DeeJay_Kill Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 3:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 port 2 : 0 galeria[br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 23:37_________________________________________________ dobranoc Ja też juz lecę, bo rano Ada rusza w swoją pierwszą trasę A nie wyspany nie mam zamiaru jechać STOSUNKOWO udanej nocy życzę wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Kimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Mam nadzieję, że ktoś jest, bo chciałbym z Nią/Nim pyknąć, a zostały mi 3 łylki piwa [br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 00:06_________________________________________________qrde, żeby taka absencja była? No nic - zbieram się do spania;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 kurde dopiero tera ogarnalem [br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 03:24_________________________________________________ :beksa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 ohayo gozaimasu Port 4:0 Galeria my już pomalutku musimy się szykować bo do Portu kawałek jest :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 :hi: ludzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! śpita ????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 nie spita, mam pytanie wymienilem ta spalona zarowke i juz na komputerze sie nie wyswietla blad ale teraz wyswietla mi sie jakis prostokac z kropkami wiecie moze co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 płyn spryskiwacza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 chyba nie wlalem caly zbiorniczek[br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 12:26_________________________________________________ nie spita, mam pytanie wymienilem ta spalona zarowke i juz na komputerze sie nie wyswietla blad ale teraz wyswietla mi sie jakis prostokac z kropkami wiecie moze co to jest? dodam ze od tego prostokata odchodza w obie strony jakies kreski jakby kable czy cos w tym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 nie spita, mam pytanie wymienilem ta spalona zarowke i juz na komputerze sie nie wyswietla blad ale teraz wyswietla mi sie jakis prostokac z kropkami wiecie moze co to jest? Kolego to pewnie kontrolka Filtra cząsteczek stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 nie spita, mam pytanie wymienilem ta spalona zarowke i juz na komputerze sie nie wyswietla blad ale teraz wyswietla mi sie jakis prostokac z kropkami wiecie moze co to jest? Kolego to pewnie kontrolka Filtra cząsteczek stałych czyli do wymiany pewnie, a wiesz jaki koszt z tym sie wiaze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 jeśli masz filtr cz. stałych, to najlepiej go usunąć. W każdym razie, póki co, musisz przejechać się za miasto i go wypalić. Jeśli to pomoże na jakiś dłuższy czas, to na razie nie bierz się za wymianę [br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 12:44_________________________________________________Idę na obiad, pisać, o której spot 16.00 Port? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 dobra przyjadę na spota to pogadamy bo ja jak narazie jestem kompletnie zielony jeżeli chodzi o takie różne sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 koszty wyiany są spore ale nie ma co sie martwić na zaś wymianą bo nie koniecznie oznacza to wymiane,kontrolka swieci sie pewnie bo komputer domaga sie wyczyszcznia fitra jak zrobisz procedurę czyszczenia to powinna zgasnąć,ale to już musisz sie zagłebić w temat.Słyszałem też że można całkowicie wyłączyć ten filtr i po kłopocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 a jak ta procedure czyszcze nia trzeba zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 czyli co port ?? moze 17 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Kochany Mikołaju chce.. http://allegro.pl/show_item.php?item=1331114716 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Dobra, nie kombinujmy - była wstępna wersja o 16, więc niech tak zostanie;)[br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 13:36_________________________________________________ ! Oglądajcie od 9.12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi