Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to już wiem, czemu na Włókniarzy była blokada... Na zakręcie się koleś wysypał - centralnie w słup uderzył. Auto zmasakrowane, śmierć na miejscu, krew na asfalcie... :confused4:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to już wiem, czemu na Włókniarzy była blokada... Na zakręcie się koleś wysypał - centralnie w słup uderzył. Auto zmasakrowane, śmierć na miejscu, krew na asfalcie... :confused4:

na tym zakręcie koło makro?

Opublikowano

nie nie, wcześniej - między Pabianicką, a Obywatelską.

Opublikowano

huhhhh masakra troche :/

no nic lece do ksiegowej a wczesniej musze obrucic w kilka miejsc :) pozdro odezwe sie pozniej :)

Opublikowano

cisza jak makiem zasiał :) to macie jakieś propozycje gdzie i o której jutro[br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 20:52_________________________________________________- Kierowca z nieznanych przyczyn stracił panowanie nad pojazdem - powiedział "Gazecie" jeden z policjantów łódzkiej drogówki. - Uderzył w latarnię. Ta się przewróciła i zablokowała jedną z nitek drogi. Ruch w kierunku Zgierza był utrudniony przez dwie godziny - dodaje.

W tej chwili policjantom i strażakom udało się usunąć przeszkodę. Kierowca opla trafił do szpitala. im. M. Kopernika. W aucie był sam.

To przeżył ten kierowca

Opublikowano

Siemanko ewryciało :hi:

[br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 21:09_________________________________________________

Jak jutro?

16, to wiem, a gdzie? :D

Może jednak Galeria albo Port, żeby było pod dachem, co?

Opublikowano

Siemanko ewryciało :hi:

[br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 21:09_________________________________________________

Jak jutro?

16, to wiem, a gdzie? :D

Może jednak Galeria albo Port, żeby było pod dachem, co?

mnie osobiście oba miejsca pasuja

Opublikowano

No bo widzę, że Kasia coś pisała o Manu, generalnie tam jest takie niby "stałe miejsce", ale przy takiej pogodzie to jakoś nie widzę spota pod gołym niebem :no:

A posiedzieć w jakimś lokalu możemy i w Galerii, i w Porcie

Opublikowano

no tez prawda pogoda nie napawa optymizmem ale tak teraz już chyba będzie wiec faktycznie miejsce zadaszone jest dobrym pomyslem

Opublikowano

dawajcie do portu, bo powiem bezczelnie, że bliżej mam :>

Opublikowano

dawajcie do portu, bo powiem bezczelnie, że bliżej mam :>

Poczekajmy, jak się reszta określi :D

Niektórzy mają jednak daleko :D

Opublikowano

ahoj :hi:

myślę, że Galeria na podziemnym parkingu :wink4: :wink4:[br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 22:14_________________________________________________ewentualnie zjedźmy się pod Manufakturą i ustalimy gdzie podjechać - w tyle :audi::a4fan: to będzie normalnie jakiś konwój :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Opublikowano

zanim się spotkamy pod manu, wszyscy się zjadą i pojedziemy do portu to będzie wieczór, w galerii jest ciasno, może od razu umówmy się w porcie na parkingu podziemnym niedaleko toru kartingowego, od godz 16 można się zacząć zjeżdżać

i co ? :naughty:

Opublikowano

może jakieś głosowanie albo ankieta :polew:

Opublikowano

szczerze to galerii jakoś nie znoszę, jest mała, ciasna i zaludniona, zaś do portu mamy kaaaawał drogi ale możemy jechać lub się dostosujemy, musi zapaść w końcu jakaś decyzja

Opublikowano

pozwalam sobie przypomnieć ze z Portu to już raz zostaliśmy wyrzuceni :evil:

Opublikowano

Dobra, głosujemy.

Ja jestem za Portem.

Port 1 : 0 Galeria

Każdy następny oddaje głos, dodaje do poprzednich i wkleja aktualny wynik :tongue4::decayed: