MarianekZg Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 u nas w następny weekend będzie więcej aut, dupek i wszystkiego będzie więcej :good:
bartek1605 Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 czy mi sie wydaje czy Bartek ma nowe lampy ?? ktore za***iście wygladaja ??? :blink: :gwizdanie: :good: no ja też zwróciłem uwagę - wyglądają :kox: nie to żebym się chwalił ale nie parują
Kimi Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 u nas w następny weekend będzie więcej aut, dupek i wszystkiego będzie więcej :good: Mariusz, trzymam Cię za słowo z tymi dupkami
Seba_LDZ Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Opublikowano 14 Listopada 2010 czy mi sie wydaje czy Bartek ma nowe lampy ?? ktore za***iście wygladaja ??? :blink: :gwizdanie: :good: no ja też zwróciłem uwagę - wyglądają :kox: nie to żebym się chwalił ale nie parują pokaz jak swieca dawaj jakies foto bo napewno robiles
Kimi Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 nie to żebym się chwalił ale nie parują :laghing2: No to poruszyłeś drażliwy temat :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 moje też wreszcie przestały - czyli robota nie poszła na marne :good: [br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 23:16_________________________________________________ u nas w następny weekend będzie więcej aut, dupek i wszystkiego będzie więcej :good: Mariusz, trzymam Cię za słowo z tymi dupkami :good: :good:
zlota1977 Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 u nas w następny weekend będzie więcej aut, dupek i wszystkiego będzie więcej :good: daj Wam Boże
Seba_LDZ Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Opublikowano 14 Listopada 2010 u nas w następny weekend będzie więcej aut, dupek i wszystkiego będzie więcej :good: daj Wam Boże przyjezdzasz ??
Kimi Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 moje też wreszcie przestały - czyli robota nie poszła na marne :good: [br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 23:16_________________________________________________ u nas w następny weekend będzie więcej aut, dupek i wszystkiego będzie więcej :good: Mariusz, trzymam Cię za słowo z tymi dupkami :good: :good: Ale obieeeecaaajjj....
bartek1605 Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 czyżbyśmy spodziewali się wizyty
MarianekZg Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 moje też wreszcie przestały - czyli robota nie poszła na marne :good: [br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 23:16_________________________________________________ u nas w następny weekend będzie więcej aut, dupek i wszystkiego będzie więcej :good: Mariusz, trzymam Cię za słowo z tymi dupkami :good: :good: Ale obieeeecaaajjj.... obiecuję - zaproszę koleżanki z akademika :good:
zlota1977 Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 u nas w następny weekend będzie więcej aut, dupek i wszystkiego będzie więcej :good: daj Wam Boże przyjezdzasz ?? z miłą chęcią i zawsze ale nie za tydzień Sweet Sweden wzywa
Kimi Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 obiecuję - zaproszę koleżanki z akademika :good:
jaworwdz Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 szkoda że mnie nie było żałuje strasznie ale wypadło mi coś mam nadzieje że za tydzień będzie jakieś spotkanie na którym mam nadzieję mnie nie zabraknie
Kimi Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Dobra Panie i Pany, miło było, ale trzeba w kokon, bo niestety, ale długi weekend dobiegł końca i jutro do roboty znowu trzeba wstać. Dobranoc wszystkim [br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 23:30_________________________________________________ szkoda że mnie nie było żałuje strasznie ale wypadło mi coś mam nadzieje że za tydzień będzie jakieś spotkanie na którym mam nadzieję mnie nie zabraknie Bywa i tak. A czekaliśmy, czekaliśmy... :gwizdanie: Mysleliśmy, że może nie możesz nas znaleźć.
Seba_LDZ Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Opublikowano 14 Listopada 2010 szkoda że mnie nie było żałuje strasznie ale wypadło mi coś mam nadzieje że za tydzień będzie jakieś spotkanie na którym mam nadzieję mnie nie zabraknie Kimi przestan sie mazac chwila moment i juz 16 i do domu autem jezdzisz do pracy ?? jesli tak to sama przyjemnosc
Kimi Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 szkoda że mnie nie było żałuje strasznie ale wypadło mi coś mam nadzieje że za tydzień będzie jakieś spotkanie na którym mam nadzieję mnie nie zabraknie Kimi przestan sie mazac chwila moment i juz 16 i do domu autem jezdzisz do pracy ?? jesli tak to sama przyjemnosc U mnie pod biurowcem jest płatny parking - 60 za miesiąc. A na ulicy nie zostawie, bo to taka dzielnica, że szybko bym musiał nowych lusterek szukać i żeby tylko lusterek. Ale za to nadrabiam w weekendy [br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 23:34_________________________________________________ Seba, chyba nie ten cytat... :gwizdanie:
jaworwdz Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 tak to jest jak nie pamięta się o rocznicach ślubu znajomych chociaż za tydzień czystym autkiem przyjadę bo dzisiaj to by tylko straszyło :>
Kimi Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 tak to jest jak nie pamięta się o rocznicach ślubu znajomych chociaż za tydzień czystym autkiem przyjadę bo dzisiaj to by tylko straszyło :> Dobra, zawijam. Trzymajta się. Kto ma z kim, to życzę
Rekomendowane odpowiedzi