Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

u nas w następny weekend będzie więcej aut, dupek i wszystkiego będzie więcej :good: :good:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

czy mi sie wydaje czy Bartek ma nowe lampy ?? ktore za***iście wygladaja ??? :blink: :blink: :gwizdanie:

:good: :good: no ja też zwróciłem uwagę - wyglądają :kox: :kox: :kox:

nie to żebym się chwalił ale nie parują :naughty:

Opublikowano

u nas w następny weekend będzie więcej aut, dupek i wszystkiego będzie więcej :good: :good:

Mariusz, trzymam Cię za słowo z tymi dupkami :naughty:

Opublikowano

czy mi sie wydaje czy Bartek ma nowe lampy ?? ktore za***iście wygladaja ??? :blink: :blink: :gwizdanie:

:good: :good: no ja też zwróciłem uwagę - wyglądają :kox: :kox: :kox:

pokaz jak swieca dawaj jakies foto bo napewno robiles :D

Opublikowano

:laghing2:

No to poruszyłeś drażliwy temat :gwizdanie:

Opublikowano

moje też wreszcie przestały - czyli robota nie poszła na marne :good: :good: :good:[br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 23:16_________________________________________________

:good: :good: :good: :good: :good:

Opublikowano

daj Wam Boże :naughty:

Opublikowano

przyjezdzasz ?? :D

Opublikowano

moje też wreszcie przestały - czyli robota nie poszła na marne :good: :good: :good:[br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 23:16_________________________________________________

Ale obieeeecaaajjj.... :rolleyes:

Opublikowano

czyżbyśmy spodziewali się wizyty :mysli:

Opublikowano

Ale obieeeecaaajjj.... :rolleyes:

obiecuję :good: - zaproszę koleżanki z akademika :good: :good: :good:

Opublikowano

przyjezdzasz ?? :D

z miłą chęcią i zawsze ale nie za tydzień :no:

Sweet Sweden wzywa :evil:

Opublikowano

obiecuję :good: - zaproszę koleżanki z akademika :good: :good: :good:

:blink:

:slina:

:decayed:

:kox:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

szkoda że mnie nie było żałuje strasznie ale wypadło mi coś mam nadzieje że za tydzień będzie jakieś spotkanie na którym mam nadzieję mnie nie zabraknie

Opublikowano

Dobra Panie i Pany, miło było, ale trzeba w kokon, bo niestety, ale długi weekend dobiegł końca i jutro do roboty znowu trzeba wstać. :disgust:

Dobranoc wszystkim :papa:[br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 23:30_________________________________________________

szkoda że mnie nie było żałuje strasznie ale wypadło mi coś mam nadzieje że za tydzień będzie jakieś spotkanie na którym mam nadzieję mnie nie zabraknie

Bywa i tak. A czekaliśmy, czekaliśmy... :gwizdanie:

Mysleliśmy, że może nie możesz nas znaleźć. :naughty:

Opublikowano

Kimi przestan sie mazac :P chwila moment i juz 16 i do domu :D autem jezdzisz do pracy ?? jesli tak to sama przyjemnosc :D

Opublikowano

Kimi przestan sie mazac :P chwila moment i juz 16 i do domu :D autem jezdzisz do pracy ?? jesli tak to sama przyjemnosc :D

:no:

U mnie pod biurowcem jest płatny parking - 60 za miesiąc.

A na ulicy nie zostawie, bo to taka dzielnica, że szybko bym musiał nowych lusterek szukać i żeby tylko lusterek.

Ale za to nadrabiam w weekendy :D

[br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 23:34_________________________________________________

Seba, chyba nie ten cytat... :gwizdanie:

Opublikowano

tak to jest jak nie pamięta się o rocznicach ślubu znajomych :wallbash: chociaż za tydzień czystym autkiem przyjadę bo dzisiaj to by tylko straszyło :>

Opublikowano

tak to jest jak nie pamięta się o rocznicach ślubu znajomych :wallbash: chociaż za tydzień czystym autkiem przyjadę bo dzisiaj to by tylko straszyło :>

:good:

Dobra, zawijam.

Trzymajta się.

Kto ma z kim, to :sexinbed: życzę :D