Bartas Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 pobudze was troche. obejzyjcie taniec z gwiazdami http://www.sadistic.pl/taniec-z-gwiazdami-vt56013.htm
Kimi Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 pobudze was troche. obejzyjcie taniec z gwiazdami http://www.sadistic.pl/taniec-z-gwiazdami-vt56013.htm Niezłe I ona też niezła :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 Seba, będziesz miał aparata na spocie, nie? Bo może byś mi cyknął ze cztery, pięć fotek porządnych, żebym miał co wstawić na forum? Bo te moje z Nokii to się nadają sam wiesz do czego. spoko tylko wtedy musimy zrobic spota w dzien ewentualnie gdzies gdzie bedzie jasno bo narazie nie mam lampy zewnetrznej takze zdjecia w nocy srednio wyjda chyba ze ze statywu i tylko samochod to tak
Kimi Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Seba, będziesz miał aparata na spocie, nie? Bo może byś mi cyknął ze cztery, pięć fotek porządnych, żebym miał co wstawić na forum? Bo te moje z Nokii to się nadają sam wiesz do czego. spoko tylko wtedy musimy zrobic spota w dzien ewentualnie gdzies gdzie bedzie jasno bo narazie nie mam lampy zewnetrznej takze zdjecia w nocy srednio wyjda chyba ze ze statywu i tylko samochod to tak No o to mi chodzi. A ze względu na pogodę to chyba i tak będzie spot poddachowy Ktoś proponował parking pod Silver Screenem [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 11:07_________________________________________________ Ewentualnie Galeria, ale to musielibyśmy się albo po godzinie zwinąć, albo zabulić po dwa złote za drugą godzinę [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 11:08_________________________________________________W sumie Galeria byłaby niezłą opcją, bo moglibyśmy sobie posiedzieć chwilkę w jakimś lokalu, nie?
Kimi Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 no moze no albo outsajd Jak pogoda dopisze, to pewnie Zobaczymy, jak inni. A jak z godziną ? Jakieś propozycje ?
Seba_LDZ Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 jesli w niedziele to wczesniej niz 18 jesli w sobote to w sumie tez by dobrze bylo jakos tak :gwizdanie:
Hugo Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 To może tradycyjnie, o dupeczkach? Witam Skoro o dupeczkach to proszę bardzo Dupeczka mnie boli bo machnąłem 15km na rowerku z rana
Kimi Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 To może tradycyjnie, o dupeczkach? Witam Skoro o dupeczkach to proszę bardzo Dupeczka mnie boli bo machnąłem 15km na rowerku z rana Uuuu, szacun Ale nie o takie dupeczki nam chodzi... :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 To może tradycyjnie, o dupeczkach? Witam Skoro o dupeczkach to proszę bardzo Dupeczka mnie boli bo machnąłem 15km na rowerku z rana Uuuu, szacun Ale nie o takie dupeczki nam chodzi... :gwizdanie: a skad wiesz o jakiej dupeczce mowil ??
Kimi Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 a skad wiesz o jakiej dupeczce mowil ?? Dupeczka MNIE boli - więc o swojej. Może jechał te 15km bez siodełka
Kimi Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 hehehehe kto wie Poczekajmy, zaraz pewnie nas oświeci [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 12:08_________________________________________________O, już się czai
Hugo Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Na tym rowerku co na nim śmigam nie ma siodełka.......jest fotel :polew:
Kimi Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Na tym rowerku co na nim śmigam nie ma siodełka.......jest fotel :polew: Aaaa, taki rowerek dla leniuchów?
Hugo Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Na tym rowerku co na nim śmigam nie ma siodełka.......jest fotel :polew: Aaaa, taki rowerek dla leniuchów? Dla leniuszków :polew: Na takim śmigam http://www.fitness-superstore.co.uk/recumbent_exercise_bikes/johnson_r8000_full_commercial_recumbent_cycle/9629_p.html
Kimi Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Na tym rowerku co na nim śmigam nie ma siodełka.......jest fotel :polew: Aaaa, taki rowerek dla leniuchów? Dla leniuszków :polew: Na takim śmigam http://www.fitness-superstore.co.uk/recumbent_exercise_bikes/johnson_r8000_full_commercial_recumbent_cycle/9629_p.html £1,468.00 Eeeee....
Seba_LDZ Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 tez smigam czasami na takim zamiast biezni daje rade
Hugo Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Jak najbardziej daje radę. Nie obciąża kręgosłupa [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 12:43_________________________________________________ £1,468.00 Eeeee.... Na szczęście jeszcze nie zwariowałem żeby dać tyle za rowerek W klubie gdzie ćwiczę takich rowerków jest kilkadziesiąt
Bartas Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 2010 asian games quarterfinal uzbekistan vs qatar
Rekomendowane odpowiedzi