Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Seba, będziesz miał aparata na spocie, nie?

Bo może byś mi cyknął ze cztery, pięć fotek porządnych, żebym miał co wstawić na forum?

Bo te moje z Nokii to się nadają sam wiesz do czego.

spoko tylko wtedy musimy zrobic spota w dzien ewentualnie gdzies gdzie bedzie jasno

bo narazie nie mam lampy zewnetrznej :( takze zdjecia w nocy srednio wyjda chyba ze ze statywu

i tylko samochod to tak :)

Opublikowano

Seba, będziesz miał aparata na spocie, nie?

Bo może byś mi cyknął ze cztery, pięć fotek porządnych, żebym miał co wstawić na forum?

Bo te moje z Nokii to się nadają sam wiesz do czego.

spoko tylko wtedy musimy zrobic spota w dzien ewentualnie gdzies gdzie bedzie jasno

bo narazie nie mam lampy zewnetrznej :( takze zdjecia w nocy srednio wyjda chyba ze ze statywu

i tylko samochod to tak :)

No o to mi chodzi.

A ze względu na pogodę to chyba i tak będzie spot poddachowy :D

Ktoś proponował parking pod Silver Screenem

[br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 11:07_________________________________________________

Ewentualnie Galeria, ale to musielibyśmy się albo po godzinie zwinąć, albo zabulić po dwa złote za drugą godzinę :D[br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 11:08_________________________________________________W sumie Galeria byłaby niezłą opcją, bo moglibyśmy sobie posiedzieć chwilkę w jakimś lokalu, nie?

Opublikowano

no moze no albo outsajd ;)

Opublikowano

no moze no albo outsajd ;)

Jak pogoda dopisze, to pewnie :D

Zobaczymy, jak inni.

A jak z godziną ?

Jakieś propozycje ?

Opublikowano

jesli w niedziele to wczesniej niz 18 jesli w sobote to w sumie tez by dobrze bylo jakos

tak :gwizdanie:

Opublikowano

To może tradycyjnie, o dupeczkach? :rolleyes:

Witam :hi:

Skoro o dupeczkach to proszę bardzo :kox: Dupeczka mnie boli bo machnąłem 15km na rowerku z rana :decayed:

Opublikowano

Skoro o dupeczkach to proszę bardzo :kox: Dupeczka mnie boli bo machnąłem 15km na rowerku z rana :decayed:

Uuuu, szacun :D

Ale nie o takie dupeczki nam chodzi... :gwizdanie:

:decayed:

Opublikowano

Uuuu, szacun :D

Ale nie o takie dupeczki nam chodzi... :gwizdanie:

:decayed:

a skad wiesz o jakiej dupeczce mowil ?? :P

Opublikowano

a skad wiesz o jakiej dupeczce mowil ??

Dupeczka MNIE boli - więc o swojej.

Może jechał te 15km bez siodełka :polew:

:tongue4:

Opublikowano

hehehehe kto wie :P:decayed::naughty:

Opublikowano

hehehehe kto wie :P:decayed::naughty:

Poczekajmy, zaraz pewnie nas oświeci :tongue4:[br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 12:08_________________________________________________O, już się czai :D

Opublikowano

Na tym rowerku co na nim śmigam nie ma siodełka.......jest fotel :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Na tym rowerku co na nim śmigam nie ma siodełka.......jest fotel :polew: :polew: :polew:

Aaaa, taki rowerek dla leniuchów? :tongue4:

Opublikowano

Dla leniuszków :polew: :polew: :polew: Na takim śmigam http://www.fitness-superstore.co.uk/recumbent_exercise_bikes/johnson_r8000_full_commercial_recumbent_cycle/9629_p.html

Opublikowano

Dla leniuszków :polew: :polew: :polew: Na takim śmigam http://www.fitness-superstore.co.uk/recumbent_exercise_bikes/johnson_r8000_full_commercial_recumbent_cycle/9629_p.html

£1,468.00

Eeeee.... :shocked:

Opublikowano

tez smigam czasami na takim :) zamiast biezni :D daje rade ;)

Opublikowano

Jak najbardziej daje radę. Nie obciąża kręgosłupa :decayed:[br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 12:43_________________________________________________

£1,468.00

Eeeee.... :shocked:

Na szczęście jeszcze nie zwariowałem żeby dać tyle za rowerek :decayed: W klubie gdzie ćwiczę takich rowerków jest kilkadziesiąt :good: