MarianekZg Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Witka popołudniowym wieczorem no i już wiem jak będzie wyglądało moje na wiosnę :naughty: teraz na wiosnę lub wczesnym latem nie mogę się doczekać :slina: :slina: :slina: :slina: [br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 18:25_________________________________________________Może ktoś polecić lakiernika u którego można by machnąć dokładki w rozsądnej cenie :?: :?: :?: Czy wrzucić zapytanie w Serwisy Samochodowe Polecane :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 ! :slina: :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Siemanko Mario, no no, ale będziesz miał wózek na lachony A poważnie sie prezentuje na tych felaśkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 chyba nie chodziło o fele ale o listwy i zderzak w kolorze nadwozia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 chyba nie chodziło o fele ale o listwy i zderzak w kolorze nadwozia Helo Ania jakoś tak chodzi o wszystko - podoba mi się cały komplecik troszkę :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Cześć, Smoczyco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 i co.... prezes mi nie odpisuje, nie wiem czy sobota czy może piątek oby nie było za późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 i co.... prezes mi nie odpisuje, nie wiem czy sobota czy może piątek oby nie było za późno Do kiedy musisz dac odpowiedź ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 _________________________________________________Może ktoś polecić lakiernika u którego można by machnąć dokładki w rozsądnej cenie :?: :?: :?:Czy wrzucić zapytanie w Serwisy Samochodowe Polecane :mysli: Parę lat temu korzystałem z usługi malowania na ul.Gorkiego 102 w Łodzi były serwis Daewoo.Też ktoś mi go polecił i byłem bardzo zadowolony,może warto sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 i co.... prezes mi nie odpisuje, nie wiem czy sobota czy może piątek oby nie było za późno Do kiedy musisz dac odpowiedź ? nie byłam tam jeszcze, bo nie wiem konkretnie kiedy? ale wiadomo, że każdy chciałby wiedzieć jak najwcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 _________________________________________________Może ktoś polecić lakiernika u którego można by machnąć dokładki w rozsądnej cenie :?: :?: :?:Czy wrzucić zapytanie w Serwisy Samochodowe Polecane :mysli: Parę lat temu korzystałem z usługi malowania na ul.Gorkiego 102 w Łodzi były serwis Daewoo.Też ktoś mi go polecił i byłem bardzo zadowolony,może warto sprawdzić wiem gdzie to jest jutro będę niedaleko to podjadę - dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 chyba nie chodziło o fele ale o listwy i zderzak w kolorze nadwozia Helo Ania jakoś tak chodzi o wszystko - podoba mi się cały komplecik troszkę :naughty: no niech Ci będzie fele też ładne :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 ostatnio widziałem B6 na tym felunku i była kosa http://moto.allegro.pl/felgi-aluminiowe-18-audi-a4-s4-a6-s6-a8-s8-i1335246629.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Chciałbym nieśmiało przypomnieć o info na PW, czy i ile dokładacie się do Mikołajek - Ci, którzy jeszcze tego nie uczynili :gwizdanie: Chciałbym w czwartek zadzwonić już do DMD na Drużynowej lub do DMD w Pabianicach - tam ma się DeeJay_Kill zorientować, co i jak - z konkretną propozycją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Dobrej nocki życzą Miśki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Aloha P.S Kasiu odpisałem na Twoje pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Dobrej nocki życzą Miśki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 :hi: wszyscy juz spia ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 :hi: wszyscy juz spia ?? prawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Daro to przywiez jakies dary dla swoich klubowiczow :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi