DeeJay_Kill Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 No to już wiem, czemu na Włókniarzy była blokada... Na zakręcie się koleś wysypał - centralnie w słup uderzył. Auto zmasakrowane, śmierć na miejscu, krew na asfalcie...
Gość SpongeBob Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 No to już wiem, czemu na Włókniarzy była blokada... Na zakręcie się koleś wysypał - centralnie w słup uderzył. Auto zmasakrowane, śmierć na miejscu, krew na asfalcie... na tym zakręcie koło makro?
DeeJay_Kill Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 nie nie, wcześniej - między Pabianicką, a Obywatelską.
Seba_LDZ Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Opublikowano 20 Listopada 2010 No to już wiem, czemu na Włókniarzy była blokada... Na zakręcie się koleś wysypał - centralnie w słup uderzył. Auto zmasakrowane, śmierć na miejscu, krew na asfalcie... huhhhh masakra troche :/ no nic lece do ksiegowej a wczesniej musze obrucic w kilka miejsc pozdro odezwe sie pozniej
Gość SpongeBob Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 cisza jak makiem zasiał to macie jakieś propozycje gdzie i o której jutro[br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 20:52_________________________________________________- Kierowca z nieznanych przyczyn stracił panowanie nad pojazdem - powiedział "Gazecie" jeden z policjantów łódzkiej drogówki. - Uderzył w latarnię. Ta się przewróciła i zablokowała jedną z nitek drogi. Ruch w kierunku Zgierza był utrudniony przez dwie godziny - dodaje. W tej chwili policjantom i strażakom udało się usunąć przeszkodę. Kierowca opla trafił do szpitala. im. M. Kopernika. W aucie był sam. To przeżył ten kierowca
Kimi Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 Siemanko ewryciało [br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 21:09_________________________________________________ Jak jutro? 16, to wiem, a gdzie? Może jednak Galeria albo Port, żeby było pod dachem, co?
Gość SpongeBob Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 Siemanko ewryciało [br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 21:09_________________________________________________ Jak jutro? 16, to wiem, a gdzie? Może jednak Galeria albo Port, żeby było pod dachem, co? mnie osobiście oba miejsca pasuja
Kimi Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 No bo widzę, że Kasia coś pisała o Manu, generalnie tam jest takie niby "stałe miejsce", ale przy takiej pogodzie to jakoś nie widzę spota pod gołym niebem A posiedzieć w jakimś lokalu możemy i w Galerii, i w Porcie
Gość SpongeBob Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 no tez prawda pogoda nie napawa optymizmem ale tak teraz już chyba będzie wiec faktycznie miejsce zadaszone jest dobrym pomyslem
DeeJay_Kill Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 dawajcie do portu, bo powiem bezczelnie, że bliżej mam :>
Kimi Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 dawajcie do portu, bo powiem bezczelnie, że bliżej mam :> Poczekajmy, jak się reszta określi Niektórzy mają jednak daleko
MarianekZg Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 ahoj myślę, że Galeria na podziemnym parkingu :wink4:[br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 22:14_________________________________________________ewentualnie zjedźmy się pod Manufakturą i ustalimy gdzie podjechać - w tyle to będzie normalnie jakiś konwój :evil: :evil:
kachnazgierz Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 zanim się spotkamy pod manu, wszyscy się zjadą i pojedziemy do portu to będzie wieczór, w galerii jest ciasno, może od razu umówmy się w porcie na parkingu podziemnym niedaleko toru kartingowego, od godz 16 można się zacząć zjeżdżać i co ?
chriss Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 może jakieś głosowanie albo ankieta
kachnazgierz Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 szczerze to galerii jakoś nie znoszę, jest mała, ciasna i zaludniona, zaś do portu mamy kaaaawał drogi ale możemy jechać lub się dostosujemy, musi zapaść w końcu jakaś decyzja
chriss Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 pozwalam sobie przypomnieć ze z Portu to już raz zostaliśmy wyrzuceni
kachnazgierz Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 przecież nie będziemy już jeździć po chodnikach
Kimi Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 Dobra, głosujemy. Ja jestem za Portem. Port 1 : 0 Galeria Każdy następny oddaje głos, dodaje do poprzednich i wkleja aktualny wynik
Bartas Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 trza miec paragon w lapie i powiedziec zeby sperdalali, a policja jest na miejscu
kachnazgierz Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 port 2 : 0 galeria[br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 23:37_________________________________________________ dobranoc
Rekomendowane odpowiedzi