kachnazgierz Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 dobre nie ? :naughty: :naughty:
Seba_LDZ Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 heheh no znalem znalem no i co z tego ze ogladaja ??? ja bym byl dumny ze to wlasnie ja z tych kilku tysiecy jestem z nia wieczorem w lozku i chodzilbym i sie wszystkim smial w twarz :decayed: :decayed: :gwizdanie:
Gość SpongeBob Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 No to samochod odebrany zarejestrowany i ubezpieczony:) na spocik mozna jechac
Kimi Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 No to samochod odebrany zarejestrowany i ubezpieczony:) na spocik mozna jechac :good: :good: Rameczki zamówione?
kachnazgierz Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 albo naklejeczki :?: :?: :?:
Kimi Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 albo naklejeczki :?: :?: :?: No no, obowiązkowo [br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 16:31_________________________________________________ Dobra, Panie i Pany, tradycji musi stać się zadość - zawijam na kwadrat Tzn. jadę po auto i zawijam na kanał. Muszę dzisiaj trochę podpieścić Adriannę
MarianekZg Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 No to samochod odebrany zarejestrowany i ubezpieczony:) na spocik mozna jechac Tomek jak chcesz to mogę ci podrzucić na spota rameczki klubowe - leżą w garażu a nie będę zakładał - jak by co to daj znać
zlota1977 Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Witam spamiarzy z miasta Łódz :>
MarianekZg Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 cześć Ania dzisiaj dotarł listonosz :dance: dzięki za super życzenia
kachnazgierz Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 No to samochod odebrany zarejestrowany i ubezpieczony:) na spocik mozna jechac Tomek jak chcesz to mogę ci podrzucić na spota rameczki klubowe - leżą w garażu a nie będę zakładał - jak by co to daj znać za drobną opłatą 99,00 zł - w promocji :wink4:
Bartas Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 kto nie klaszcze ten z policji :gwizdanie:
Hugo Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 kto nie klaszcze ten z policji :gwizdanie: :oklaski: :oklaski: :D
Bartas Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 no liczylem na sniezynke w koncu swieta ida
Seba_LDZ Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 No to samochod odebrany zarejestrowany i ubezpieczony:) na spocik mozna jechac Tomek jak chcesz to mogę ci podrzucić na spota rameczki klubowe - leżą w garażu a nie będę zakładał - jak by co to daj znać siema jak to nie bede zakladal ??? :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3:
MarianekZg Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 No to samochod odebrany zarejestrowany i ubezpieczony:) na spocik mozna jechac Tomek jak chcesz to mogę ci podrzucić na spota rameczki klubowe - leżą w garażu a nie będę zakładał - jak by co to daj znać za drobną opłatą 99,00 zł - w promocji :wink4: Misiek poco tak piszesz :punish: u mnie przecież leżą nie wykorzystane - Tomek jak chcesz oddam po cenie z małym rabatem :wink4: [br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 20:37_________________________________________________Seba :gwizdanie: jakoś mi nie podchodzą :gwizdanie:
Bartas Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 nic sie nie stalo, Polacy nic sie nie stalo ... a i pozdrowienia dla PZPN z trybun :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 No to samochod odebrany zarejestrowany i ubezpieczony:) na spocik mozna jechac Tomek jak chcesz to mogę ci podrzucić na spota rameczki klubowe - leżą w garażu a nie będę zakładał - jak by co to daj znać za drobną opłatą 99,00 zł - w promocji :wink4: Misiek poco tak piszesz :punish: u mnie przecież leżą nie wykorzystane - Tomek jak chcesz oddam po cenie z małym rabatem :wink4: [br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 20:37_________________________________________________Seba :gwizdanie: jakoś mi nie podchodzą :gwizdanie: masz Kasiu za male a4 na ramki
Seba_LDZ Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 buehehehe Witaj Zlota Nogo Spotu nad Jeziorem w Łodzi :decayed: :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi