Seba_LDZ Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 audi, audio, sex, foto maniacy :polew:
Kimi Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Mario, jakieś propozycje masz co do spota w ten weekend?
MarianekZg Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Mario, jakieś propozycje masz co do spota w ten weekend? :drunk: bez ograniczeń , dziki :sex: na środku parkingu , pokaz mokrego podkoszulka ale bez podkoszulka :boobs: , a na koniec po :drinks:
Kimi Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Mario, jakieś propozycje masz co do spota w ten weekend? :drunk: bez ograniczeń , dziki :sex: na środku parkingu , pokaz mokrego podkoszulka ale bez podkoszulka :boobs: , a na koniec po :drinks: Zapomniałeś dodać: "...i tak do rana"
MarianekZg Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Mario, jakieś propozycje masz co do spota w ten weekend? :drunk: bez ograniczeń , dziki :sex: na środku parkingu , pokaz mokrego podkoszulka ale bez podkoszulka :boobs: , a na koniec po :drinks: Zapomniałeś dodać: "...i tak do rana" :good: :good: a Seba - nasz Foto Sensej będzie cykał calutki czas fotki :good:
MarianekZg Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 A na poważnie ? Niedziela ? myślę że :good: :good: proponuję godz. 16.00 lub nawet wcześniej
kachnazgierz Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 ja również :> SOBOTA, godź 15-16, potem gdzieś do lokalku, a potem..... ktoś chętny do zgierza :?:
Seba_LDZ Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 Mario, jakieś propozycje masz co do spota w ten weekend? :drunk: bez ograniczeń , dziki :sex: na środku parkingu , pokaz mokrego podkoszulka ale bez podkoszulka :boobs: , a na koniec po :drinks: Zapomniałeś dodać: "...i tak do rana" :good: :good: a Seba - nasz Foto Sensej będzie cykał calutki czas fotki :good: jak to fotki to ja nic nie eee to ja nie przyjezdzam
MarianekZg Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 ja również :> SOBOTA, godź 15-16, potem gdzieś do lokalku, a potem..... ktoś chętny do zgierza :?: robisz jakąś imprę :naughty:
Kimi Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Ej, Miśki, to się zdecydujcie - sobota, czy niedziela ?
bartek1605 Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 ja również :> SOBOTA, godź 15-16, potem gdzieś do lokalku, a potem..... ktoś chętny do zgierza :?: a co będzie w tym zgierzu
Kimi Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 ja również :> SOBOTA, godź 15-16, potem gdzieś do lokalku, a potem..... ktoś chętny do zgierza :?: a co będzie w tym zgierzu Parada dziewic miała być, ale jedna zachorowała, a druga powiedziała, że sama nie pójdzie. [br] Dopisany: 18 Listopad 2010, 16:48_________________________________________________ Dobra, staropolskim zwyczajem - zawijam na kanał, Adriannie trza końcówki drążków nowe założyć I nóżki prosto ustawić, coby zgrabna była
zlota1977 Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 dziewica nie przyjedzie bo się wybiera za morze :gwizdanie: a może popierd... tą Szwecje do Łodzi bliżej
MarianekZg Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Kimi ja będę w niedzielę a Kasia w sobotę matizem :polew: :polew: Ale tak naprawdę to może inni niech się wypowiedzą ja jestem za niedzielą jak zawsze - to było od "zawsze" i niech tak zostanie cholerka ale się zagalopowałem - od zawsze :polew: :polew:
Gość SpongeBob Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 ja proponuje niedziele:) od 15 jestem wolny
kachnazgierz Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 sobota !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gość SpongeBob Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 niedziela bo w sobote jestem w warszawie
MarianekZg Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi