MarianekZg Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 ocenimy nie przejmuj się na pewno będą to obiektywne oceny :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: A propos felg to celuję w coś takiego :slina: :slina: :naughty: :naughty:
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 ocenimy nie przejmuj się na pewno będą to obiektywne oceny :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: A propos felg to celuję w coś takiego :slina: :slina: :naughty: :naughty: no tez niczym sobie w grudniu po wypłacie będę intensywniej myślał nad zakupem
MarianekZg Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 no i proszę cytat jak się patrzy :wink4: w grudniu czyli przed podwyżką VAT-u :wallbash: - niby jeden punkcik a narobi zamieszania w handlu że hohoho :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 21:55_________________________________________________chriss nie czaj się :wink4:
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 w grudniu czyli przed podwyżką VAT-u :wallbash: - niby jeden punkcik a narobi zamieszania w handlu że hohoho :gwizdanie: jak gdzieś tam słyszałem to niby 1% ale towar końcowy wyjdzie już koło 5-6
kachnazgierz Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 tomek, czuję, że zakocham się w twojej niuni :doh1: :doh1: :doh1: :punish: :punish: :baseball: :baseball: ocenimy nie przejmuj się na pewno będą to obiektywne oceny :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: A propos felg to celuję w coś takiego :slina: :slina: :naughty: :naughty: misiek, cena :!: :!: :!: :!: mnie interesuje :!: :!: :!: :!:
Bartas Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 podwyzka watu nie jest o jeden % tylko o jeden punkt procentowy [br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 22:06_________________________________________________a wogole to jestem pijany
kachnazgierz Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 no właśnie widać że się przewróciłeś
MarianekZg Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 w grudniu czyli przed podwyżką VAT-u :wallbash: - niby jeden punkcik a narobi zamieszania w handlu że hohoho :gwizdanie: jak gdzieś tam słyszałem to niby 1% ale towar końcowy wyjdzie już koło 5-6 chyba wnioski nasuwają się same - masakra będzie od 01.01.2011 :wallbash: ten co siedzi w handlu chyba wie o czym myślę :kox: :gwizdanie: :gwizdanie: :confused4: "To masakra jakaś będzie" - jak Pan Fistak mówił :polew:
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 tomek, czuję, że zakocham się w twojej niuni :doh1: :doh1: :doh1: :punish: :punish: :baseball: :baseball: ocenimy nie przejmuj się na pewno będą to obiektywne oceny :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: A propos felg to celuję w coś takiego :slina: :slina: :naughty: :naughty: misiek, cena :!: :!: :!: :!: mnie interesuje :!: :!: :!: :!: te felgi co ja pokazywałem 1700
kachnazgierz Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 1700, o jjjjjjojjjjjj jjjjojjjjjjjojjjjjjjjj :shocked: [br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 22:11_________________________________________________ misiek, a te twoje ?????????????[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 22:13_________________________________________________chyba tańsze - bo brzydsze :gwizdanie:
chriss Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 Dopisany: 19 Listopad 2010, 21:55_________________________________________________chriss nie czaj się :wink4: hej tylko czajnik sie czaji podobno [br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 22:14_________________________________________________tak sobie czytam np.jak to sie wymienia żaróweczki może czegoś sie nauczę przy okazji :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 1700, o jjjjjjojjjjjj jjjjojjjjjjjojjjjjjjjj :shocked: [br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 22:11_________________________________________________ misiek, a te twoje ?????????????[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 22:13_________________________________________________chyba tańsze - bo brzydsze :gwizdanie: hhhhhhheeeeelllllllloooooooołłłłłłłłłłłł Mariolko czyje są bbbbbbbllllllllleeeeeeeee :baseball: :baseball: [br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 22:17_________________________________________________ Sensej - Jak tam loteczki mam nadzieję że pokazałaś na co stać A4 Klub :naughty: :wink4:
Seba_LDZ Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Opublikowano 19 Listopada 2010 siema padl mi alternator poitrzebuje elektryka na gwalt [br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 22:21_________________________________________________eee wiecie co ja mam dosyc jakies fatum mam nad glowa wczoraj zlapalem kapcie dzisiaj spalilo mi sie cb radio dojechalem do lodzi padl alternator teraz wchodze do domu wlaczam laptopa i jeb #@$#@$ strzelil karte graficzna i nie dziala ... ;([br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 22:22_________________________________________________i sie zastanawiam czy na te lotki to isc czy nie kutwa cala moja praca wszystko co mam wszystko jest na tym lapku a nie stac mnie na drugiego takiego :wallbash:
MarianekZg Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 Seba :pociesz: dasz radę - będzie potrzeba pomożemy, mam elektryka na swoje ulicy ale chyba troszkę za daleko dla ciebie zawsze możesz z nami pyknąć :wink4: tak dla odpuszczenia nerwów :kox: :gwizdanie: :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 siema padl mi alternator poitrzebuje elektryka na gwalt [br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 22:21_________________________________________________eee wiecie co ja mam dosyc jakies fatum mam nad glowa wczoraj zlapalem kapcie dzisiaj spalilo mi sie cb radio dojechalem do lodzi padl alternator teraz wchodze do domu wlaczam laptopa i jeb #@$#@$ strzelil karte graficzna i nie dziala ... ;([br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 22:22_________________________________________________i sie zastanawiam czy na te lotki to isc czy nie kutwa cala moja praca wszystko co mam wszystko jest na tym lapku a nie stac mnie na drugiego takiego :wallbash: Jakieś backupy chyba robiłeś, co ?
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 dobra ja spadam jutro na 8 na zajęcia trzeba iść. Pozdrawiam Dobranoc
MarianekZg Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 dobra ja spadam jutro na 8 na zajęcia trzeba iść. Pozdrawiam Dobranoc na zdjęcia, czyli jakaś sesja B7 ????
Bartas Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 ja dzis rozkrecalem w asi seju pompe paliwowa ktora .... zdechla.... jebac fiaty
Kimi Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 dobra ja spadam jutro na 8 na zajęcia trzeba iść. Pozdrawiam Dobranoc Siemano
Rekomendowane odpowiedzi