Kimi Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Ale pogoda Kimi nie przesadzaj nie ma - 15'C damy radę a jaką pogodę zapowiadają na juterko :naughty: ???????????? Nie no, ja wiem, ale nie nastraja optymistycznie a jutro: 9:00 5 (-0,6) 996 hPa 4 m/s Pochmurno, słabe opady deszczu 12:00 5 (-0,6) 996 hPa 4 m/s Pochmurno, słabe opady deszczu 15:00 5 (1,6) 996 hPa 3 m/s Pochmurno, słabe opady deszczu 18:00 4 (0,4) 996 hPa 3 m/s Pochmurno, słabe opady deszczu[br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 10:08_________________________________________________Czyli podobnie, trzeba będzie sie wbić na jakiś zadaszony parking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Ale pogoda Kimi nie przesadzaj nie ma - 15'C damy radę a jaką pogodę zapowiadają na juterko :naughty: ???????????? Nie no, ja wiem, ale nie nastraja optymistycznie a jutro: 9:00 5 (-0,6) 996 hPa 4 m/s Pochmurno, słabe opady deszczu 12:00 5 (-0,6) 996 hPa 4 m/s Pochmurno, słabe opady deszczu 15:00 5 (1,6) 996 hPa 3 m/s Pochmurno, słabe opady deszczu 18:00 4 (0,4) 996 hPa 3 m/s Pochmurno, słabe opady deszczu[br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 10:08_________________________________________________Czyli podobnie, trzeba będzie sie wbić na jakiś zadaszony parking co by nie myśleć - profesjonalista w każdy calu :good: :good: :good: :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Pogodynka -> CTRL+C -> CTRL+V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 ale cisza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 wszyscy rezają albo sprzątają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 szkoda, że u siebie dzisiaj nie zrobiłem spota :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 szkoda, że u siebie dzisiaj nie zrobiłem spota :gwizdanie: tyle masz do posprzątania :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 My z Sebkiem mieliśmy spota dwuosobowego Ważne, że ogarnęliśmy temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 mały stosik drzewa miałem do poukładania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 typy [br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 15:55_________________________________________________Kasia tak w ramach przypomnienia czekam na sms-a jutro o ktorej sie pocimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 podpiszę się pod tym pytaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 My z Sebkiem mieliśmy spota dwuosobowego Ważne, że ogarnęliśmy temat No wlasnie czemu wogole nikogo nie bylo ?? haa ?? Spot sie udal i to jak Bartlomieju dziekuje Cie oficjalnie i przy wszystkich jestes Miszczem :thumbup: smiac mi sie chcialo jak wyjechalem od Ciebie i skrecilem na wulkanizacje bo luknalem ze otwarta jest tam niedalego po lewej stronie heheh zgasilem i chcialem wjechac na podnosnik a mi tu zapalic nie chce hehehehe usmialem sie juz sam do siebie ze daleko ujechalem heheheh ale spoko za 3 razem odpalil to jest to co mowiles z tym rozrusznikiem ten bendiks czy jakos tak hyh tez bede musial to zrobic no i oponke tez zakleili i juz na niej turlam fele takze jest git a komputer dzial kuwa hyh tzn narazie dziala ale i tak kopiuje wszystko i bede reklamowal bo tak byc nie moze tak czy siak jeszcze raz Ci BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARDZO DZIEKUJE ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 lece na imieninki :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 może się umówimy już na jutro :?: a nie tak zawsze na ostatnią chwilę o 16-stej i tak już jest ciemno, co proponujecie :?: ja bym była za manu, jest gdzie posiedzieć, a wy :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:[br] Dopisany: 20 Listopad 2010, 16:48_________________________________________________ lece na imieninki :drunk: ooo to masz kierowcę? biedna Ela ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Chyba Ewa No i widzisz Seba - turlasz się na sprawnym kółku;D Rozrusznik się w przyszłości zrobi PYK'nij jego zdrowie:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Ewa,Ewa, ale w naszej łódzkiej rodzinie wszyscy mają imiona zastępcze szczególnie po Jarosławcu, prawda Robercik :?: :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Chyba Ewa No i widzisz Seba - turlasz się na sprawnym kółku;D Rozrusznik się w przyszłości zrobi PYK'nij jego zdrowie:p heheh no no PYKne ale pozniej musze jeszcze na 20 do ksiegowej jechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 mnie 16 pasuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi