Bartas Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 moze mam inny gust i lepsza sa na zywo ale mnie nie powalilo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 eee tzn wiesz brzydkie nie sa pewnie jak je sie zna to sa sympatyczniejsze ale mis polonie tez nie sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Uwaga mam komunikat Jadę do Was Prawdopodobnie w czwartek rano startuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 moze mam inny gust i lepsza sa na zywo ale mnie nie powalilo :gwizdanie: Lepsze są na żywo Cóz, jak to mawiają, de gustibus non est disputandum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 czyli jak zwykle w łódzkich - od rana o d*pach:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Uwaga mam komunikat Jadę do Was Prawdopodobnie w czwartek rano startuję Ale w ten czwartek? [br] Dopisany: 22 Listopad 2010, 10:10_________________________________________________ czyli jak zwykle w łódzkich - od rana o d*pach:D No natury nie da się oszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Uwaga mam komunikat Jadę do Was Prawdopodobnie w czwartek rano startuję Ale w ten czwartek? [br] Tak w ten. Później może być ciężko bo ma zjazd na uczelni 3-4-5 grudnia , dwa egzaminy i spotkanie z promotorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Uwaga mam komunikat Jadę do Was Prawdopodobnie w czwartek rano startuję Ale w ten czwartek? [br] Tak w ten. Później może być ciężko bo ma zjazd na uczelni 3-4-5 grudnia , dwa egzaminy i spotkanie z promotorem Będziesz tylko jeden dzień? Czy zostajesz w Łodzi na noc i wracasz w piątek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Będę zapewne do soboty , a nawet do Niedzieli rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Będę zapewne do soboty , a nawet do Niedzieli rano Wow, no to super Jakiś browarek trzeba będzie zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Będę zapewne do soboty , a nawet do Niedzieli rano Wow, no to super Jakiś browarek trzeba będzie zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Będę zapewne do soboty , a nawet do Niedzieli rano Wow, no to super Jakiś browarek trzeba będzie zrobić Tudzież zapoznać Prezesa z atrybutami łodzianek... :gwizdanie: [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 10:25_________________________________________________ Dobra, miało być o autach, nie o d*pach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 to jakaś gorzałka się szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 :laghing2:[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 10:36_________________________________________________bartek1605, oczywiście bez jakiś aluzji, tak mi się ten plakat skojarzył [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 10:37_________________________________________________ To jeszcze jest fajne : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 no Bart zadna aluzja ale tak mi sie skojazylo :polew: Śnieżynko tylko bialy komplecik zaloz do lodzi :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Plakat skojarzył mi się z samym hasłem o wódeczce :wallbash: :wallbash: Ale zabrzmiało głupio, fakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 hehhehe :polew: tu trzeba uwazac co sie pisze bo kazdy moze to przekrecic w rozna strone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 :gwizdanie: Nie no, to wyjaśniam: plakat wkleiłem w kontekście picia wódki, jako samego aktu spożycia alkoholu. Nie było moim zamiarem sugerować czegokolwiek w związku z osobą bartka1605 i wszelkie powiązania tekstu z jego osobą są nieprawdziwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 mam na chwile neta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi