Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ocenimy :wink4: nie przejmuj się :kox: na pewno będą to obiektywne oceny :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew:

A propos felg to celuję w coś takiego :slina: :slina: :slina: :slina: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

dsc04464.jpg

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ocenimy :wink4: nie przejmuj się :kox: na pewno będą to obiektywne oceny :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew:

A propos felg to celuję w coś takiego :slina: :slina: :slina: :slina: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

dsc04464.jpg

no tez niczym sobie :) w grudniu po wypłacie będę intensywniej myślał nad zakupem

Opublikowano

no i proszę cytat jak się patrzy :polew::wink4: :wink4: :wink4:

w grudniu czyli przed podwyżką VAT-u :wallbash: :wallbash: - niby jeden punkcik a narobi zamieszania w handlu że hohoho :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 21:55_________________________________________________chriss nie czaj się :wink4: :wink4:

Opublikowano

w grudniu czyli przed podwyżką VAT-u :wallbash: :wallbash: - niby jeden punkcik a narobi zamieszania w handlu że hohoho :gwizdanie:

jak gdzieś tam słyszałem to niby 1% ale towar końcowy wyjdzie już koło 5-6

Opublikowano

tomek, czuję, że zakocham się w twojej niuni :slina:

:doh1: :doh1: :doh1: :punish: :punish: :punish: :punish: :punish::baseball: :baseball: :baseball: :baseball: :baseball:

dsc04464.jpg

misiek, cena :!: :!: :!: :!: mnie interesuje :!: :!: :!: :!:

Opublikowano

podwyzka watu nie jest o jeden % tylko o jeden punkt procentowy :P[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 22:06_________________________________________________a wogole to jestem pijany :polew:

Opublikowano

w grudniu czyli przed podwyżką VAT-u :wallbash: :wallbash: - niby jeden punkcik a narobi zamieszania w handlu że hohoho :gwizdanie:

jak gdzieś tam słyszałem to niby 1% ale towar końcowy wyjdzie już koło 5-6

chyba wnioski nasuwają się same - masakra będzie od 01.01.2011 :wallbash: :wallbash: ten co siedzi w handlu chyba wie o czym myślę :kox: :kox: :gwizdanie: :gwizdanie: :confused4: :confused4:

"To masakra jakaś będzie" - jak Pan Fistak mówił :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

tomek, czuję, że zakocham się w twojej niuni :slina:

:doh1: :doh1: :doh1: :punish: :punish: :punish: :punish: :punish::baseball: :baseball: :baseball: :baseball: :baseball:

dsc04464.jpg

misiek, cena :!: :!: :!: :!: mnie interesuje :!: :!: :!: :!:

te felgi co ja pokazywałem 1700

Opublikowano

1700, o jjjjjjojjjjjj jjjjojjjjjjjojjjjjjjjj :shocked: :shocked: :shocked:[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 22:11_________________________________________________ misiek, a te twoje ?????????????[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 22:13_________________________________________________chyba tańsze - bo brzydsze :gwizdanie:

Opublikowano
Dopisany: 19 Listopad 2010, 21:55_________________________________________________chriss nie czaj się :wink4: :wink4:

hej tylko czajnik sie czaji podobno :cool1:

:hi:[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 22:14_________________________________________________tak sobie czytam np.jak to sie wymienia żaróweczki :wink4:

może czegoś sie nauczę :tongue4:

przy okazji :gwizdanie:

Opublikowano

1700, o jjjjjjojjjjjj jjjjojjjjjjjojjjjjjjjj :shocked: :shocked: :shocked:[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 22:11_________________________________________________ misiek, a te twoje ?????????????[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 22:13_________________________________________________chyba tańsze - bo brzydsze :gwizdanie:

hhhhhhheeeeelllllllloooooooołłłłłłłłłłłł Mariolko czyje są bbbbbbbllllllllleeeeeeeee :baseball: :baseball: :baseball: :baseball: :baseball:[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 22:17_________________________________________________ :siema: Sensej - Jak tam loteczki :naughty: mam nadzieję że pokazałaś na co stać A4 Klub :naughty: :naughty: :wink4: :wink4:

Opublikowano

siema

padl mi alternator :( poitrzebuje elektryka na gwalt :( [br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 22:21_________________________________________________eee wiecie co ja mam dosyc jakies fatum mam nad glowa wczoraj zlapalem kapcie dzisiaj spalilo mi sie cb radio dojechalem do lodzi padl alternator teraz wchodze do domu wlaczam laptopa i jeb #@$#@$ strzelil karte graficzna i nie dziala ... ;([br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 22:22_________________________________________________i sie zastanawiam czy na te lotki to isc czy nie

kutwa cala moja praca wszystko co mam wszystko jest na tym lapku

a nie stac mnie na drugiego takiego :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Seba :pociesz: :pociesz: dasz radę - będzie potrzeba pomożemy, mam elektryka na swoje ulicy ale chyba troszkę za daleko dla ciebie :confused4: zawsze możesz z nami pyknąć :wink4: :wink4: tak dla odpuszczenia nerwów :kox: :kox: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

siema

padl mi alternator :( poitrzebuje elektryka na gwalt :( [br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 22:21_________________________________________________eee wiecie co ja mam dosyc jakies fatum mam nad glowa wczoraj zlapalem kapcie dzisiaj spalilo mi sie cb radio dojechalem do lodzi padl alternator teraz wchodze do domu wlaczam laptopa i jeb #@$#@$ strzelil karte graficzna i nie dziala ... ;([br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 22:22_________________________________________________i sie zastanawiam czy na te lotki to isc czy nie

kutwa cala moja praca wszystko co mam wszystko jest na tym lapku

a nie stac mnie na drugiego takiego :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Jakieś backupy chyba robiłeś, co ? :mysli:

Opublikowano

dobra ja spadam jutro na 8 na zajęcia trzeba iść. Pozdrawiam Dobranoc

Opublikowano

na zdjęcia, czyli jakaś sesja B7 ????

Opublikowano

dobrej nocy Tomku

Opublikowano