Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to ja też zawijam.... w fotel..... :wink4:[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 23:27_________________________________________________no dobrze, ale żebyś mi się nie spóźnił :bicz3: :wink4: :wink4:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:good: bede punktualnie :decayed:
Opublikowano

no pewnie ze pogadamy :naughty: az sie stesknilem a o ktorej juz wiadomo ???? :mysli:

Opublikowano
:thankyou2: papapa no szkoda bo ja do 16 w szkole :wallbash: moze w przyszlym tygodniu dam rade ;(
Opublikowano

no na ta chwile nie :kox:

Opublikowano

widzę że jesteś wyluzowany na MAX-a, kiedyś trzeba na to mieć czas :good: :good: :good: :good: :good: :good:

Opublikowano

a co mi tam narazie niczego nie brakuje dzieci nie placza zyc nie umierac :kox: :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 23:59_________________________________________________lece w kookon bo jutro od rana edukacja :gwizdanie:

Opublikowano

:blink:

a co mi tam narazie niczego nie brakuje dzieci nie placza zyc nie umierac :kox: :gwizdanie:

walcz chopie :good: walcz :good: :good: :good: kasę kręcisz , to się liczy i to jest najważniejsze :) :) :good: :good:

Opublikowano

narka :hi:

Opublikowano

narka :hi:

:hi: :hi:[br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 00:13_________________________________________________

:hi: :hi: jeśli znajdzie ktoś siłe to polecam :good: :good: :good:

Opublikowano

jestem

Sorka Mario ale wylazlem bez telefonu :/ bylem odstawic auto i pogadac z kumplem

[br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 01:00_________________________________________________no nic to lece w kokon jutro pracowity dzien... ehhh weekend mozna w spokoju popracowac :)[br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 01:32_________________________________________________ :hi: :hi: :hi: lece ogarniac tematy huh

Opublikowano

Powitać :hi:

Opublikowano

Ale pogoda :disgust:

Opublikowano

Ale pogoda :disgust:

Kimi nie przesadzaj nie ma - 15'C damy radę :wink4: a jaką pogodę zapowiadają na juterko :naughty: :naughty: ????????????