Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

heheh odnośnie testowania to ja dziś na nockę zostawiłem moją "myszkę" na podwyrku (podobno może być ok -20C ) :wink4: - w garażu Matrix :cool1:

Rano dam znać jakie efekty :gwizdanie: ale nie wyobrażam sobie żeby nie zagadała :naughty: :naughty:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie no, ja po prostu chcę do weekendu wiedzieć, czy mam kupować nowy aku :rolleyes:

Bo to jedyna niewiadoma, jaka została w Adzie - bateryjka.

Ch... wie, ile ten aku ma lat i ile Ada na nim latała po Niemczech.

Stoi nie ruszana od wczoraj, od 19. :D

Opublikowano

Nie no, ja po prostu chcę do weekendu wiedzieć, czy mam kupować nowy aku :rolleyes:

data jest na kazdym aku :)

Opublikowano

Seba chyba Kimi o tym wie :wink4: tak myślę przynajmniej , ale chust wie jak aku było eksploatowane wcześniej :mysli: faktycznie, troszkę mrozu może pokazać jego słabą stronę :wink4: :wink4:[br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 22:09_________________________________________________dobra mili państwo :hi:

Robię rząd i sp....am stąd :polew:

Miłej nocki wszystkim :papa: :papa:

Opublikowano

Seba chyba Kimi o tym wie :wink4: tak myślę przynajmniej , ale chust wie jak aku było eksploatowane wcześniej :mysli: faktycznie, troszkę mrozu może pokazać jego słabą stronę :wink4: :wink4:[br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 22:09_________________________________________________dobra mili państwo :hi:

Robię rząd i sp....am stąd :polew:

Miłej nocki wszystkim :papa: :papa:

jasne ze tak :)

ale mysle ze jak bedzie mial te 11 v to da rade moj dieselek od zeszlej zimy mial cos kolo 8 ;) i dawal rade choc nie powiem

ze bylo latwo :) teraz ma ponad 12 :D takze roznica no ale to juz historie znacie :D

spokojnej Mario :)

Opublikowano

data jest na kazdym aku :)

Taa, ale to jakiś no-name, cholera wie, gdzie tej daty szukać.

No w każdym bądź razie zagadała, polatałem troche po Aleksandrowskiej (doprowadzili ją do stanu czarnego/prawie suchego :D ), podjechałem zatankować na BP, uwolniłem mechanizm wycieraczek z lodu, pozachwycałem się i wróciłem :D

[br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 22:35_________________________________________________Dobranoc Mario :papa:

Opublikowano

wiesz co data powinna byc na tym dzyndzlu co klemy sie zaklada albo gdzies obok :)

ja tez myslalem ze mam nonama ale jak go wyjalem okazalo sie ze to varta :D

Opublikowano

W sobotę na spokojnie go obejrzę przy dziennym świetle i poszukam jakieś info co to jest za aku i może i tę datę znajdę. Bo teraz jak wracam z roboty, to już cimno i zimno :wallbash:

Opublikowano

heheh to dlugo pracujesz :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

W sobotę na spokojnie go obejrzę przy dziennym świetle i poszukam jakieś info co to jest za aku i może i tę datę znajdę. Bo teraz jak wracam z roboty, to już cimno i zimno :wallbash:

heheh to dlugo pracujesz :polew: :polew: :polew:

Przecież o 16 już ciemno jest, a ja do 17 kwitnę :disgust:

Opublikowano

heheh no no ja do 16:30 sobie siedze :)

Opublikowano

O kufa :blink:

http://zielonagora.gazeta.pl/zielonagora/1,35161,8741496,Trwa_ewakuacja_mieszkancow_os__Pomorskiego__Wybuchl.html

i TVN24

Ja pier....

[br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 23:01_________________________________________________

Nikogo nie ma?

Ehh.. No to PSTRYK

Dobranoc :papa:

Opublikowano

jestem jestem robilem sobie krioterapie na balkonie :D -17 :D wlasnie :D[br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 00:13_________________________________________________aaaa ciemnosc widze ciemnosc :D [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 00:27_________________________________________________no dobra ju znie pisze bo jestem sam :dziura:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 00:45_________________________________________________dobry :):hi: :hi: :hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

melduje ze u mnie -20 :D

-12 mialem na balkonie ktory jest zabudowany :D

Opublikowano

w Kato -13 :wink4: