mnie odezwała PIERWSZA - pamiętam, jak dziś
Adrenalina Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 hmm w sumie to nie wiem duzo nie wypilem cwiartke i 2 piwka :/ taki dzien taki humor taki nastroj takie zycie ...
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 obawiam się ze u mnie będzie podobnie no ale człowiek z człowiekiem się dogada
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 obawiam się ze u mnie będzie podobnie no ale człowiek z człowiekiem się dogada I to bez auta pojechałem na dodatek, bo jeszcze nie miałem. I się mnie ktoś pyta: Czym przyjechałeś? A ja na to: ósemką... A on: Audi A8? A ja: nie, tramwajem, linii 8 Także luzik, będzie git, jak sie pojawisz, zjedzą Cię na zimno, bez przystawek....
kachnazgierz Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Witaj Kasia jeszcze nie do końca ale już niedługo:) Spookoo, ja też tak zaczynałem Jak pojechałem na pierwszego spota, to nikogo nie znałem i stałem z boku jak taka pipka... Nie wiedziałem, co ze sobą zrobić, to jarałem jednego szluga za drugim Aż w końcu Pani Miśkowa się do mnie odezwała PIERWSZA - pamiętam, jak dziś :> Kimi, wiem, zawsze się pamięta ten pierwszy raz
Seba_LDZ Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 Witaj Kasia jeszcze nie do końca ale już niedługo:) Spookoo, ja też tak zaczynałem Jak pojechałem na pierwszego spota, to nikogo nie znałem i stałem z boku jak taka pipka... Nie wiedziałem, co ze sobą zrobić, to jarałem jednego szluga za drugim Aż w końcu Pani Miśkowa się do mnie odezwała PIERWSZA - pamiętam, jak dziś pamietam ze ze mna jechales jakos nie wiem czy to na pierwszym bylo ale jakos na poczatku
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Witaj Kasia jeszcze nie do końca ale już niedługo:) Spookoo, ja też tak zaczynałem Jak pojechałem na pierwszego spota, to nikogo nie znałem i stałem z boku jak taka pipka... Nie wiedziałem, co ze sobą zrobić, to jarałem jednego szluga za drugim Aż w końcu Pani Miśkowa się do mnie odezwała PIERWSZA - pamiętam, jak dziś :> Kimi, wiem, zawsze się pamięta ten pierwszy raz Nooo.... ;( To było takie wzruszające przeżycie.... [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 22:43_________________________________________________Seba, dokładnie, jechaliśmy na ten mecz na Stawy Jana [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 22:43_________________________________________________ A z powrotem zabrałem się "na sępa" z Mariem i Adasiem
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 no to widze ze ciekawie sie zapowiada:) odbiore autko i jak bedzie jakis spocik to postaram sie wpasc
kachnazgierz Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 obawiam się ze u mnie będzie podobnie no ale człowiek z człowiekiem się dogada I to bez auta pojechałem na dodatek, bo jeszcze nie miałem. I się mnie ktoś pyta: Czym przyjechałeś? A ja na to: ósemką... A on: Audi A8? A ja: nie, tramwajem, linii 8 Także luzik, będzie git, jak sie pojawisz, zjedzą Cię na zimno, bez przystawek.... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Kimi pocieszny jesteś :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: A Misiek pamięta, że Cię do domu odwoził :>
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Ale ja naprawdę wtedy pojechałem tramwajem
Seba_LDZ Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 mnie za tydzien nie ma niestety aczkolwiek zobaczymy
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 no to widze ze ciekawie sie zapowiada:) odbiore autko i jak bedzie jakis spocik to postaram sie wpasc Ty się nie staraj, tylko przyjedź
kachnazgierz Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Seba, kiedy w końcu do nas przyjedziesz
Rekomendowane odpowiedzi