klysek Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 ucalujcie ode mnie Madzie no nie moglem sie powstrzymac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 ucalujcie ode mnie Madzie no nie moglem sie powstrzymac Ale mama się smieje - czyli jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 może pogadamy o d*pach :polew: [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 22:42_________________________________________________muszę zamontować sobie lapka na ścianie żeby stać bo od siedzenia już mnie du.pa boli :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 ja też zawijam bo mnie plecy bolą, starość nie radość misiek do spania bo rano znowu będziesz nie wyspany :papa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Panowie jutro zaczyna się u was http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=159253.105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 może pogadamy o d*pach :polew: Kurna, teraz, jak już zaraz idę spać? Chciałem wstawić jakąś fajną, ale skoro Adaś tu zagląda, to dam sobie spokój, żeby go nie deprawować :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 nie no spoko kimi, kontrolujemy sytuację [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 22:47_________________________________________________ może pogadamy o d*pach :polew: [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 22:42_________________________________________________muszę zamontować sobie lapka na ścianie żeby stać bo od siedzenia już mnie du.pa boli :polew: :polew: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: jeszcze nie opuściłam forum a Ty już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Nie nie, sam jestem ojcem i jak mi powiedzieliście wczoraj, że Adaś sobie patrzy też, to aż mi się głupio zrobiło. wiecie, co można, to mozna, ale bez przeginy Dziecko to dziecko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 oj adaś jest baaardzo biegły w czytaniu paaaaaaaaaaaaaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 wujek a gdzie jest krzyz :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Mili państwo dziękuję za mile spędzony wieczór Spadam w kokonik :papa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Ja również idę przytulić się do cyca Dobranoc wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 nie podoba mi sie ze nikt swiatla nie gasi cala noc sie palilo ... i to Kimi nie zgasil ... :bicz3: :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 nie podoba mi sie ze nikt swiatla nie gasi cala noc sie palilo ... i to Kimi nie zgasil ... :bicz3: :hi: heheh pilnuj Gospodarzu, pilnuj bo się towarzystwo rozbestwi i nie ogarniesz :polew: :good: :hi: :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 raz mu Prezes wyśle rachunek to się nauczy gasić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 ja już po pracuni, idę spać - czeka mnie pracowity dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 i juz nikogo nie ma mnie to tu dzisiaj chyba nie bedzie mam male problemy logistyczne i sprzetowe :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Przywitam się Qrde, rezam biały budzik, ale nie jest tak łatwo - myślałem, że 12 diod jest do wymiany, a tu 20 i na razie tylko 2 duże zegary mam białe... Jeszcze cyrki z temperaturą i kilkoma innymi rzeczami, no ale nic - dam radę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Przywitam się Qrde, rezam biały budzik, ale nie jest tak łatwo - myślałem, że 12 diod jest do wymiany, a tu 20 i na razie tylko 2 duże zegary mam białe... Jeszcze cyrki z temperaturą i kilkoma innymi rzeczami, no ale nic - dam radę... no na bogato to przelutowywujesz diody ?? na biale ?? [br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 08:49_________________________________________________a wogole to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi