Kimi Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Jeszcze oczywiście nie ma 'clou' - czyli zdjęć Seby Się obija, no.. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 si e nie obija tylko nie wie w co ma reke wlozyc ;( :embarrassed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 si e nie obija tylko nie wie w co ma reke wlozyc ;( :embarrassed: No najlepiej w majtki jakiejś fajnej niuni, ale przecież nie będę Cię uczył oczywistych rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 heheh no niestety brak tutaj takiej :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 heheh no niestety brak tutaj takiej :/ Cóż, łączę się z Tobą w bólu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 heheh unt to wsparcie nie ma co ... ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Dobra, koniec o d*pach, bo płoszę nowego kolegę... :gwizdanie: Siemanko, raffcio87, co tam słychać? [br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 12:20_________________________________________________No i poszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 straszysz Kimi straszysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raffcio87 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Dobra, koniec o d*pach, bo płoszę nowego kolegę... :gwizdanie: Siemanko, raffcio87, co tam słychać? [br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 12:20_________________________________________________No i poszedł. Siemanko. Ja to tak jestem i mnie nie ma, taki work mam Dzięki za spotkanko, miło było Was poznać Takie spotkania to zawsze jakaś odskocznia od "zwykłej" niedzieli w fotelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 podoba mi sie ta ikonka hehehehe smieszna jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Dobra, koniec o d*pach, bo płoszę nowego kolegę... :gwizdanie: Siemanko, raffcio87, co tam słychać? [br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 12:20_________________________________________________No i poszedł. Siemanko. Ja to tak jestem i mnie nie ma, taki work mam Dzięki za spotkanko, miło było Was poznać Takie spotkania to zawsze jakaś odskocznia od "zwykłej" niedzieli w fotelu Ale będziesz zaglądał częściej już, prawda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 podoba mi sie ta ikonka hehehehe smieszna jest Mnie też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raffcio87 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 No ja myślę, że jak tylko czas pozwoli to będę wpadał rzecz jasna bo czasem mam zjazdy całodniowe w weekendy na UŁ i nie da rady być.. [br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 12:37_________________________________________________... zrobimy co w naszej mocy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Kimi co to za paszczur w avatarze ?? :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 No ja myślę, że jak tylko czas pozwoli to będę wpadał rzecz jasna bo czasem mam zjazdy całodniowe w weekendy na UŁ i nie da rady być.. [br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 12:37_________________________________________________... zrobimy co w naszej mocy ... Nie no, wiadomo. Kimi co to za paszczur w avatarze ?? :polew: :polew: Byś ją ...., aż by furczało Paszczur.. No nie mogę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 ja jestem inny nie kazdy facet jest taki sam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 ja jestem inny nie kazdy facet jest taki sam ... No i wyszedłem teraz na męską, szowinistyczną świnię, co myśli tylko o jednym ;( a ja nie jestem taki wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 buahhahahhah taki byl plan :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi